hardlopers tijdens yoga les

Wij zijn geen fan van yoga. Toch doen we het, want yoga kent voor hardlopers en andere sporters enorme voordelen. Dus train je 3 keer per week op je hardloopschoenen? Voeg er dan ook eens per week wat yoga aan toe. 

Er zijn mensen die van yoga houden en het daarom regelmatig doen. En er zijn mensen die yoga nodig hebben, maar het liever niet doen. Hardlopers bijvoorbeeld, die zijn vaak ontzettend stijf. En die korte stijve spieren belemmeren je in je sport. Dus of je yoga leuk vindt doet er eigenlijk niet toe. Deze yoga-video wil je proberen zodat je kunt voelen wat het met je sportlijf doet.

 

Yoga video voor sporters

Een hip-opening yoga sessie, precies wat wij sporters goed kunnen gebruiken. Als sporter, vooral fietsers en hardlopers, gebruiken we onze heupen en rug enorm veel. Het is ook niet zomaar dat je bij elke hardloopclininc tijdens de warming up oefeningen doet die je heupen los maken.

Daarom een lange yoga les die zich precies daarmee bezig houdt. We hopen dat je er wat aan hebt!

T-shirt – A run begins the moment you forget you are running

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.