Is het je wel eens opgevallen dat Amber, Rhodé en Rose alle drie met dezelfde TomTom sporten? Het is de TomTom Cardio, die hartslag meet zonder dat je zo’n borstband hoeft te dragen. En omdat het bijna Sinterklaas is, willen wij een paar van onze favoriete hebbedingen weggeven. We beginnen met de TomTom Cardio. Dus jij kan dit mooie gps horloge winnen!

Sinds gps en apps zoals Strava of Runkeeper hun intrede hebben gedaan, trainen er veel meer mensen met een sporthorloge. Sommigen doen het omdat ze het leuk vinden om achteraf het kaartje te zien en te weten hoe ver en hoe snel ze trainden. Anderen vinden het te gek om bovenaan het Strava lijstje te staan of om op bepaalde stukken de wedstrijd met jezelf aan te gaan. Maar vooral zijn deze hartslagmeters gemaakt om te laten zien hoe intensief je trainingen zijn, een ideaal hulpmiddel om beter en sneller te worden.

 

Trainingspiramide

Toen Rose begon met sporten had ze nul basisconditie, weinig snelheid en totaal geen sjoege van trainingsleer, maar wel een mooie racefiets en veel mannelijke kennissen die haar gelukkig alles over hun sport konden vertellen. Als zij het hadden over bandenspanning, aerodynamica en zelfs tandwielen kon ze het goed volgen. Maar hadden ze het over training en hartslagmeters? Dan raakten ze Rose al snel kwijt. Het leek haar veel te ingewikkeld.
Voor haar fietsblog – wat ze toen had – is ze op zoek gegaan naar iemand die het haar wel simpel kon uitleggen en kwam uit bij sportarts Guido Vroemen. Hij vertelde haar dat sporten zo moeilijk nog niet was en adviseerde om door de week lekker rustig te fietsen en te genieten van de omgeving en dan in het weekend aan te haken bij een stel fietsers wat sneller was. Op die manier werkte ze aan haar basis, maar vroeg haar lichaam ook om zo nu en dan wat dieper te gaan.

Wat Guido haar eigenlijk liet doen was werken aan de twee onderste lagen van de trainingspiramide. Stel jezelf de driehoek van een piramide voor en teken twee horizontale lijnen door die piramide. Dan heb je drie lagen. Deze piramide met lagen noemen we de trainingspiramide. De onderste laag staat voor rustige duurtrainingen, de middelste voor iets snellere en het puntje voor echt héél snel. In de trainingspiramide bepaald de hoogte van de laag hoe snel je gaat en de breedte hoe lang je training is. Helemaal onderaan ga je dus heel lang en heel langzaam trainen, maar bovenaan ga je zo hard dat je het maar even volhoudt. En om een stevige piramide te krijgen, moet je werken aan je basis. De groter en de breder de basis van je piramide is, de hoger het puntje uiteindelijk kan gaan. Maar om de punt van je piramide hoog te krijgen zal ok snellere trainingen moeten doen, want doe je alleen rustige duurtrainingen? Dan wordt je ook alleen maar goed in rustige duurtrainingen.

 

Trainingsschema

De manier waarop Rose trainde was effectief voor een sporter die gewoon wilde genieten van haar sport. Om echt beter te worden en bijvoorbeeld te trainen voor een PR op een bepaalde afstand heb je wel iets meer nodig. Onze Rhodé traint daarom met trainingsschema’s. Deze op maat gemaakte schema’s die ze van haar trainer Andrea van runandrearun.nl krijgt, delen de trainingen van Rhodé in op de lagen van de piramide. In haar schema komen rustige duurtrainingen uit de onderste laag voor, maar er zitten ook tempotrainingen en lange intervallen uit de tweede laag in en zelfs zo nu en dan hele intensieve trainingen uit het puntje van de piramide.
Dat schema is zo gemaakt dat Rhodé haar lichaam precies de juiste prikkels geeft om haar trainingspiramide zo sterk te maken dat ze in een wedstrijd een hoog tempo kan lopen over een langere afstand.

 

Trainen op hartslag

Als je zoals Rhodé aan een trainer vraagt om een schema voor je te maken en je te begeleiden naar je Halve Marathon, heb je echt een goede methode nodig om de intensiteit van je training te bepalen. Wist je bijvoorbeeld dat het voor veel mensen moeilijk is om in de onderste laag van de piramide te trainen? Dat komt doordat ons lichaam in een net iets hogere intensiteit heel goed functioneert. Je ademhaling, hartslag en spieren zijn op die intensiviteit optimaal. Trainen op dat punt is dus heel lekker en omdat het zo lekker is zijn we allemaal onbewust geneigd om in die intensiteit te trainen. Maar die intensiteit ligt net boven de basislaag van de piramide, dus door daar veel in te trainen werk je niet genoeg aan je basis. Hierdoor wordt je piramide minder sterk en riskeer je overtraindheid of een minder resultaat. Dat is dus iets om te voorkomen en dat kan je doen door te gaan trainen met een hartslagmeter. Want bij elke zone van de piramide hoort een bepaalde hartslag en door tijdens het sporten rekening te houden met die hartslag weet je zeker dat je in de juiste zone zit.

 

Je hartslagzones bepalen

Wist je dat er sporters zijn die een hartslagmeter van een paar honderd euro om hun pols hebben en nooit hun zones hebben getest? Zij gaan uit van een berekening waarbij ze op basis van hun leeftijd de mogelijke zones bepalen. Deze berekening werkt voor geen meter, want hartslagzones zijn heel persoonlijk. Mannen hebben vaak een lagere hartslag dan vrouwen en dan verschillen die zones ook nog eens per individu. De beste manier om je hartslagzones te bepalen is bij de sportarts, die doet een test met je en aan de hand van de gegevens die daar uit komen weet je precies in welke hartslag je moet trainen tijdens een rustige duurtraining. Een bezoek aan de sportarts wordt door de meeste verzekeraars wel vergoed, tenminste als je aanvullend verzekerd bent.
Als je de sportarts net iets te veel van het goede vindt, kan je ook zelf een test doen. De zones die je daaruit krijgt zijn net iets minder precies, maar wel net zo nuttig. Wel mis je – als je zelf een test doet – de kennis van de sportarts. Een sportarts kan zien hoe je gezondheid ervoor staat en je vertellen wat voor jou belangrijk is. De sportarts ziet het zelfs wanneer je te weinig in je lage zone traint en kan je adviseren wat te doen. Daarom vinden wij een bezoekje aan de sportarts altijd net wat beter.

 

Sporten met de TomTom Cardio

Zoals we al vertelden trainen wij graag met TomTom. Het voordeel van de sporthorloges van dit merk is dat ze erg simpel te bedienen zijn en veel leuke opties hebben. De favoriete optie van Rose is dat je vooraf kunt instellen hoe ver je gaan wilt. Ben je halverwege? Dan geeft de TomTom Cardio een signaal en weet je dat het tijd is om terug te gaan. Rhodé traint graag met de vooraf ingestelde zones, als ze dan net te intensief traint of juist te rustig aan doet, trilt haar horloge even en weet ze dat ze weer in de juiste intensiteit moet lopen. En Amber is verzot op de ‘race tegen jezelf optie’ daarbij kan je je huidige training vergelijken met een eerdere en vertelt je horloge je tijdens je training of je wint van jezelf.
Naast deze opties zit de TomTom ook nog eens hartstikke lekker en past hij goed om kleine vrouwen polsjes. Het display met lichte letters op een donkere achtergrond is goed af te lezen in zowel het donker als op een hele zonnige dag en de bediening is heel simpel met maar één knop. En doordat je bij het installeren van je TomTom Cardio meteen kunt aangeven met welke apps je je trainingsgegevens wilt delen, staat je training met één druk op de knop op zowel Strava, Runkeeper en alle andere sites waar je je workout op wilt hebben.
En ten opzichte van de horloges van Garmin en Nike, heeft de TomTom als voordeel dat hij niet zomaar uitgaat als je in het startvak staat te wachten. Wel zo fijn als je je race wilt registeren.
Tot slot is het allerfijnste toch wel dat je bij de TomTom Cardio niet zo’n borstband hoeft te dragen. Wij doen ons horloge om en gaan, geen gedoe met een band onder je bh of sensoren die nat moeten worden gemaakt. En we hebben het getest: hartslagmeting via je pols is net zo nauwkeurig als via een borstband.

 

Win de TomTom Cardio!

Wij vertelden aan onze vrienden van Futurumshop dat we graag een cadeau wilden geven voor Sinterklaas en dat we dachten aan de TomTom Cardio omdat we daarmee een sportende vrouw kunnen helpen met haar training. Dat vonden ze zo’n goed idee dat Futurumshop het GPS-horloge wel wilde doneren. Dankzij hen mogen we dus echt de TomTom Cardio weggeven!

Wat moet je doen om dit onvoorstelbaar gave gps horloge te winnen? Niet veel, we willen eigenlijk vooral van je weten waarom jij de TomTom Cardio wilt hebben en wat je er mee wilt gaan doen. Misschien heb je een doel voor het nieuwe jaar of begin je net met sporten en kan je wel een trainingsmaatje als de TomTom gebruiken. Of misschien wil je Sinterklaas helpen en dit GPS horloge in de schoen van je sportieve vriendin doen? Vertel het ons allemaal onder dit stukje of bij de link van dit stukje op onze Facebookpagina en dan kiezen wij op de 25e een winnaar en sturen de TomTom Cardio – als jij de winnaar bent – naar je toe, zo is hij op tijd voor Pakjesavond.
Maar hiermee zijn we nog niet klaar, want speciaal voor al onze lezeressen hebben we vanaf de 25e een speciale kortingsactie om de TomTom te kopen, dus wacht nog even met het kopen van het Sinterklaas cadeau voor jouw sporten… want more is yet to come!

Liefs Stoere Vrouwen Sporten & Futurumshop

 

LET OP DE ACTIE IS GESLOTEN!

 

oh ja, lees ook even onze reviews van de TomTom, dan begrijp je waarom we er zo dol op zijn en heb je zelf al een goed gps horloge? Speel dan voor Sinterklaas en deel deze wedstrijd met je sportvrienden, dan kunnen zij meedoen en maken ze kans op de TomTom!

gps

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

196 Comments
 1. Wie wil dat nu niet winnen? Ik ben dol op gadgets en vind t erg leuk om na mn loop terug te zien waar, hoe hard, hoe hoog ik gelopen heb. Ik denk dat er winst te behalen is in het lopen in de juiste zones. Het afgelopen half jaar ben ik al ontzettend vooruit gegaan maar ik denk dat er nog meer in zit en dat dit tom tom horloge me daar bij kan helpen ☺

 2. Ik ben na een blessure van een half jaar weer aan het trainer en wil niet te hard van stapel lopen.
  Ik hoor ze in de lopers groep altijd praten over de rode zone.
  Ik weet niet wanneer ik de rode zone loop en ben bang dat ik daar te veel in loop en aangezien ik aan het trainen ben voor een halve marathon wil ik dit niet doen.
  Met de tom tom cardio kan ik in de gaten houden dat ik niet in de rode zone loop en loop ik minder kans op een blessure

 3. Gaaf, kan ik eindelijk weer vanaf de basis beginnen met trainen, na 3 kwartjaar nauwelijks tot niet gesport te hebben vanwege persoonlijke omstandigheden. Net een 2e hands racefiets gekocht en nieuwe hardloopschoenen. Dus zo’n gaaf sporthorloge maakt het compleet!

 4. Ik wil hem zelf wel gebruiken om te gaan starten met sporten. Heb in het verleden ook veel met een hartslagband om mijn borst getraind en zo goed kunnen trainen. Helaas werken ze nu niet meer dus ik zou heel blij zijn met een nieuwe! Vooral zo’n stoere ;-))

 5. Wauw, wat zou ik dat graag winnen!
  Ik heb 2 weken geleden de New York marathon gerend en dat was geweldig! Ik wil nu heel graag doortrainen en meer marathons lopen. Uitlopen is mijn doel nu niet meer, ik wil PR’s gaan lopen en daar kan ik wel bij worden geholpen! Met een TomTom Cardio, kan ik mijn hartslagzones bepalen, waardoor ik efficienter kan trainen en steeds sneller kan worden!

 6. Wauw het zou een droom zijn dit te winnen! Omdat ik heel goed bezig ben met mijn nieuwe levensstyle en al 18kg ben afgevallen maar nog graag 10 eraf wil. Ik doe aan krachttraining en hardlopen. Ik zou nu graag eens 5 km willen hardlopen en ik denk dat de tomtom mij daar goed bij kan helpen! #motivatie.

 7. Na 2 knieoperaties, twee jaar geleden, 30 kilo afvallen, begonnen met sporten. Heel stoer wilde ik de triathlon gaan doen. Na eerst zwemdiploma’s A, B en C gehaald te hebben en trainen was het gelukt! 2 Triathlons! Gevolg sportverslaafd, overtraind….Nu weer begonnen met trainen voor de 8 van Apeldoorn. Rustig aan….Eigenlijk kan ik wel een sportmaatje gebruiken……….

 8. Oh wat zou ik hier blij mee zijn!
  Ik ga op 4 juni deelnemen aan de Alpeduzes. De bedoeling is om 6x om hoog te gaan. Ik wil nu heel bewust met hartslagzones gaan trainen.
  Ik heb momenteel nog geen hartslagmeter en kan er heel goed 1 gebruiken.Dit zou een super kado voor de feestdagen zijn!

 9. Ik heb vorig jaar meegedaan aan de Venloop 10 km en daar een tijd neergezet van 56 min. Hier was ik niet echt tevreden over. Sinds die loop heb ik niet echt een doel meer en ben ik mijn motivatie verloren. Nu probeer ik het weer op te pakken en heb ik mij ingeschreven voor de marathon Rotterdam in april 2015.

  Ik heb dus weer een doel, maar om dit te behalen zou dit horloge wel een heel welkome hulp zijn!

 10. Jaaaa nou ja! Net nu ik heb (echt twee uur geleden) besloten op 15 maart de Stevensloop te gaan rennen. Ik ben in maart 2014 begonnen met hardlopen en de Stevensloop wordt mijn eerste officiële halve marathon! Er moet dus serieus getraind gaan worden en de laatste dagen begin ik overtuigd te raken van zo’n gaaf sporthorloge. Zeker sinds ik een sport medisch onderzoek heb ondergaan en nu weet wat mijn omslagpunt is en op welke hartslagzones ik het best kan trainen, kan ik zo’n hartslagcoach heel erg goed gebruiken.
  Toeval bestaat niet!

 11. Ik zou graag de TomTom Cardio willen gebruiken om mijn hartslag bij te houden wanneer ik ga peddelen. Ik doe aan Stand Up Paddling. Dit zal mij gaan helpen om te zien wanneer ik moet versnellen of rustiger moet peddelen, zodat ik in de juiste hartslag zone kan gaan trainen.

 12. De TomTom Cardio zou ik erg goed kunnen gebruiken bij het trainen voor langeafstandslopen. Ik heb m’n zinnen gezet op de halve van Enschede, komend jaar en wil daarna doorstomen naar de hele marathon en verder. Dit sporthorloge zou een mooi steuntje in de rug kunnen zijn.

 13. Met dit horloge hoop ik beter te kunnen trainen tijdens het wielrennen. Ik doe dit net 1 jaartje dus moet nog veel leren. Om mij heen zie ik steeds meer mensen met een hartslagmeter trainen en ben mijzelf daarin ook gaan verdiepen. Dit horloge van TomTom zou een perfect Sinterklaascadeautje zijn om het nieuwe wielrenseizoen goed getraind te beginnen.

 14. Lijkt me super gaaf om die te winnen. Heb voor Amsterdam voor het eerst getraind met hartslagzones, met borstband. Best leuk,ook zinvol. Daarvoor liep ik steeds op gevoel, maar meestal met een te hoge hartslag. Alleen krijg ik steeds schuurplekken van die band. Nu voor de volgende marathon wil ik toch mijn zones weer in de gaten houden, dan zou de TomTom cardio een perfect hulpmiddel zijn.

 15. Dat zou super zijn. Mijn Garmin heeft het helaas kuren. Kan er niet echt meer op vertrouwen. Aangezien ik in oktober volgend jaar de marathon van Amsterdam wil lopen. Zou een goed horloge, waar ik wel op kan vertrouwen, meet dan welkom zijn. Na mijn marathon vorig jaar in Berlijn gelopen te hebben in 6:18. Ben ik 20 kilo afgevallen. En wil ik in Amsterdam een herkansing hebben om die 42,195 km onder de 6 uur te lopen.
  Groetjes Marieke

 16. Nou heel graag zelfs.. Gebruik nu het horloge van mijn vriendin, maar daar kan ik dan zelf verder niks mee dan alleen tijdens het lopen.
  Het zou een leuke en nuttige aanvulling zijn voor mijn trainingen. Heb jarenlang op gevoel getraind, maar nu ik weer opnieuw ben begonnen met sporten. Voornamelijk hardlopen, kan ik deze zeker wel gebruiken. Om langzaam maar goed beter, sneller en efficiënter te gaan lopen.
  En dan hoef ik natuurlijk niet telkens het horloge van mijn vriendin te gebruiken..

 17. Ja! ik wil dat TomTom sporthorloge graag winnen. Samen met mijn @loopzussen train ik voor verschillende loopjes en boeken we vooruitgang in onze prestaties. Een aantal van ons heeft al zo’n fijn horloge die duidelijk aangeeft hoe ver, hoe hard en hoe laat je loopt en wat je hartslag is. Helaas heb ik hem zelf niet en kijk ik met grote ogen naar dat prachtige accesoire.
  Laat die SInt maar komen!

 18. Ik zou hem graag willen omdat ik altijd een ontzettend hoge hartslag heb tijdens activiteiten. Maakt niet uit of ik wandel of ren. Ik wil graag mn hartslag omlaag krijgen zodat ik misschien eindelijk in de zone kan sporten dat ik ook eens vet verbrand. Met mijn huidige horloge moet ik een hartslagband om en dat jeukt ontzettend.

 19. Oh wat zou ik deze graag willen winnen! Ik heb helaas al 3 hardloopwedstrijden moeten afzeggen dit jaar door overbelasting aan mijn knieën. En dit zouden mijn eerste 3 wedstrijden ever zijn! Nu dus alleen nog maar aan de kant gestaan om mijn vriend aan te moedigen. In maart dit jaar wordt voor het eerst de halve marathon in Nijmegen gehouden waar ik ook voor ingeschreven sta! Nu met behulp van een fysio werk ik aan mijn herstel gelukkig 🙂 Voor de halve marathon ga ik nog steeds! Dat wordt dan mijn eerste hardloopwedstrijd 😀 Door gebrek aan training zou ik dus wel een steuntje kunnen gebruiken om mijn snelheid en conditie zo snel mogelijk weer op en top te kunnen krijgen voor de halve!! In any case, wish me luck voor die 21k! 😉

 20. Sinds oktober ben ik weer begonnen met schaatsen, na een pauze van vier jaar. Ook het hardlopen probeer ik weer op te pakken, maar ik merk dat ik voorzichtiger ben geworden. Zou het de leeftijd zijn, nu 44, of de periode dat eruit was?
  In ieder geval zou een TomTom cardio horloge een superuitkomst zijn, om verantwoord de training te hervatten. Een voorwaarde misschien wel voor succes?

  Hartelijke groet! Marjolein

 21. Deze zou ik heel graag willen winnen. Na in 2013 de Alpe d’huzes te hebben gefietst, is het fietsen er daarna bij ingeslopen. Toevallig laatst weer besloten om er in het voorjaar weer mee te beginnen. Dit horloge zou super zijn om alle tochten bij te houden en mijn hartslag in de gaten te houden! Daarnaast ben ik begonnen met een loopgroep, als trainster. Heel gaaf. Maar zo’n stopwatch in je hand in heel onhandig!
  Naast mijn drie Kids is sport mijn leven!

 22. reden 1: ik ben er sinds kort achter dat ik vaak en te veel in een te hoge hartslagzone train, waardoor mijn conditie dus niet snel beter wordt, en de vetverbranding ook ver te zoeken is. Met de TomTom Cardio zou ik dit veel beter in de gaten kunnen houden, zodat ik nog eens ergens kom.
  reden 2: Mijn doel is om marathons te gaan schaatsen op een hoger niveau dan wat ik nu doe, en wintertriatlons te gaan doorstaan. Met de TomTom Cardio kan ik veel beter in de gaten houden dat ik niet richting overtraindheid ga.(rusthartslag)
  reden 3:natuurlijk heb ik wel een hartslagmeter, maar 5 van de 10 x pakt die mijn hartslag niet, resultaat is dat ik hem al een hele tijd niet meer gebruik…
  en reden 4: omdat ik hem heeeeel graag wil winnen!!!!! 😉

 23. Om optimaal gebruik te maken van mijn kunnen in training voor de hm in berlijn maart 2015 kan ik deze “personal trainer” wel om mijn pols gebruiken. Ik geloof niet meer in sinterklaas, maar geloof wel in mijn eigen kunnen om maximaal te groeien en te knallen in berlijn.

 24. Wow wat een beauty! Ik zou deze kado graag voor mezelf willen winnen!
  Na 2 jaar full time werken, 20 uur studeren en nu eindelijk tussendoor tijd maken voor mijn grote passie (hardlopen) zou ik het erg fijn vinden om alles met deze schoonheid bij te houden. Het zou me ook namelijk veel meer motiveren om te gaan en mijn vorige training snelheid/afstand te verbeteren. Trainen in de juiste zone zou me complex laten staan, en mijn uithoudingsvermogen goed kunnen verbeteren.

  Ik ga in ieder geval duimen! Wederom een fantastische actie van jullie

 25. Jaaaaa ik had hem voor mijn verjaardag gevraagd maar niet gekregen. Sinterklaas komt hier vast niet langs, dus kunnen jullie mijn sinterklaas zijn? Graag om effectiever en verder te komen met rennen.

 26. Wauw die staat al een hele poos op mijn verlanglijstje, zeker nu ik in de winter ga spinnen en mtb-en.
  Heb dit jaar mijn doelstelling al bereikt 5000 km op mn racefiets!!

 27. 3x geprobeerd om met een hartslagband te trainen in mijn zones. Hmmm niet mijn ding, het gevoel dat je borstkas hierdoor te klein is zodat je niet goed kunt ademen helpt niet voor het trainen in de zones. De Tom Tom horloge Is een mooie oplossing. 4x is scheepsrecht toch

 28. Waarom ik deze tom tom wil winnen?! Ten eerste gewoon omdat het kan. Maar ik wil m ook graag winnen omdat ik nu redelijk vlak loop. En ik zou zo graag mezelf willen prikkelen om mezelf beter te maken. Met alleen evy klopt er geen r*k van de verbranding.ik gebruik dan ook alleen evy om te weten hoelang ik loop, hoe hard en hoeveel km. Maar ik honger naar meer….. ik heb mezelf al bewezen dat ik meer kan dan ik denk. Nu wil ik weten hoeveel meer kan ik aan. En dat kan met dit tom tom gps horloge. Dus lieve sint scroll niet aan mijn reactie voorbij….

 29. Uiteraard wil ik deze wel graag winnen! Volgend jaar doe ik mee met alle rins van de strong Viking waaronder de marathon met de obstacles! En dan is dit horloge de uitkomst om me hoer optimaal op voor te bereiden!

 30. Het is alweer vijf weken geleden,
  dat ik een flinke strijd heb gestreden.
  Een tweede kindje kwam er tevoorschijn,
  vergeten zijn we alweer deze pijn.

  Nu met zes weken na de bevalling op de teller,
  kunnen de dagen voor mij gaan niet veel sneller,
  25-11 is namelijk de dag,
  dat ik eindelijk weer hardlopen mag.

  Om goed te verschijnen aan de start,
  wacht ik al met onwijze smart,
  op een mooi apparaatje om mijn arm,
  met zelfs een ingebouwd alarm.
  Om te weten hoeveel ik nog moet stappen,
  om de halve marathon van amsterdam niet te hoeven afkappen.

  Daarom vraag ik de lieve sint,
  dat hij mij op mijn eerste trainingsdag de winnaar van deze actie vindt!

 31. wie wil deze Tom Tom nou niet???? Eindelijk een horloge waarbij je geen hartslagband nodig hebt, geen kapot geschuurd vlees meer, geen sudocreme meer op m’n lijf;-) maar natuurlijk het belangrijkste: een pracht hulpmiddel voor m’n uitdaging van 2015! Na 2 seizoenen triathlonnen heeft het triathlon virus me helemaal te pakken, dus in september ga ik voor de hele van Almere!!!! YES, i go for it. Dus die Tom Tom kan richting Vuurijzer!

 32. Ik loop sinds 3,5 jaar hard en wil graag met zo’n mooie TomTom Cardio door Uden heen crossen. En mijn hartslag wordt ook nog eens in de gaten gehouden.
  Ik begeleid mensen naar een gezond gewicht (met Cambridge producten) en probeer iedereen ook meer te laten bewegen. Als ik zelf zo’n mooie TomTom Cardio om hem willen mijn clienten dat misschien ook wel, dus meer omzet voor jullie.
  Ik zal de TomTom Cardio dan flink gaan promoten.

 33. Er staan voor 2015 een nieuwjaarsduik, de puinduinrun en 2 misschien 3 halve marathons, een obstacle run en een bootcamp beachchallenge op mijn sportprogramma, genoeg om voor te trainen dus en een tomtomcardio komt goed van pas

 34. Ja!!! Ik wil heel graag zo’n prachtig horloge maar zit nog steeds te twijfelen of ik hem wel ‘verdien’. Ik loop nu een jaar drie keer in de week en ben zo blij dat mij dat gelukt is als a-sportief iemand. Je weet wel, die persoon die bij gym altijd als laatste werd gekozen bij de balsporten :). Maar hardlopen kan ik dus wel! Word er helemaal vrolijk van en met zo’n prachtig horloge om mijn pols ga ik waarschijnlijk nog beter lopen. Dus lieve Sinterklaas…

 35. Ik zou de TomTom cardio wel willen winnen omdat ik ingeloot ben voor de mont blanc marathon wat op m’n bucketlist stond. Met die mooie TomTom cardio zou ik heel mooi kunnen trainen zonder m’n borstbeenhuid kapot te lopen wat me nu steeds gebeurd met m’n cardioband.

 36. Hoi, ik ben ontzettend nieuwsgierig naar dit horloge, met name omdat je er geen borstband bij nodig hebt. Ik train graag op hartslag, maar regelmatig valt de registratie uit, waarschijnlijk omdat mijn borrstkast enigszinds afwijkend is. Daar zal ik met dit horloge geen last van hebben. Helemaal komend jaar heb ik het zo nodig voor mijn training richting de marathon. Hopelijk helpen jullie me al een beetje op weg.

 37. De TomTom Cardio zou mij helpen met het trainen voor mijn eerste 10 km loop en voor mijn mountainbike vierdaagse. Met de TomTom Cardio heb ik een perfect trainingsmaatje die mij precies aan kan geven wat ik doen en waarmee ik verantwoord mijn grenzen kan verleggen qua conditie en qua tarinig om ook eindelijk goed af te vallen. Daarnaast ziet ie er waanzinnig strak uit.

 38. Dit lijkt me super cool om die te winnen!!! Ik hardloop al n aantal jaar 5 km maar ben nu rustig bezig t op te bouwen naar de 10km. Is voor jullie misschien niet spannend maar voor mij vind ik t super!!!! Die prijs zou me nog meer inspireren!!! Gogogo 10 km!!!!!!!

 39. Jaaaa ik wil 🙂
  Dat zou geweldig zijn! Ik ben aan het trainen voor de halve marathon. Ik heb last van hyperventilatie en daardoor moet ik goed op mijn ademhaling letten en is een goede hahartslag erg belangrijk. Trainen met een gps horloge met hartslag meter zou dus geweldig zijn! 2 vliegen in 1 zeg maar! 1 de ademhaling onder controle en 2 mijn snelheid/afstand onder controle!

 40. Ben al jaren aan het hardlopen maar doe t echt niet goed. Loop idd constant in de comfortzone waardoor Ik niet echt vooruitgang boek. Wil volgend jaar graag de marikenloop doen en dan de tien km. Dus… Werk aan de winkel 🙂

 41. Ik heb geen spannende doelen als halve of hele marathons of bstacle runs. Ik zou het graag willen, daar niet van, maar ik krijg het niet voor elkaar de trainingen uit te breiden. Ik weet ergens dat ik waarschijnlijk te hard/intensief train, maar zo’n borstband onder mijn boezem vind ik zo naar zitten dat ik het maar laat. Met een TomTom hoeft die borstband niet, dus kan ik veel gerichter trainen om mijn loopgroepje bij te kunnen houden. Het zou een uitkomst zijn!

 42. Wat een gaaf cadeautje! Natuurlijk wil ik die graag winnen.
  Ik ben sinds kort aan het trainen op hartslag, maar mijn horloge geeft geen signaal als ik te snel ga (en dat gebeurt nog al eens…). Wat zou dat Tomtom horloge dus goed van pas komen. Mijn doel voor komend jaar is de 5 km die ik nog moet afvallen om een gezond BMI te hebben er ook echt af te krijgen. Dan ben ik in totaal 40 kilo afgevallen… Met zo’n mooi horloge, in een lage hartslag trainen, help daarbij enorm.
  Een ander doel is om op te bouwen naar de 15 km. Ben nu bijna een jaar geleden begonnen met hardlopen en heb van nul opgebouwd naar 10 km.

 43. Ik wil graag het TomTom horloge winnen.
  Afgelopen juli is mijn man overleden. Mijn man was van Griekse afkomst, ik heb hem op zijn sterfbed beloofd dat ik voor hem volgend jaar de marathon van Athene ga lopen.
  Wat is er nu mooier om dan met behulp van zo’n pracht horloge op een verantwoorde manier naar de marathon van Athene toe te trainen?

 44. Ja heel graag zou ik deze geweldige TomTom winnen. Waarom? Nou het is natuurlijk een geweldige gadget die iedereen wel zou willen hebben. Maar ik zou hem gaan gebruiken voor mijn persoonlijke doel voor 2014: het beklimmen van de Mont Ventoux. Door ziekte heb ik lange tijd niet op de fiets gezeten. Nu het weer beter gaat heb ik mezelf weer een doel gesteld en d.m.v. onder andere training in de juiste hartslagzone hoop ik dit doel uiteindelijk in juni 2015 te bereiken. Dus de TomTom komt heel goed van pas!

 45. Ik zou de Tom Tom Cardio graag winnen! Het lijkt me heerlijk om vooraf een training te maken en die in mijn horloge te kunnen zetten; nu doe ik maar wat. En ik zou graag leren trainen op hartslag, maar ik kan niet tegen de borstband.

 46. De Tom Tom Cadio is mijn ideale horloge voor hardlopen
  Want ik kan hem winnen en hoef hem niet te kopen
  Hij geeft aan wanneer ik te hard ga en te snel
  Zodat ik die hartslag niet meer tel
  Hij zal zorgen dat ik beter ga lopen
  Dan hoef ik mij niet meer te slopen
  Ik train nu voor de 10 kilometer
  Dan is zo’n horloge een goede parameter
  Ik durf hem niet aan Sinterklaas te vragen
  Dan word ik vast overgeslagen

 47. Oh deze zou ik zeker graag willen winnen. Ben al tijdens op zoek naar een hardloophorloge.
  Helaas zijn de meesten ver boven mijn budget. Dan zou dit natuurlijk helemaal geweldig zijn!
  Misschien dat ik dan mijn 2e halve marathon eens onder de 2 uur kan volbrengen!
  Ik wacht in spanning af!

 48. Mijn sportieve hardloophart slaat nog wel eens op hol, wat zou het fantastisch zijn als Tom(tom) het in toom kan houden (lukt mijn eigen man niet

 49. Wat gaaf dat jullie voor Sinterklaas willen spelen! Wie wil dit nu niet winnen. Ik ben net een half jaartje aan het hardlopen en merk dat ik het wel echt leuk begin te vinden. Mijn doel is niet om een marathon te gaan lopen, maar tussen de 5 en 10 km. Dat is een afstand waar ik me gelukkig bij voel. Nu loop ik vrij vaak met mijn telefoon en runkeeper, maar met de winter in aankomst is dit niet ideaal. Daarom zou ik graag dit horloge winnen. Om lekker te kunnen blijven lopen en tegelijk te kunnen zien hoe lang, ver en hard ik loop. (ik denk dat de loop tegen jezelf optie mijn favoriet wordt, ben stiekem toch wel een beetje een strever 😉 )

 50. Graag zou ik met deze TomTom de blits maken. Ik hoop dat ik hierdoor op hartslag leer lopen. Zonder die strakke band om. Wat een verademing lijkt me dat. En zou hij ook de weg weten 😉

 51. Wow wat een gave actie! Ik loop nu 2,5 jaar en heb inmiddels door gewoon drie keer in de week te lopen de Dam tot Damloop uitgelopen en daar ben ik erg trots op. Ik ga alleen niet zo hard en daar zou ik wel verandering in willen brengen. Doel is om eindelijk de 5 km binnen 30 minuten en de 10 binnen het uur te kunnen lopen. En die doelen komen een stuk dichterbij met de TomTom Cardio – die ik echt heel graag in mijn hardloopschoen zou willen krijgen.

  Bovendien hoef ik dan niet meer op mijn echtgenoot te mopperen omdat hij het door mij gekochte hartslaghorloge heeft ingepikt voor zijn fietstrainingen…

 52. Ik heb zelf een vrij nieuwe Garmin forerunner 220 dus zou ik dit horloge graag willen voor iemand anders, namelijk mijn papa!

  Mijn vader is op 57 jarige leeftijd in het voorjaar gestart met start-to-run. Komende van echt zero conditie heeft hij dan ook vriend en vijand verbaasd door het programma te voltooien! Vreesde ik nog dat hij het ging opgeven bij de eerste herfstklu, regen of donkere avond… Maar nee hoor, hij loopt intussen twee à drie keer in de week (naast zijn drukke job als arts) tot zelfs 8.5km. Toen hij begon heb ik hem mijn oude horloge gegeven want die dingen kosten toch best wel wat als je net start en je weet nog niet of je het graag gaat doen en/of volhouden. hij verdient een nieuwe niet alleen omdat ik die oude horloge hier en daar wat kuren begon te vertonen maar nog meer omdat ze grijs met roze is! Toch wel een iets mindere kleurcombinatie voor een man. Hij is al heel lang bezig over deze TomTom dus het zou super zijn als ik hem dit cadeau kon doen op het einde van het jaar!

 53. Wauw! Dit klinkt goed! Sinds vorig jaar augustus ben ik aanraking gekomen met wielrennen en sinds kort probeer ik het hardlopen ook weer wat op te pakken. Ik herken heel goed dat het prettig traint op een net intensiever niveau dan het basis niveau. Dit heb ik waarschijnlijk het afgelopen seizoen ook te veel gedaan, aangezien ik fanatiek was om mee te komen met de mannen en in groepen waardoor ik richting mijn eerste tijdrit tegen de grens aanzat en mn lichaam me enigszins in de steek liet. Gezien de weinige ervaring die ik heb met trainen vind ik het zelf nog steeds erg lastig om in te schatten wat goed voor me is. Ik ben heel fanatiek en competitief, maar om beter te worden leer ik nu dat je niet altijd alleen maar keihard moet gaan. Wat zou een TomTom Cardio me daar goed bij kunnen helpen, nog meer plezier in sporten 🙂 gezien mijn niet zo ruime budget ben ik nog niet in gelegenheid geweest een dergelijk sporthorloge aan te schaffen, ontzettend leuk dat jullie deze kans bieden om iets te delen uit jullie eigen enthousiasme!

 54. Wie niet waagt wie niet wint. Ik heb een ontzettend klote jaar achter de rug en ben er nog niet want heb nog 1 hersteloperatie te gaan. Maar zodra ik weer kan en mag lopen dan wil ik er weer helemaal voor gaan. Daarom zou ik graag de TomTom Cardio willen winnen.

 55. Ha Stoere Vrouwen!

  Na een flinke tijd zit ik eindelijk weer lekker in mijn vel! Bij mij beginnen (eindelijk) ook de hardloopkriebels weer op te komen. Heerlijk met je neus in de frisse wind en gaaaaan! Nog even uitzoeken hoe ik het beste kan beginnen met mijn zero-conditie…
  Met zo’n gaaf horloge heb ik alle details waar ik op kan letten bij de hand (pols eigenlijk) en kan ik precies in de zone rennen die voor mij optimaal is. Is dat niet gaaf?! Ik zie mezelf al de ‘race-tegen-jezelf’ functie gebruiken en daar ontzettend op kicken wanneer ik mezelf inhaal! Hoe geef je jezelf een complimentje? Nou zo dus!

  Liefs,
  Sanne

 56. Sinds vorig jaar februari loop ik hard met heel veel plezier.Door mijn leeftijd laat ik me niet weerhouden en heb in oktober mijn eerste halve marathon gelopen in 1:05:03. Dat ging dus heel erg goed. Waar ik vanwege mijn leeftijd wel rekening mee moet/ wil houden is dat mijn basis goed blijft. Net zoals jullie beschreven neig ik ook naar té snel te willen lopen. De TomTom cardio zou mijn ideale coach hierbij kunnen zijn. Zodat ik mijn 60ste levensjaar en nog velen daarna gezond doorlopen kan……

 57. Eindelijk geen kapotte huid meer! Dat zou het horloge voor me doen!
  Net mijn eerste halve marathon gelopen (A4run) en helaas weer fijne schuurplekken tot bloedens toe, door de borstband. Omdat ik eigenlijk wil gaan trainen voor een hele marathon, maar daarvoor toch meer met hartslagzones moet lopen, zou ik wel heel graag een tomtom cardio willen, zodat die nare pijnlijke plekken zich niet meer wekelijks laten zien!

 58. Wauw dit is echt iets waar ik al heel lang op gewacht heb! Ik heb diverse apps gebruikt voor hardlopen, op dit moment Runkeeper. Het lijkt me heerlijk om te rennen zonder steeds op mn telefoon te moeten kijken en gelijk kunnen zien hoe hard ik ren. Ik ben momenteel aan het trainen voor mijn 1e 10km en dit horloge zou me daar enorm mee helpen!

 59. Ik zou de Tom Tom graag willen gebruiken als voorbereiding op de marathon. Ik heb gelezen dat je dit goed kan trainen door in je hartzones te blijven met een band lopen vind ik erg vervelend dus is Tom Tom de oplossing! En natuurlijk ziet hij er gewoon gigantisch cool uit… Hopelijk wordt uitgekozen zou een zeer welkom cadeau zijn.

 60. Oh wow ik vind dit horloge zo gaaf, maar onbereikbaar. Want wie koopt er nu zo’n cadeau voor zichzelf? ik niet. Maar wat zou ik hem graag dragen bij het hardlopen. Na een hardloopcursus in september kan ik nu 5 km lopen. Geweldig, want ik hield het eerder nog gen 100 mtr vol. Maar nu verder… ik wil graag in februari 8 km kunnen lopen en daar zou zo’n horloge zeker aan bij dragen.
  Ik zie mezelf al glimmend en stralend rondrennen. Super!

 61. Zo’n alles in één horloge kan ik heel goed gebruiken. Ik heb nog geen goede manier gevonden om mijn hartslag te controleren tijdens het hardlopen Eigenlijk heb ik geen idee of ik juist zit en wil graag op een veiligere manier trainen. Goed uitgerust op weg.

 62. Afgelopen februari ben ik begonnen met trainen voor de 10 km om deze in mei te kunnen lopen. Veel oefenen, regelmatig hardlopen zorgde ervoor dat dit doel steeds meer in zicht kwam. Maar op de 8 km kreeg ik last van een blessure. Sinds mei dus stil gezeten. Nu wil ik weer opnieuw beginnen met trainen en ik wil dit goed aanpakken. Op het juiste tempo lopen, proberen het lopen zo lang mogelijk op een goede manier vol te houden. Een hulp manier is daarbij de Tom Tom Cardio. Trainen met de juister hartslag zal bijdragen aan een beter uithoudingsvermogen. Mezelf continue verbeteren met deze gadget is een goede uitdaging voor mezelf en ik kijk er al naar uit!

 63. WAUW!………..Natuurlijk zou ik die heel gaag willen! (Net als alle andere deelnemers met hun mooie, persoonlijke verhalen.) Ik ben na de zomervakantie begonnen met een loopschema, ik was in juni, na 9 maanden het dieet van Dr. Cohen te hebben gedaan 70 kilo afgevallen. Ik begon dus écht van uit niets. Inmiddels loop ik al 10km in een uur en ben helemaal verslaafd. Mijn doel is om nog eens een marathon te lopen maar zover is het nog niet. De TOMTOM zou een GE-WEL-DIG loopmaatje zijn om hier samen naar toe te werken. Ik loop ook in een loopgroep en heb daar al veel positieve geluiden over de TOMTOM gehoord. Dus lieve, lieve Sinterklaas, ik kijk enorm uit naar pakjesavond!

 64. Omdat ik net vanmiddag het nieuws heb gekregen dat ik mee mag doen met de Berlijn marathon en dat ik daarbij wel een goed sport horloge met hartslag meter kan gebruiken!!!!

 65. Ik zou deze TomTom heeeeel graag winnen. Ik krijg uitslag van een borstband, dus ik loop alweer heel lang zonder hartslagmeter. Ik wil heel graag in zones trainen, maar dat lukt niet als je geen hartslag hebt 😉
  Daarbij wil ik heel graag zien, wat mijn werk (veel lopen met veel trappen) met mijn hartslag doet. Dus volgens mij is deze TomTom daar erg geschikt voor!
  Ik zou een ‘ lopend’ reclamebord kunnen zijn, want ik heb echt heel veel hardlopende collega’s die ik dan natuurlijk enthousiast ga maken voor de TomTom

 66. Ik ben al jarenlang helemaal geen onaardige loper. Maar wat trainen betref maak ik er echt een potje van. Aan schema’s doe ik niet. Ik hobbel het liefst achter een trainer aan, die me vertelt wat voor intervallen ik moet doen. Alleen komt dat er de laatste tijd veel te weinig van, door veel teveel andere dingen, sportclubjes van kinderen die voorrang hebben etc. Blijft voor mij over dat ik probeer wel een beetje op niveau te blijven door zelf mijn rondjes te hobbelen. Als ik dat met zo’n tomtom met hartslag zou doen, dan zou ik me bij de sportschool laten helpen met het instellen van de juiste hartslagzones, en zou ik mijn eigen trainingen een stuk zinvoller maken! Dus ja: zou een te gek Sinterklaascadeautje zijn. En een prima stok achter de deur om wat efficienter te gaan trainen.

 67. Goh wat zou ik graag zo’n mooi en functionele TomTom Cardio horloge willen winnen en met mij nog vele anderen lees ik wel. En wat een verschillende motivaties.

  Ik zou het horloge graag willen winnen zodat ik het kado kan doen aan mijn moeder. Zij heeft ruim 4 jaar geleden een heftige beslissing genomen om met behulp van een maagband af te gaan vallen. Deze maagband bezorgde haar niet te wonderen die beloofd waren.
  Na tig operaties is de maagband inmiddels verwijderd en heeft ze besloten om het op de gewone manier te gaan doen: door te sporten en goed te gaan eten.

  Ik hoop dat dit kado een enorme motivatie zal zijn om door te gaan met deze manier van afvallen zodat we straks samen een rondje kunnen hardlopen en fietsen

 68. Wát een mooi en uniek klokje is dát,
  Ik zou willen dat ik t had.
  Mijn huidige horloge heeft een enorm formaat,
  Met deze lichte TomTom zul je zien dat t sneller gaat;-)
  En óók niet meer gehinderd door een afzakkende borstband,
  ideaal bij t rennen en fietsen door bossen, over wegen of over t strand.
  TomTom Cardio, een hulpmiddel voor veel sportplezier.
  Dus, Sinterklaas is van harte welkom hier!

 69. Het is geweldig dat er eindelijk een horloge is dat je hartslag meet, zonder dat je zo’n naar zittende borstband om hoeft.
  Ik wil ook graag tijdens het hardlopen trainen op mijn hartslag, maar zo’n band houdt mij tegen.
  Ook ik zou er graag 1 willen winnen. Kan ik de rest van mijn hardloop groep enthousiast maken voor zo’n mooi horloge.

 70. Dit horloge is magisch en ik zou hem graag willen winnen omdat ik, aanvankelijk a-sportief, zo geïnspireerd ben geraakt door Stoere Vrouwen Sporten en de enthousiaste sportende vrouwen om me heen dat ik vastbesloten ben om een ren routine te ontwikkelen! Ik ben letterlijk en figuurlijk lekker op weg om mijn gestelde doelen te behalen, maar kennis is macht en ter bevordering zou ik graag meer inzicht willen hebben in mijn sportgedrag. Heb ik al gezegd dat het horloge magisch is?

 71. 2 jaar geleden gestart met trainen om 5 kilometer te kunnen lopen
  Helaas dat bleef bij hopen

  Mijn knieën weigerden mee te werken
  Ik kon ze niet sterken

  Vorig jaar opnieuw gaan trainen
  ook dat werd weer wenen

  dit jaar voor de 3e keer gestart
  Nu wordt het toch wel wat?

  weer die rottige knieen die weigeren
  Ik begon ervan te steigeren

  Een sportarts bracht de oplossing
  Oefeningen doen bracht verlossing

  Ik ren na trouw mijn loopschema volgen nu 7 km achter elkaar
  Het doel van 5 nee nu 19 km is bijna daar

  Alleen daarbij ontbreekt daar bij nu wel een heuse tomtom
  want ik ben een beetje dom

  Rekenen laat ik graag voor me doen
  Dus lieve sinterklaas wilt u mij een tomtom schenken in ruil voor een dikke zoen?

 72. Op 18 oktober 2015 word ik 42 jaar en ga ik mijn eerste 42km lopen (Amsterdam Marathon) Ik zal nog flink moeten gaan trainen om zo ver te komen. Dit prachtige horloge kan mij perfect helpen dit mooie doel te bereiken.

 73. Gave aktie hoor! Ik doe graag mee. Naast hardlopen doe ik aan survivalrunning. Een mooie, pittige sport waar hardlopen en kracht gecombineerd worden. Maar ik ben ook zeer benieuwd wat mijn hartslag doet tijdens het survivallen. Want met een hartslagband om over de meeste hindernissen is geen prettige optie.

 74. Dit zou stiekem wel het mooiste cadeau zijn voor mijn verjaardag…24 november! En dan kunnen we helemaal LOS….en schiet er een rode streep voorbij!!

 75. Wow…dat zou ik wel graag van sint futurum willen winnen. Ik loop graag hard en altijd alleen. Met een tomtom heb ik een soort maatje en kan er ook nog beter door worden in het lopen.
  Wie weet lukt dan in 2015 een marathon.
  Hem zelf kopen lukt me in elk geval niet. En ik vind ze ook gewoon mooi trouwens van vorm (ben wel vrouw dus oog wil ook wat)

 76. Juni 2013 de halve marathon van zwolle voor het eerst ( stuk) gelopen.
  Oh wat baalde ik!
  Zwanger geraakt van ons 4e kindje enin juli 2014 bevallen van een heerlijke zoon.
  Maar wat mis ik het hardlopen ,mijn lijf mag nu herstellen en in jan mag ik langzaam weer opbouwen van mezelf. Ik heb nog nooit een hardloophorloge gehad en het lijkt me een mooi middel om mee te gaan trainen en rustig aan weer op te bouwen miss toch weer edn halve marathon maar dan genietend zonder voor mijn gevoel stuk te lopen!

 77. Dit zou wel een heel mooi Sinterklaas cadeau zijn…… Eigenlijk help ik Sint altijd met het geven van cadeaus maar deze zou ik wel heel graag zelf willen….. Loop nu anderhalf jaar drie x in de week 5 km, denk dat het nu wel tijd is om uit te breiden naar 10. Daarbij zou de Tom Tom Cardio een prachtig hulpmiddel en stimulans zijn!!

 78. In deze tijd van het jaar is het altijd hectisch met werk. Iedereen nog iets aan zijn/haar gebit laten doen of een nieuwe gebits prothese, dus overwerken van half oktober tot eind december misschien nog de eerste week van januari voor we weer normale werk tijden hebben.
  Het is wel mooi om via de TomTom Cardio alles dan bij te houden, dat schiet er nu wel bij in.

 79. Ik zou hem graag willen winnen voor mijn vriend. Hij heeft nu een horloge zonder gps en zeurt de hele tijd dat ie wil weten hoe hard hij heeft gelopen. Ik zeg hem dat dat hij er 1 moet kopen met gps maar dan zegt hij dat hij toch niet in het donker gaat lopen. Als hij nu een gps horloge heeft moet hij, ook als het donker is. Dat kadaver moet in beweging komen!!!

 80. Ik loop hard, samen met een app op mijn telefoon. Volgens deze app loop ik de “kantjes” eraf. De route klopt nooit, ik loop volgens de app op een paralelweg of in het water. Ook neemt de app de bochten een stuk krapper dan ik doe en steek ik zelfs de snelweg over! Kortom; de gps laat me in de steek.
  Mijn volgende doelstelling is de halve marathon, het zou mooi zijn als ik hier samen met tomtom voor kan trainen. Met een betrouwbare gps en trainen op hartslag moet dit goed gaan komen. En wie weet, eindigen we wel bij de hele……….

 81. Ik ben in training voor de midwintermarathon van Apeldoorn 1 februari en train nu 4 keer in de week. Ik hou mijn stastieken nu bij met mijn gps op mijn telefoon, alleen het is steeds zo’n gedoe om dat “grote” ding mee te slepen: dan valt hij weer, dan is het gps signaal weer verbroken, dan regent het en wordt ie nat wat niet mag. Daarom is de tom tom cardio de perfecte oplossing voor mij! Onbezorgd trainen.

 82. Dit mooie cadeau zou me kunnen helpen mijn doelen voor 2015 te halen. Een halve marathon lopen! Begin dit jaar heb ik het lopen weer opgepakt, nu mijn schildklier eindelijk stabiel lijkt te zijn, na 3 x last te hebben gehad van een te snelle schildklier. Mijn hartslagzones weet ik al, door mijn bezoek aan de sportarts begin dit jaar. Maar volgens mij loop ik vaak iets te hard . Dat zou ik met dit mooie horloge kunnen controleren. En dan hoeft die telefoon niet meer mee aan mijn arm!!

 83. Het liefst zou ik de TomTom Cardio niet voor mijzelf winnen maar voor mijn echtgenoot.
  Sinds een paar maanden lopen we (weer) 2 x per week. Hij gaat met mij mee omdat zijn arts hem vertelt dat het echt beter is om wél te sporten. Maar de hartkloppingen die hij ‘s nachts ervaart na zelfs het meest voorzichtige rondje, maken hem telkens erg angstig omdat er vorig jaar een aneurisma is geconstateerd.
  Een TomTom die hem vertelt hoe hoog zijn hartslag is tijdens het lopen, zou hem vast en zeker geruststellen.

  liefs,

  Carla

 84. Mijn moeder loopt 3 keer per week heel trouw ook in de regen en de kou,
  Meer inzicht in haar trainingen die ze loopt dat zou ze wel willen gauw!
  Een gezellig loopt maatje ja dat heeft ze gelukkig wel,
  Hij staat op 4 poten en gaat graag mee en is heel snel.
  En overal waar zij gaat hij volgt altijd heel gedwee,
  Dravend en vol met leven loopt hij naast haar mee.
  Tijdens vakanties gaat ook de training trouw door,
  Mijn moeder vind dan altijd wel een leuk rondje hoor!
  Maar wat ze thuis en op vakantie nog niet heeft,
  Is een mooie Sport horloge die haar training en hartslag weer geeft.
  Nu weet ik heel zeker dat dat is een droom,
  En wie weet kunnen jullie die laten uitkomen gewoon!

 85. “Vroeger” kon ik bijna 10km rennen aan 1 stuk. Door prive omstandigheden wilde het niet meer. Ettelijke keren ben ik opnieuw begonnen, steeds wilde het niet. Tot een paar weken geleden…nu ben ik bij les 7 van Evy en het gaat goed ! Als ik nu ook de hartslag kan bijhouden loop ik ook verantwoord (op mijn 53e).

 86. Afgelopen jaar was een hell jaar zeggen we maar zacht gezegt. Mijn knie ontwricht en tot op de dag van vandaag pijn. Ontmoedigend? Ja eigenlijk wel. Het is een feit dat ik nooit meer zou hardlopen. Ik mag blij zijn als ik ooit weer pijnloos loop ( of 30jr verder als ik oud genoeg ben voor een kunstknie).. opgeven? Dat wil ik niet en doe ik ook zeer zeker niet. Langzaam aan pak ik her wielrennen weer op, mijn gewicht moet omlaag. Kunnen trainen met tomtom cardio zal dan ideaal zijn. In mijn hartslag niveau trainen en zo veel meer 🙂

  Voor mijzelf heb ik een doel gezet. Een te hoog doen een dom doel een misschien wel onmogelijk doel. Ik ben een flap uit.. praten voor je denkt, lang leven alle dagen heel druk syndroom en nu? Ga ik lichamelijk maar ook geestelijk de strijd aan met mijzelf. Door een afspraak weddenschap te sluiten dat ik december 2015 podium ready ben. Flexcup laagste klasse ready. Van 104kg naar een strak lichaam. Van elke dag pijn en moeite met lopen naar hopelijk weer gelukkig, stralend en pijn vrij 🙂

 87. Dit sporthorloge wil ik heel graag gebruiken tijdens de trainingen naar mijn eerste marathon.Ik krijg iedere keer blaren van de borstband van mijn huidige hartslagmeter.
  Om de marathon goed uit te kunnen lopen zal ik moeten leren om met een lage hartslag te lopen. De TomTom zal mij daarbij goed kunnen helpen.

 88. Wat lijkt me dat functioneel zo’n TomTom cardio te hebben! Ik loop onregelmatig en door de zones in te stellen, kan ik mijn ritme in de gaten houden. Bovendien heeft het meerdere functies in een en kan ik mijn aërobe niveau checken!

 89. Na een paar jaar zonder hardlopen heb ik het plan opgevat om weer te gaan starten. Deze prachtige TomTom cardio kan me goed helpen om dit op de juiste manier te doen en naar mijn lijf te luisteren! Nu nog de stoute loopschoenen aantrekken en gaan!

 90. Ik zou dol graag dit horloge willen winnen.
  Ik ben nooit sportief geweest, altijd gedacht dat ik het niet kon, last van overgewicht en onvoldoende vertrouwen in mijn eigen lichaam.
  Toen ontdekte ik het hardlopen , een sport waarbij niemand afhankelijk is van mijn aanwezigheid, inzet of kwaliteiten. Ik begon voorzichtig en kreeg er steeds meer lol in. Deed een 5 km loopje en ging oefenen voor de 10. Wauw wat een geweldig gevoel kreeg ik hierdoor. Ik was niet langer het meisje dat niets kon op sportgebied. Ik kan gewoon een half uur of een uur achter elkaar hardlopen! Ik wil natuurlijk meer en beter. Ik wil de 10 em, de halve marathon. Ik wil mezelf uitdagen om verder te gaan als ik denk dat ik niet meer kan, om vertrouwen te krijgen in mijn lichaam dat ook ik, het meisje wat altijd te zwaar was en echt geen atletisch hardlooplichaam heeft, dit kan bereiken. En hoe! Het tom tom horloge kan hierbij een extra stimulans zijn en hulp om binnen mijn zones te trainen en zo het maximale uit mijn lichaam te halen. Uiteindelijk doe ik dat allemaal voor mezelf maar stiekem ook als lange neus naar alle pesters van vroeger en iedereen die ooit gedacht heeft dat ik dat niet zou kunnen, watch me! !

 91. 2 jaar geleden ben ik met hardlopen begonnen en vond het super leuk, na 2 maanden werd ik zwanger en ik moest stoppen. Begin von dit jaar weer fanatiek begonnen met sporten. Lekker een rondje lopen om even goed door te ademen en de stres kwijt te worden.

  Na de zomervakantie ben ik met een nieuwe studie begonnen (met 2 kinderen) en door de veranderingen ben ik gestopt met sporten. Nu loopt hier eindelijk weer alles op z’n gangetje en ik zou graag weer willen beginnen met lopen.
  De babyjogger staat klaar en mijn nieuwe schoentjes ook 🙂 Ik mis alleen nog een horloge.

 92. Oh my god ik wil deze TomTom Cardio zo ultiem mega graag winnen!!! Dit jaar loop ik de marathon van Rotterdam en 5 weken later een kwart Triathlon, voor mijn training zou deze echt IDEAAL zijn! Rennen, fietsen, zwemmen kan er allemaal mee, en zonder zo’n irritante band om je borst! Absolute must have voor mij dit jaar!!! Oh en hij is zo mooi dat ie ook best voor naast het sporten om mijn pols kan! Gaaf, ik ga nu heel hard duimen!

 93. Hey sportvrouwen!

  Ook ik wil graag meedingen naar dit geweldige cadeau! Daarom vertel ik jullie in het kort m’n verhaal.

  Na mijn zwangerschappen, zowel na de eerste als na de tweede, ben ik echt fanatiek beginnen lopen. Eind 2012 echter, kreeg ik te maken met een slijmbeursontsteking in m’n heup. Twee maanden geleden had ik EINDELIJK weer eens 10 km gerend en toen kreeg ik pijnscheuten in m’n knie. Ook weer ontsteking… Momenteel ben ik rustig weer aan het opbouwen in de hoop weer naar de 10 km te kunnen gaan. Ik wil absoluut weer kunnen sporten.

  In april van dit jaar verloor ik m’n moeder na een heel korte ziekteperiode. Slechts 3,5 maanden ervoor kregen we te horen dat ze kanker had. Zij heeft me altijd wel aangemoedigd in het sporten en zelfs toen ze heel ziek was, vertelde ze me hoe fier ze was en dat ik het zeker niet mocht opgeven!

  Met behulp van dit geweldige cadeau, zou ik echt heel rustig willen opbouwen, zodat ik ervoor kan zorgen dat mijn mama ook in de hemel fier kan zijn op mij. Ik zou mezelf verplichten om op hartslag te trainen, zodat ik niet te hard van stapel loop. En alleen zo denk ik dat ik ook blessures kan voorkomen.

  Dus maak me blij door mijn naam uit te kiezen uit de onnoemelijk vele deelneemsters 🙂

  Veel succes nog met jullie geweldige initiatieven! Ik ben en blijf een grote fan!

  Myriam aka stoere sportende vrouw mama van 2

 94. Wat een stoere prijs! Wie wil die nou niet winnen? Ik ga hem gebruiken voor mijn HIIT training thuis, voor mijn training in de sportschool en tot slot voor bij het hardlopen (handig, met de vooraf ingestelde zones). Daarnaast navigeer ik (rally) en ik ben enorm benieuwd wat mijn hartslag is daarbij! Ik heb een smalle pols, dus dan is deze TomTom cardio perfect.

 95. Wat een super interessant stuk om te lezen! Ik als beginnend hardloopster had eigenlijk helemaal geen verstand van hartslagzones en een trainingspiramide, dus dit artikel heeft mij heel veel nuttige informatie gegeven. Een bezoekje aan de sportarts staat nu absoluut op mijn planning!
  Nu ben ik beginnend hardloopster maar ik wil over een jaar de 15km van de Zevenheuvelenloop kunnen lopen en in 2016 een halve marathon. Zo’n TomTom Cardio is dan natuurlijk wel hét accessoire waarmee ik op een juiste manier voor die twee doelen kan gaan trainen! Ik zou dan ook een gat in de lucht springen als ik de gelukkige dame zou zijn die straks met dit mooie horloge mag gaan trainen! 🙂

 96. Ik ben depressief geweest en moest aan de medicijnen. In die periode ben ik zo’n 25 kilo aangekomen. Door te gaan sporten ben ik mij weer veel beter gaan voelen. Er zit wel waarheid in de verhalen over een runners-high! De medicijnen kan ik tegenwoordig laten staan. Ik ben al weer 17 kilo kwijt. Die laatste kilos zijn helaas erg hardnekkig. Wie weet lukt het me met zo’n sporthorloge wat specifieker te trainen en mijn doel te behalen. Zo’n depressie: nooit weer! Running makes the world go round!

 97. Yeah, ik vind jullie blog geweldig! Terwijl ik momenteel niet kan sporten, toch een beetje bijblijven én leuke ideeën op doen voor mijn bootcamptraining.
  Hopelijk ben ik over een paar weken weer hersteld van mijn blessure, maar dan moet ik écht eens beginnen met verstandig trainen. Zo’n TomTom zou mij mooi in de gaten kunnen houden en me vertellen hoe ik snel, goed en veilig voor m’n lichaam weer zo snel mogelijk veel kan trainen.

  btw, blijf voor lekker zo schrijven. Het is heerlijk om een sportblog, in plaats van een ‘hoe val ik zo snel mogelijk af’-blog te kunnen lezen =D

 98. Ik zou heel graag willen winnen,omdat ik sinds kort heel fanatiek aan het sporten ben en nog opzoek ben naar dit horloge. Ik zou het dan ook echt heel gaaf winnen als ik dit horloge zou kunnen winnen. Ik zou dan ook graag met dit horloge gaan trainen!!

 99. Jaaa zo’n horloge zou ik heel graag winnen! Ik heb vorig jaar behoorlijk lukraak getraind en mijn eerste halve marathon gelopen (in 2.03), met een hartslagmeter zou ik mijn trainingen veel beter kunnen inrichten en echt voor een goede tijd kunnen gaan.

 100. Wow! Eindelijk komt TomTom ook met een mooi product om mee te sporten! Naar mijn idee had TomTom de eerste slag gemist en gebruik daarom nu alles van Garmin (Edge810 en vivosmart), nu ik de nieuwe TomTom Cardio gezien heb ben ik om! Ik sport erg veel en ook verschillende sporten, ik ga in 2015 een stoere uitdaging aan: ik ga een meerdaagse mountainbike wedstrijd doen. Het is een 5 daagse wedstrijd in de Dolomieten, waar ook veel hoogetemeters gemaakt gaan worden, dit wordt mijn uitdaging voor 2015, het zou super zijn om dan de TomTom Cardio optimaal te gebruiken. Maar als de Elfstedentocht komt dan wordt dat natuurlijk mijn ultieme uitdaging! (wat zou dat gaaf zijn!!)

  Stoere sporten? Dat doe ik zeker!
  Ik schaats wekelijks, loop hard, zit uiteraard op de mountainbike en als het waait ben ik op zee te vinden met kitesurfen en zou ook mooi zijn als ik tijdens het kitesurfen ook mijn hartslag in de gaten kan houden, omdat dit fysiek zwaarder is dan je in eerste instantie zou denken. Ik ben benieuwd of de TomTom Cardio sportproef is voor al deze verschillende sporten. Uiteraard ga ik ook nog snowboarden dit jaar (in de verse poedersneeuw).
  Het zou top zijn als ik deze mooie horloge om mag doen met al mijn stoere uitdagingen! 🙂
  Ik zou bijna vergeten dat ik ook nog motor rijdt, zo nu en dan op het cirquit van Zandvoort, over stoere sport gesproken….

  Hopelijk kan ik met sinterklaas deze mooit TomTom Cardio in mijn “schoen” vinden.

  sportieve groetjes Linda

 101. Al jaren probeer ik mijn passie op mijn nu 21 jarige dochter over te brengen. Naast het verbeteren van haar conditie zou het goed zijn voor de rust en ontspanning in haar hoofd. En natuurlijk het verbeteren van zelfbeeld. Afgelopen week is ze naar lang twijfelen gestart met een beginnersschema. Heel graag zou ik haar blij maken met dit prachtige horloge. Dat haar vast en zeker zal helpen de motvatie vast te houden.

 102. Na jarenlang weinig te hebben gedaan door de ziekte van graves, ben ik op mijn 48ste gaan hardlopen. Wie had ooit gedacht dat ik de 4 mijl van Groningen zou uitlopen. Ik niet. Maar t lukte. Volgende uitdaging is de 5 mijl, Cascaderun.

 103. Ik loop al zo’n 1,5 jaar, en ik merk dat ik steeds verder kan lopen (en dat voelt lekker!). Maar ik denk dat ik met hartslagmeting nog veel meer uit mijn trainingen kan halen. Ik werk nu toe naar de 15 kilometer en het volgende doel is de halve marathon. Tijd voor een iets doordachter trainingsschema dus! (En ik ben dol op gadgets, dat ook ;-))
  Kortom: ik zou superblij zijn met de TomTom Cardio!

 104. Ik ben al een tijdje aan het hardlopen. Ik doe alles op gevoel maar op sommige dagen gaat mijn hartslag zo hard omhoog dat ik het in de gaten wil houden. Dit horloge zou dus een nuttige aanvulling zijn voor mijn trainingen. Helaas kan ik hem zelf niet betalen dus hoop ik dat ik deze super leuke horloge zal winnen.

 105. Na een aantal blessures ben ik weer begonnen met hardlopen. Afgelopen septemer 4 mijl dam bij night gelopen! Wat was dat geweldig en dat smaakte naar meer! Ondertussen begonnen met training voor 10 km en daar kan ik deze TomTom goed bij gebruiken! Dus jaaaaaaa graag zou ik deze TomTom cardio van de Sint willen ontvangen

 106. Super makkelijke vraag 🙂

  Ik ben ruim anderhalf jaar begonnen met sporten. De reden was dat ik zo’n hekel had aan hardlopen!
  Telkens als we dat moesten doen bij mijn sportschool begon ik al te zuchten.
  Gezien mijn leeftijd (toen 20) vond ik van mezelf dat ik minimaal vijf km moest kunnen lopen zonder in elkaar te storten.
  Nu anderhalf jaar verder heb ik mijn eerste halve marathon gelopen en de tweede gepland. Ik heb een serieuze lopersmind ontwikkeld en ben serieus aan het trainen. Ik zou een dergelijk horloge enorm goed kunnen gebruiken nu ik een marathon in mijn hoofd heb.
  Lopen in een loopgroep is niks voor mij, dit zorgt ervoor dat ik alles op eigen kracht (en ingelezen kennis) heb bereikt. Op dit moment ben ik me meer aan het verdiepen in trainen met hartslagzones.

  Help een vrouw uit om haar marathondroom te realiseren en help me met een mooie TomTom horloge! (die ik vervolgens de hemel in zou prijzen bij hardloopvrienden 😉

 107. Op dit moment sport ik dus helemaal niet. Dat gaat al jaren op en neer. Er zijn ook tijden geweest dat ik 4x per week sportte. Met hardlopen moest ik ook stoppen wegens gezondheidsklachten. Daaraan voorafgaand ook periodes gehad met “complicaties” (ik lees hier in de reacties ook over ziekte van Graves; die is bij mij ook nog de revue gepasseerd). Zowel dat lopen als fitness wil ik weer gaan oppakken. Voornemen voor 2015. Het winnen van deze gadget zou wel een flinke stok achter de deur zijn. Een soort teken van boven zeg maar, dat ik echt weer in actie moet komen. Een arts heeft mij trouwens weleens gezegd dat ik met hartslagmeter MOET sporten. Of dat nu vanwege slechte conditie, hoge bloeddruk, hoge bloedsuikerspiegel of wat dan ook was, dat weet ik niet meer. Los van dit alles vind ik dit gewoon ook een heel interessante / leuke gadget. Iedereen die iets aan sport doet wil zoiets wel hebben denk ik.

 108. Mijn doel is om volgend jaar een flinke berg te beklimmen met de race fiets (welke weet ik nog niet). Nu ben ik totaal geen klimmer, dus voor mij is dit een enorme uitdaging, zeker omdat ik absoluut niet sportief ben aangelegd. Maar met wielrennen heb ik eindelijk een sport gevonden wat ik echt heel leuk vind!

  Om mij hier op voor te bereiden ben ik begonnen met krachttraining 3x in de week en 1x lange duurtraining bij de cycleacademy (ik heb nog nooit zoveel gesport). Bij de duurtrainingen moeten we fietsen in onze hartslagzones, om zo goed mogelijk een conditie op te bouwen. Nu gebruik ik steeds mijn fietsmeter en dat is NIET handig, aangezien deze steeds na 5 minuten uitvalt door gebrek aan beweging..zucht.

 109. Ik zou dit horloge dolgraag willen winnen om zo op een zo’n optimaal mogelijke manier te kunnen trainen voor de 10 mijl die in februari geplant staat 🙂

 110. Ohhh…mijn grote wens…
  Ben sinds de zomer voorzichtig begonnen met hardlopen.
  Ik heb een hartaandoening en een pacemaker/ICD, heb daarom wel wat grenzen.
  Moet eigenlijk mijn hartslag in de gaten houden, maar heb geen hartslagmeter (die zijn helaas te duur) en doe daarom heel voorzichtig. Met als gevolg dat ik amper conditie opbouw of vooruitgang boek, erg frustrerend!
  Vind mezelf best wel een stoere vrouw, maar zou graag ook voor de buitenwereld er zo uitzien als ik zelfverzekerd langs paradeer!

 111. Nu 1.5 jaar geleden geopereerd aan mijn long nog steeds moeite met lopen.Alles gaat nu goed met mij maar het lopen zit nog lang niet op het oude niveau.Het zou fijn zijn om met de hartslagmeter te gaan oefenen.

 112. poging 2 :

  Awesome give away!!!!!!!!

  De TomTom cardio zou ideaal zijn. Ik ben in september geopereerd aan mijn voet, ben sinds 3 November weer begonnen met hardlopen onder begeleiden van de fysio. Alleen hardlopen is me verboden omdat ik te snel en te lang loop. Ik kan dat extreem slecht inschatten allemaal. Dacht laatst dat ik 3km had gelopen, had ik er 5.5 gelopen bleek achteraf op afstandmeten.nl. Anyway, met de TomTom cardio zou ik dus ook alleen mogen lopen. Dan kan ik me aan een bepaalde snelheid houden en die live zien en de afstand kan ik dan ook invoeren! Zo vernaggel ik mijn revalidatie niet / maak ik geen blessures maar kan ik wel zelf lekker trainen voor o.a de mudmasters en de halve marathon in April!

  Eind December heb ik de eerste 3km staan (santa run, in kerstman pak 😀 ) en daar mag ik wel wat meer voor gaan trainen, maar fysio is maar beperkt natuurlijk… Loopjes voor volgend jaar : In januari de nieuwjaars loop, In Februari de groet uit Schoorl, in Maart staat mudmasters op het programma en in April dus de halve marathon!

  Plus, ik zag dat de tomtom cardio ook gewoon met cadans-/snelheidssensoren op je fiets kan. Laat ik nou begin Januari een fiets gaan kopen (Rose.. ik wacht nog op het blogstukje over de beste fiets 😉 😛 ).. ideaal!!!

 113. Wat ontzettend leuk…
  Met Garmin heb ik geen hartslag, dus trainen op hartslag lukt nu niet.
  In mei ga ik in Leiden mijn 1e marathon lopen. Een jaar later doordat ik geopereerd ben. Zo onwijs veel zin in!!

 114. Dit is een winactie die ik echt niet voorbij wil laten gaan. Deze maand is het een jaar geleden dat ik begon met hardlopen en wel met de lesjes van Evy. Dat was een fijne manier om doe eerste 5km te ‘leren’ lopen. In mei van dit jaar liep ik mijn eerste evenement en wel meteen 13km! En sinds die tijd…. Heb ik de runnershigh te pakken! De galgenloop 10km-Tilburgtenmiles 10EM – zevenheuvelenloop 15km volgden en nu ben ik in training voor een halve marathon in Linschoten op 20 december.
  Ik zou de tomtom ontzettend graag willen winnen om een nieuw soort uitdaging in mijn training te vinden. Leren lopen op hartslag.. Mijn lage intensiteit zoals jullie omschreven mbv de piramide bijvoorbeeld. Ik zou het dolgraag ondervinden en deze hardloop verslaafde mama is helemaal happy!

 115. Ik zou hem heel erg graag willen winnen… en wel omdat ik aan het traininen om mee te gaan doen aan de alp d’HuZes op 4 juni. Dat is op de dag 2 jaar na mijn diagnose borstkanker. Ik hoop daar letterlijk uit het dal te gaan klimmen. Ik krijg nu nog immunotherapie . Die therapie kan je hartpompfuncitie verstoren. Ik moet tijdens het trainen opletten dat mijn hartslag niet boven een bepaalde hoogte komt. Dit horloge zou een ideaal trainingsmaatje zijn.. Dus ik zou m heel graag in mijn schoen willen krijgen…

 116. Mooie winactie!
  Een aantal jaar achter elkaar begon ik met hardlopen en stopte ik er zelf weer mee vanwege de bekende scheenblessure. Vorig jaar januari was ik er helemaal klaar mee en begon ik bij de sportschool en even later bij de fysio langs te gaan. Krachttraining en rust zorgde ervoor dat ik in juli klaar was om weer te proberen hard te lopen en sindsdien ben ik echt verslaafd! Het hardlopen geeft me zelfvertrouwen en leert me anders naar m’n lichaam te kijken: naar wat ik er allemaal mee kan (iets waarom ik ook deze site zo graag lees). In oktober heb ik de 4 Mijl van Groningen gelopen en vorige week de Zevenheuvelennacht in Nijmegen. Gave events! Nu denk ik er over een halve marathon in het voorjaar te gaan proberen, misschien de nieuwe Stevensloop! 🙂 Dit wil ik wel rustig en verantwoord aanpakken en daar zou dit TomTom horloge natuurlijk enorm bij helpen! Ik zou hem dus heel graag winnen! Ben benieuwd.

 117. Ik zou hem heem graag willen winnen voor mijn vrouw die hard bezig was met haar training Voorde halve marathon CPC den haag maar vanwege een blessure aan haar knie een tijd uit de roelatie is. Ze moet nu genoegen nemen met de 10 km. Dit horloge zsm een goede motivatie zijn om ervoor te gaan.

 118. We zijn sinds een paar weken gestart met fitnessen. Als ik dit gadget win en aan mijn partner kadoo geef, zal hij misschien nog meer gemotiveerd zijn om mee te gaan, misschien wel 2x per week. 😉

 119. Wauw, dit horloge zou ik graag willen winnen! Ik heb al een lange tijd af en aan last van shin-splints en moet daarom rustig aan beginnen met opbouwen. Dit horloge zou mij hiermee heel erg mee helpen, omdat ik fanatiek ben en daarom vaak te snel van start ga. Ik zie dit dan achteraf pas via de Nike-app op mijn telefoon, maar het zou handig zijn dat ik tijdens het hardlopen me bewust ben van mijn hartslag en snelheid en tijdens het hardlopen hierop kan anticiperen! Bovendien zou het fijn zijn dat wanneer ik weer pijnvrij kan lopen ik ook door middel van het trainen met verschillende hartslagzones mijn prestaties kan verbeteren en ooit mijn droom om een (halve) marathon te kunnen lopen waar kan maken.

 120. Als ik hem zou winnen, zou ik hem aan mijn zus geven. Ze heeft het al maanden over hoe graag ze dit horloge zou willen hebben, maar de prijs houdt haar steeds weer tegen. Ze loopt veel hard en zou het super vinden als ze zo’n horloge kan winnen. Ze heeft door blessures al genoeg tegenslagen gehad en daarom gun ik haar dit mooie horloge!

 121. Aangezien ik nu 3 a 4 x in de week ren met runkeeper , endomondo en runtastic ren maar steeds een vrij hoog verschil krijg, van bijv als ik een uur gerend heb, gemiddeld 10 km dan geeft er een 7 aan een 9 en een 12. Tja dan zou het natuurlijk heel leuk zijn als het die van 12 zou zijn maar dan zou ik mezelf voor de gek houden. Het rent ook demotiverend als je steeds om de 5 minuten hoort dat je gelopen km stand hetzelfde is

 122. Ik loop al 4 jaar, waarvan het laatste jaar regelmatig een wedstrijd. Altijd 5 km, afgelopen zomer 6 km en 8 km, en nu al 2x de 10 km. Steeds een stapje erbij. Maar al die tijd zonder horloge en al helemaal zonder hartslagmeter. Dat is nu de volgende stap. Ik ben daar nu aan toe, om eens te kijken of ik nog iets harder kan en hoe mijn hartslag is tijdens het hardlopen. Dus ik doe een gooi naar zo’n mooi, stoer TomTom Cardio horloge. 😉

 123. Sinds ik 6 jaar geleden ben begonnen met hardlopen ben ik verkocht. De laatste tijd ben ik t gestuntel met m’n mobieltje aan mijn arm zat en droom ik van een echt sporthorloge. Ik heb besloten te gaan sparen voor een Tom Tom horloge, zeker nu ik me heb voorgenomen mijn trainingen wat serieuzer te gaan aanpakken. Wat zou t ontzettend gaaf zijn als ik er een zou winnen…..

 124. Deze actie komt als geroepen. Ben me al een tijdje aan het orienteren op een horloge als deze en zou graag willen oefenen met trainen mbv hartslag. Misschien wordt de kwart marathon waar ik voor aan het trainen ben dan nog veel leuker en kan het veel effectiever. Ik hoop dat ik hem win 🙂

 125. Precies wat ik nu zoek!
  Na 1,5 jaar hardlopen, met pieken, dalen en soms een maandje helemaal niet lopen, heb ik afgelopen week een uur achter elkaar hardgelopen in een mooi tempo. Nooit gedacht het te halen!
  Maar nu dit me is gelukt, wil ik graag mijn snelheid verbeteren om die 5 km eens binnen de 28 min te lopen. Om dit vervolgens door te zetten in 10 km binnen 60 min.
  Trainingsschema’s helpen, maar door de hartslagmeter in dit mooie horloge kan ik gerichter trainen.
  En vooral: checken of ik mezelf niet voor de gek hou met m’n: oow ik kan echt niet harder/verder.
  Kan ik iig nooit meer zeggen dat ik mezelf voor de gek hield!

 126. Komend triathlonseizoen
  ga ik in een 2e divisieteam meedoen.
  Nu train ik met een Garmin
  maar de gps heeft niet altijd zin.
  En zonder harslagband want door transpiratie
  geeft hij altijd veel irritatie.
  Wat zou het mooi zijn om,
  te gaan trainen met Cardio TomTom.
  En zo de wintermaanden goed te trainen voor elke wedstrijd
  Want met TomTom Cardio raak ik de weg niet meer kwijt.

 127. Wow, wat een fantastische hartslagmeter! Ik train (fietsen en hardlopen) graag met een hartslagmeter om mijn hartslag en zones in de gaten te houden. Jammer genoeg reageer ik allergisch op de band. Jeuk, een rode huid en bultjes. En of ik de band nu in de wasmachine doe of alleen maar uitspoel, het probleem blijft. Inmiddels liggen band en horloge al een tijdje ongebruikt in de kast en train ik op gevoel. De Tom Tom Cardio zou voor mij dus echt een enorme uitkomst zijn. Ik ga duimen!

 128. Naast mijn dagelijksleven als student Geneeskunde ben ik ook nog wielrenster. Ik rijd al een aantal jaar fanatiek wedstrijden en wil volgend seizoen graag proberen om het waar te maken op (inter)nationaal niveau. Om dat voor elkaar te krijgen is goed trainen natuurlijk heel belangrijk. Nu ik in de wintermaanden niet meer ‘s avonds na school alleen buiten kan gaan trainen, werk ik een groot deel van mijn trainingen doordeweeks buiten de fiets af. Om dit allemaal zo efficiënt mogelijk te doen zou zo’n TomTom wel heel goed van pas komen!
  Daarnaast vind ik, gezien mijn studie, het trainen op hartslag en alle gegevens analyseren natuurlijk ook razend interessant! Er gewoon even een kopen zit er met mijn studentenbudget helaas niet in… een TomTom Cardio winnen zou daarom heeeeel erg fijn zijn!

 129. inmiddels ren ik 3 jaar. Het eerste jaar heb ik opgebouwd naar 5 km. Het jaar daarna richting de 10 km en dit jaar heb ik mijn volgende doel (15 km) behaald. In 2015 heb ik met mezelf afgesproken een halve marathon te rennen. Om dat met dit horloge te kunnen doen lijkt me fantastisch! De 25e wordt de winnaar gekozen en dat terwijl ik de 26e (alweer) 35 wordt… Een mooier cadeau kan ik me niet wensen!

 130. TomTom cardio staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Omdat ik heel erg gevoelige huid heb is een hartslagband niet echt een uitkomst. Een smartphone op me arm resulteert ook al snel in wondjes. Afgelopen week ben ik ingeloot voor Berlin Marathon en in februari ga ik ook de halve marathon in Schorl lopen. Daar hoort natuurlijk goede training bij! Omdat ik ook nog een paar kilo wil afvallen, wil ik zeker weten dat ik niet te snel ga en juist in de verbrandingszone zit. Met een TomTom is daar natuurlijk geen twijfel over mogelijk. Tenslotte kan ik een ding beloven. Met zo’n 4-5 trainingsdagen per week heeft ie bij mij in ieder geval genoeg werk te doen!

 131. Mijn vrouw is 29 jaar en sportiever dan ooit! Een jaar geleden is ze begonnen met crossfit en in 2015 wil ze deelnemen aan een 1/4e triatlon. Sporten is voor haar niet vanzelf sprekend. Ze zet hier veel voor opzij en leeft volgens een strak regime van gezond eten, voldoende slapen en veel trainen. Vanaf haar 18e zijn we samen en heeft ze het al over “meer sporten en gezonder leven”. Nu ze klaar is met haar studies en een stabiele werksituatie heeft kan ze die droom eindelijk in praktijk brengen. Mocht ik dit horloge winnen dan geef ik deze aan mijn stoere vrouw zodat ze optimaal kan gaan trainen ter voorbereiding op de 1/4e triatlon. Ze verdient het!

 132. Wat een goed en duidelijk verhaal over trainen. Blij ook te lezen dat mijn zelf gemaakte trainingsschema ‘klopt’ in opbouw. Ik ben sinds 3 weken in training voor de marathon van Rotterdam. Lopen gaat tegenwoordig niet meer op gevoel, maar mijn hartslagmeter bepaalt het tempo. Een nieuwe ervaring, maar niet onaangenaam. Hardlopen is namelijk mijn lust en mijn leven, maar ik ben er niet echt voor geboren. Het is fijn om in aanloop naar zo iets groots als een marathon, je aan iets (hartslag) vast te kunnen houden. Echter na 3 weken is de huid onder mijn hartslagband al erg rood. Na elke training ontdek ik onder de douche weer nieuwe schuurplekjes (au au, in combi met zweet en water). Ik heb een goede stevige bh nodig tijdens het rennen en in combi met de hartslagband zit dit soms erg ongemakkelijk. Het lijkt me heerlijk om toch op hartslag te kunnen lopen en geen borstband om te hoeven. De TomTom cardio lijkt me daarom heerlijk. Hij zal zeker veel gebruikt gaan worden!!

 133. Ja, wie wil dat niet, dit horloge winnen!
  Jullie artikel over het trainen in de juiste hartslagzones heeft me zojuist het laatste zetje gegeven om een afspraak met de sportarts te maken en mijn zones te laten bepalen. Ik loop altijd hard met simpele hartslagmeter (met losse band, irritant, want moet ‘ie nou onder of over je sportbeha, of half half.. Het zit in elk geval nooit lekker) op hartslagzones die ongeveer-wel-zullen-kloppen, maar zeker weten doe ik het niet.
  Vorig jaar december heb ik mijn laatste halve marathon gelopen en nu is het tijd voor het echte werk, mijn eerste hele marathon volgend jaar april in Parijs! Waanzinnig gaaf vind ik, maar ook heel spannend. De trainingen worden nu dus langer en langer, en hoe dom is het dan om op die ongeveer-kloppende zones te blijven lopen.
  Daarom: bedankt voor dit uitgebreide artikel, mijn afspraak bij de sportarts staat door jullie nu in elk geval!
  Het TomTom Cardio horloge zou echt wel de kers op de taart zijn om me te helpen gericht, gemotiveerd en op de juiste intensiteit (en zonder onhandige borstband!) door te trainen richting Parijs, en verder..!

 134. Zo graag!
  Op mijn 45e het doel gesteld om een halve marathon te gaan lopen. En dan ben je lekker op stoom, om maar eens een passende kreet te gebruiken, en dan wordt je geveld door een lopersknie! Minstens 6 weken rust houden! Dat is Balen met een héle grote B! Om te zorgen dat ik weer goed kan gaan opbouwen en blessure-vrij kan blijven, zou ik graag gaan trainen met dit mooie stukje techniek!

 135. Hoi! Wat zou ik graag dit horloge willen winnen om mijn doelen te verwezelijken. Stond het afgelopen jaar eigenlijk alleen maar in het teken van finishen van mijn eerste runs (oa Schoorl 10 k, Rotterdam 10, Alkmaar city run, zeven heuvelenloop en als absolute hoogtepunt de dam tot damloop) Komend jaar zal in het teken staan van verbetering van mijn tijden op deze geweldige evenementen. Ik ben er inmiddels achter dat ik met alleen duurlopen mijn snelheid niet verbeter en wil het daarom eens op een andere manier gaan proberen en ja, dan kom je eigenlijk automatisch bij de trainingen in de hartslagzones terecht. Hoe gaaf zou het zijn dat ik de kans krijg om met dit apparaat mee te werken en mijn grenzen zal gaan verleggen/ nieuwe doelen ga behalen. Wat progressie in snelheid moet absoluut kunnen!
  Sportieve groet, Jarinda

 136. Eén jaar geleden ben ik begonnen met lopen. Met ‘Evy’ op mijn oortjes heb ik mezelf leren lopen. De eerste lessen waren zwaar. Na twee minuten rennen was ik al kapot. En dan dat stemmetje in mijn hoofd die steeds riep dat ik het helemaal niet zou kunnen! Die moest overwonnen worden, en dat is gelukt!
  Trots dat ik 5km kon lopen en nu trots dat ik steeds langer/verder kan lopen. Sneller wil helaas nog niet erg lukken. Daarvoor heb ik toch een hartslagmeter voor nodig om gerichter te trainen. En zo’n band om mijn lijf werkt niet voor mij, mijn huis supergevoelig en dus direct geïrriteerd 🙁

  Ik heb verschillende runs gedaan afgelopen jaar (tot 7,5 km), en met meerdere duurlopen in het zicht komend jaar, en een aantal obstakelruns in de planning, wordt er hard getraind! Obstakeltraining, bootcamp en natuurlijk een paar keer in de week “gewoon” rennen is het programma voor de komende maanden.

  Ik ding dus mee voor deze fantastische prijs, omdat de Tomtom met de geïntegreerde hartslagmeter voor mij een super uitvinding is. Daarbij kan hij ook meten als ik op de band loop in de sportschool, als het weer erg slecht is. Kortom niets dan goed in het verschiet met deze Tomtom.

 137. Wauw deze cardio horloge van Tom Tom zou me heel goed verder kunnen helpen op weg naar mijn eerste halve marathon in maart. ideaal om de hartslag te meten en op de juiste manier te trainen! Super leuke winactie!

 138. Super deze actie. Op weg naar mijn eerste marathon in Rotterdam en daarna de Roparun zou deze GPS horloge enorm van pas komen vooral voor mijn lange duurlopen die erbij horen.

 139. Vorig jaar november heb ik een mooie racefiets aangeschaft. Ik had namelijk een doel: bovenop de alp d’Huez komen met m’n racefiets. De maanden ervoor heb ik hard getraind en ben ik vele kilo’s afgevallen. In juni ben ik naar Frankrijk geweest en ben ik DE berg opgegaan. Het is me gelukt, zonder ook maar 1 x af te stappen.
  Na deze overwinning wilde ik meer, namelijk de Stelvio op! Het afvallen ( inmiddels staat de teller op -25 kg) zet ik dus door, want elk grammetje telt natuurlijk wanneer je om hoog wilt. Verder ben ik druk bezig met krachttraining en heb ik een paar weken geleden mijn hartslagzones laten bepalen om zo nog beter te fietsen en binnen te spinnen. Met die mooie gadget gaat het trainen denk ik nog beter!

 140. Tja wat moet ik nog zeggen na al die mooie overweldigende reacties? Ik ben gewoon een jonge vrouw die heel erg houdt van sporten, stoere vrouwen sporten: krav maga, (kick)boksen, braziliaanse jiu jitsu, krachttraining en hardlopen. En ik houd ook nog heel erg van fietsen, maar dan gewoon heel hard door de stad. Ik ben eigenlijk al jaren op zoek naar zo’n mooi gadget wat gemakkelijk te bedienen is en zonder hartslagband. Ik wil hem dan natuurlijk ook dolgraag winnen. Ook omdat ik nog nooit met hartslagzones getraind heb. En ik denk dat ik daar nog meer uit kan halen!!

 141. Dit jaar heb ik hardlopend de Mont Ventoux beklommen voor Stichting Mont Ventoux (www.grootverzettegenkanker.nl). Hiervan ging 60% van de opbrengst naar een onderzoek aangewezen door KWF en een deel naar lokale goede doelen, waarvan 1 het Vechtgenotenhuis in Ommen.

  Dit jaar wil ik weer de berg op. Maar dan de donderdag hardlopen en vrijdag fietsen. Voor hetzelfde goede doel. En de Tom Tom zou natuurlijk enorm helpen bij mijn trainingen!

 142. Wauww een trainingsmaatje? Iemand die mijn schema kan bewaken? Er voor zorgt dat ik niet hopeloos verdwaal tijdens mijn run? Die mij op de rem kan trappen als ik weer eens teveel hooi op mijn vork neem en denk die extra km’s er wel bij te pakken? Jaaa tuurlijk ga ik daarvoor! Wat kan dit horloge bijna niet;) Ik kan hem hard gebruiken als stimulans om mij nu eens aan schema’s te houden, niet van geplande routes af te wijken of te verdwalen (nee serieus echt!) en natuurlijk om nu eindelijk eens op vooraf gestelde doelen te gaan trainen. Dus tomtom…..wordt jij mijn nieuwe loopmaatje?

 143. Wat lijkt mij dat een fantastisch ding, vorige week ook al watertandend gelezen wat er allemaal mee kan, dat is nog eens wat anders dan aldi meter die ik nu heb, lijkt mij super!

 144. Ik ga op 20 juni voor het eerst meedoen aan een obstacle run: de cavemanrun! Ik zit in een team met goede lopers. Hoewel ik ook 3 x per week hardloop, zou trainen op hartslagzones een goed idee zijn. Kan ik zorgen dat ik beter en bewuster train en dan ben ik vast in topvorm op 20 juni

 145. Een te gekke win-actie! Mijn grootste hobby is sporten op dit moment ben ik zwanger en lukt het hardlopen even niet meer. Daarom komt dit TomTom horloge erg van pas om mij straks te begeleiden tijdens het opbouwen van mijn conditie als ik weer mag rennen:) Ik kan niet wachten!

 146. Ik zou deze echt supergraag willen winnen!!! Na jaren niet te hebben kunnen hardlopen na een erg nare enkelbreuk en nu na een operatie weer heerlijk aan het lopen… Van mijn hardslagmeter met borstband krijg ik schuurplekken tot bloedens aan toe… Deze zonder band zou dus top zijn!!

 147. Waaaaw! Ik ben druk bezig met de voorbereiding op de halve marathon en heb de afspraak voor een looptraining staan om mijn zones te laten bepalen. Alleen mis ik nog een gadget die ik tijdens het rennen kan gebruiken om m’n hartslag te meten. Een zeer welkom sinterklaas cadeau!!

 148. Ik zou hem graag willen zodat ik gerichter en op de juiste manier kan gaan trainen. Ik loop al een tijdje hetzelfde en ik wil graag sneller worden. Dit kan me er enorm bij helpen.

 149. Jaaaa wil ik graag winnen! Ben eindelijk weer soort van fanatiek aan t hardlopen, heb er weer plezier in maarrrr… Telkens als ik afstand&tijd wil opmeten dan laat mn phone het afweten… Batterij leeg! Dit gaat me niet nog eens gebeuren…. Toch?!?!

 150. Wie wil dit nu niet winnen!! Ik ook heel graag omdat ik een beginnende loper ben en ik heel graag met hartslag en interval wil gaan werken. Ik moet nog heel wat kilo’s kwijtrakenen dit is een heel Goes hulp en trainingsmiddel om dat te bereiken. Oh wat zou ik hem graag willen hebben!! Heeeeeel graag!

 151. Gaaf! Sinds vorig jaar kan ik de 5 kilometer aan één stuk hardlopen, deze zomer heb ik voor het eerst de 10 kilometer gelopen binnen een uur. Ontzettende mijlpaal bereikt. Samen met een vriendin heb ik hiervoor getraind, beiden een mobiel om de bovenarm. Heel onhandig! Na de zomer heb ik de 10 kilometer niet meer gelopen, daarom heb ik me ingeschreven voor de 8 van Apeldoorn. Mijn doel voor 2015 is mijn tijd verbeteren op de 10 kilometer. Trainen met het Tom Tom cardio horloge maakt het makkelijker. In één oogopslag zien hoe je loopt, fijn!

 152. Ik ben nog jong, dus mijn lichaam is fit en sterk. Ten minste, tot 3 maanden geleden.
  Tijdens een survival week in oostenrijk heb ik een zware rugblessure opgelopen. Zonder te sporten, met veel fisio en
  rust mag ik nu langzaamaan weer gaan doen wat ik het leukste vind om te doen, sporten! Maar wel rustig aan, en maar met een beperkte hartslag. Dit tomtom horloge kan mij helpen om mijn volgende doel te halen; gelukkig en gezond zijn. En sterk natuurlijk.
  Verschrikkelijk sterk.

 153. Super cool deze TomTom Cardio! Die zou ik wel heel graag willen winnen.
  Mijn stok achter de deur om weer vaker hard te gaan lopen. Een met recht een-van-de-bank-TomTom!
  Yay!

 154. Ik zoek een nieuwe liefde, om me compleet op te kunnen focussen, en met name om eindelijk de kracht en moed te verzamelem om m’n oude “liefde” achter me te kunnen laten.. ik hoop dat sporten gaat helpen bij het helen van een gebroken hart, en ik hoop dat TomTom me gaat helpen bij het sporten.. complete focus op iets nieuws, het hardlopen opnieuw oppakken naast m’n krachttraining, de focus op mezelf en op Tom(Tom) ipv op mannen, omdat ik wil voelen dat ik het alleen kan, dat gezondheid en fit zijn het belangrijkste is, en dat dat hopelijk voorlopig meer kracht, energie en geluk gaat geven dan welke man dan ook.. iets met Girl-meets-TomTom-power 🙂 een nieuw maatje om helemaal mee van voren af aan te beginnen, geen schaamte maar weer onderaan beginnen bij het rustig opbouwen van de 5 kilometer, en daarna rustig door.. omdat ik het voor mezelf doe, en niet om te pronken met geniale tijden en enorme afstanden, het gaat om het terugvinden van het geluk in -en de liefde voor- mezelf.. Waarbij een steuntje in de rug fijn zou zijn: Tom(Tom) zou fijn zijn 🙂

 155. Wat een gave win-actie!
  Ik doe nu al een tijdje aan hardlopen en loop nu een uur. Inmiddels kan ik niet meer zonder hardlopen! Er zitten, voor mij, zoveel voordelen aan.
  Ik wil mezelf heel graag verbeteren omdat ik wil trainen voor een halve marathon, maar met mijn smartphone gaat dit niet echt denderend. Ik wil graag echt weten hoeveel km ik nou loop in een uur, hoe snel. Na wat verhalen van anderen ben ik erg nieuwsgierig naar dit mooie horloge!

 156. Na een rugoperatie (vervanging van een tussenwervelschijf) in 2011 en een lange revalidatie erna, ben ik nu weer in staat om te sporten en te genieten van sporten. Om te kijken wat haalbaar is/grenzen te verleggen, ga ik komende zomer de Vaujany Senior rijden. Om verantwoord en met voldoening daar de finish te bereiken, komt de TomTom Cardio goed van pas. Een zeer welkom geschenk, dat ik soms zal vervloeken, maar wat me op de goede weg helpt en houdt.

 157. wat zou het leuk zijn om met een Tom Tom hartslagmeter aan de slag te kunnen trainen. Na mijn ongeluk en revalidatie begonnen met hardlopen en wat is het leuk. Voor 2015 al twee mooie evenementen op de planning maar nog genoeg te trainen. Een effectieve training is zeker mogelijk met dit mooie accessoire!

 158. Ik ben al een tijdje op zoek naar een hartslagmeter, maar eentje winnen zou fantastisch zijn. Zodat ik eindelijk tijdens een hardloopwedstrijd of MTBStrandrace tussendoor kan kijken hoeveel kilometer ik nog moet, of dat ik tijdens mijn trainingen op hartslag kan trainen. Minimaal 3x per week zal hij aan mijn pols verblijven!

 159. Geen stoer verhaal waarom ik het horloge wil winnen. Ik ben al jaren een actieve recreatieve sporter. Mijn zusje daarentegen, heeft de laatste jaren iets te veel genoten van het leven. Vroeger op de fiets was het wel duidelijk wie de beste conditie had. Eigenlijk zou ik blij moeten zijn dat ik haar nu dik versla. Maar het klopt niet, Hilde kan veel beter en nu is eindelijk de knop om. Vier keer per week is ze in de sportschool te vinden en loopt ze al rustig een klein rondje. Het begin is er maar voor haar oude conditie van vroeger terug is heeft ze nog een lange weg te gaan. En ik denk dat dit sporthorloge haar daarbij kan helpen. En misschien lopen we straks wel een (halve) marathon samen.

 160. Wow, ik las echt net het bericht. Hoe heb ik dit kunnen missen?
  Dit sporthorloge staat bovenaan mijn sinterklaasverlanglijstje, maar ja… Ik ben bang dat Sinterklaas me dit cadeau dit jaar niet zal geven. Dus zonder te denken deze kans grijpen!
  Ik doe mijn uiterste best om in 2015 mee te doen aan de marathon van Enschede. De trainingen gaan op dit moment met ups en downs, het zou fantastisch zijn om gerichter te kunnen gaan trainen met dit sporthorloge. Om zo nog meer uit 2015 te kunnen halen!

 161. Wat een top actie! Een super sinterklaascadeau om te zorgen dat ik beter ga lopen. Ik sport al erg lang en heb dus een goede basisconditie. Met deze conditie loop ik regelmatig en doe ik mee aan halve marathons. Heerlijk! Echter loop ik nooit op basis van mijn hartslag. Ik denk dat het me enorm kan helpen om beter te gaan lopen. Ik zit nu te vaak in mijn reserves/over mijn grens. Wie weet kan ik met ondersteuning van de Tom Tom Cardio de halve marathon voor het eerst onder de 2 uur lopen!

 162. Wat een leuk kado. Waarom ik deze wil winnen? Gewoon omdat het kan 😉 En niet voor mezelf maar voor mijn vriendje. Zijn polar 800 heeft geen gps. Dus tijd voor n update. En omdat ik zelf de tomtom multisport heb met losse borstband weet ik dat het een absolute aanrader is!!
  Tot hardloops…..

 163. Uum. …heb even me to run: lijstje in 2015 gemaakt en dat is behoorlijk wat.
  De interval trainingen gaan ook meer worden en ook komt er een triatlon en run/swim projectie aan dus een klokje is niet geheel overbodig

 164. Dit zou een topbeloning zijn! In dec 2012 was ik veel te zwaar en had een conditie van niks. Dat moest anders! En dat is me gelukt! 32 kilo lichter en (veel velangrijker) van sporthater ben ik sportgek geworden! Krachttraining, Crossfit en vooral; hardlopen. Vorig jaar zomer rende ik net aan 400 mtr, 2 weken terug dacht ik ‘ik ga ff een klein rondje lopen’ en dat werden er 12,5! In februari wil ik mijn eerste echte hardloopevent gaan doen, de 20 van Alphen. en hoe kan ik daar beter voor trainen dan met zo’n supergaaf sporthorloge?!?!?

 165. Na wat tegenslagen omdat ik niet goed heb geluisterd naar mijn lichaam een tijdje niet kunnen hardlopen. Nu net gestart met langzaam opbouwen. Zo’n geweldig horloge komt goed van pas om alles goed bij te houden en je grenzen te bewaken!

 166. Ik zou deze wel graag willen winnen omdat dit mij kan helpen om beter te gaan presteren!! En wel bij verschillende sporten: bootcamp, hardlopen en op mijn cyclocrosser!! Ik ben steeds aan het klungelen, en omdat ik niet zon gadget heb, weet ik niet wat mijn hartslag is enz!! Wat mij beperkt in de trainingen.. Want je kunt er zoveel meer uithalen wat er in zit!! Daarom zou deze ‘TomTom’ super goed van pas komen.. En al helemaal als je ziet wat voor functies er allemaal opzitten… dat is toch geweldig en dat wil toch iedere sporter?

 167. Gewoon….omdat het een mooi horloge is.
  Ook….omdat je geen band om hoeft.
  Verder….omdat mijn oude horloge en band het niet meer doen.
  Prachtig…om dat stukje luxe te kunnen dragen.
  Daarbij….om mezelf te stimuleren volgend jaar als ik 50 wordt een halve marathon binnen de twee uur goed te kunnen lopen.
  Gezellig…om ook de rondjes canicross met mijn hond in beeld te brengen.
  Als laatste. ..er zijn nog zoveel redenen te verzinnen maar het is misschien vooral omdat ik het ieder ander persoon het ook gun om dit stukje extra toe te kunnen voegen aan je inspanning. Dus succes voor allemaal!

 168. 4 juni hoop ik mee te doen aan de alpe dhuzes samen met mijn schoonmoeder, man en nichtje. Mijn schoonvader zou dan boven op ons staan te wachten. Helaas is hij vorige week overleden.
  Ondanks dit willen we alsnog die berg op en nemen we hem mee in ons hart! Om nog beter voor te kunnen bereiden voor deze uitdaging komt een sporthorloge wel goed van pas. Ik hoop hierdoor misschien niet 2 maar wel 3 of 4 keer die berg op te kunnen voor al die mensen die nog lijden aan deze vreselijke ziekte en ter ere van de vechtlust van mijn schoonvader. En door nog vaker die berg op te gaan, nog meer geld op te halen voor onderzoek.

 169. Ik zou willen dat de Tom Tom Cardio naar Ellen Komduur gaat, omdat zij hier aangeeft dat ze hem graag wil om de Alpe d’Huez 6x te beklimmen tijdens Alpe d’HuZes. Ik ben al jaren als vrijwilliger betrokken ben bij dit evenement, en ga zelf volgend jaar 1x omhoog. Ik ken Ellen niet, maar ik ben zo trots op al die mensen die door een sportieve prestatie zoveel geld in weten te zamelen om kanker de wereld uit te helpen. Een stoere vrouw!

 170. Tjonge wat een verhalen allemaal. Ik zou de TomTom cardio willen winnen omdat het me een top gadget lijkt om mee te trainen. Het zou mij zeker over de streep trekken om op hartslag te gaan trainen.

 171. Bij het zien van deze win-actie werd ik heel eventjes erg enthousiast. Dit werd veroorzaakt door de aanblik van het TomTom horloge waar ik van ga kwijlen iedere keer dat ik ‘m zie. Toch zag ik er vanaf om hier een reactie te plaatsen om de simpele reden dat ik dacht: ” Ik wil mijn persoonlijke verhaal liever niet aanvoeren op internet als reden om het horloge mee te winnen en dan blijft verder alleen over dat ik ‘m gewoon heel erg graag wil hebben.” En zeg nu zelf; hoe overtuig ik jullie daarvan enkel met woorden? Als jullie nou het kinderlijke enthousiasme van mijn gezicht zouden kunnen lezen of eventjes 10 seconden in mijn hoofd konden kijken, ja dan…dan maakte ik misschien kans.
  Dus ik liet het voor wat het was en liet deze kans voorbij gaan, het was immers onbegonnen werk.

  Tot ik zojuist de aankondiging zag dat vanavond de laatste kans was om het zo begeerde horloge te winnen. Ik wil toch een poging wagen, dus bij deze: …ik wil ‘m immers echt heel graag.

 172. Waarom ik de TomTom wil winnen en wat ik ermee ga doen? Slimmer en beter worden, heel kort en krachtig. Ik wil mezelf weer uitdagen, mijn grenzen verkennen en begrijpen hoe mijn lichaam daarop reageert. Welke training, met welke duur en intensiteit, heb ik nodig om sneller te kunnen lopen? Wat past bij mij en waar word ik beter van? Ik word zo blij van sporten en de TomTom is een prachtig en compact hulpmiddel om hierbij in te zetten. Alleen, het is wel een hulpmiddel, het trainen en doen ligt volledig bij mij. Ik heb nu al zo’n zin om me hierop te gaan storten en in te verdiepen!

 173. Oktober 2013 ben ik aan borstkanker geopereerd, daarvoor naast spinning en wielrennen geprobeerd te hardlopen maar door heupblessures dit nooit kunnen volhouden.
  Nu wederom een start gemaakt en dankzij veel oefeningen gaat het geweldig!
  Ik besef en weet uit ervaring dat een goede conditie al de helft van een lichamelijk gevecht tegen kanker kan winnen.
  Om mijn lichaam/conditie verder te ontwikkelen is een TomTom onmisbaar! Ik had een polar die inmiddels kapot is, daarnaast
  Irriteert de borstband onder mijn geopereerde borst dus dit zou mijn ultieme oplossing zijn!

  Ben inmiddels aan het hardlopen, spinnen en wielrennen

 174. Nooit geweten dat ik deze Tom Tom wilde hebben, maar na het lezen van deze artikel vol tips van wat je er me kunt weet ik zeker dat ik deze wil hebben om aan de slag te kunnen met hartslagtraining. Pick me pick me pick me!

 175. Met mijn ‘geweldige’ richtingsgevoel is de TomTom in de auto een hele uitkomst geweest. Fijn zo iemand die je af en toe wat
  influisterd… geen stress meer onderweg!
  Natuurlijk een droom om de TomTom ook om de pols te mogen dragen. Dat wordt nog meer genieten van het hardlopen. Hij biedt mogelijklijkheden voor een optimale training, geen stress meer in het startvak en zonder die altijd irriterende hartslagband scheelt het mooi weer een pot vaseline op jaarbasis 😉
  Ik zal de TomTom alle mooie dingen van het hardlopen laten beleven!!

 176. Rennen zonder hartslagband, en toch mijn hartslagwaardes aan mijn coach kunnen doogeven. Dat zou wel heel fijn zijn. Ik kom net terug van een stukje lopen en heb weer mijn hartslagband niet omgedaan. foei, maar ja, ik had koude handen en dan is een band om doen echt niet prettig. Vanmiddag moet ie echter weer om, want dan staan er tempo’s op het schema en dan wil mijn coach echt weten wat ik heb uitgespookt.

 177. Lieve Sint,
  Ik zou de TomTom cardio graag willen winnen
  Dan kan het betere trainen eindelijk beginnen
  Na een blessure de afstand weer aan het vergroten
  Daarbij gezonde voeding als groenten, fruit en noten
  Van 5 km ga ik weer voor de tien
  En met de TomTom cardio wil ik me over een jaar bij de halve marathon laten zien
  Ik hoop dit cadeau te zien op 5 december
  En het wordt een night to remember

 178. Wat een geweldige actie! Ik zou dolboij zijn met dit sinterklaas cadeautje omdat ik vanaf volgend jaar een stuk serieuzer wil gaan trainen. Ik wil in het eerste half jaar van 2015 werken aan mijn snelheid, om dan vanaf juli te gaan focussen op afstand. Met als uiteindelijk doel het lopen van een mooie halve marathon in het najaar van 2015. Om dit doel te bereiken zou het geweldig zijn als ik beter op hartslag kan gaan teainrn,.

 179. Als net afgestudeerde bewegingswetenschapper en weer opnieuw fanatiek hardloper komt dit natuurlijk erg goed van pas om zo toch nog een beetje up to date te blijven met mijn studie terwijl ik vol goede moed maar meestal te vergeefs aan het solliciteren ben voor een super leuke functie in de sport! #geenervaring

 180. Ha, ik had mijn antwoord maandagavond opgestuurd, maar ik zie ‘m er niet bij staan…. Vandaar dat ik ‘m nog een keer invoer, hopelijk kan ik nog mee doen?
  Waarom ik de TomTom wil winnen en wat ik ermee ga doen? Heel kort en krachtig: slimmer en sneller worden!
  Ik wil heel graag mijn lichaam goed leren kennen. Hoe reageert mijn lichaam op bepaalde trainingen? Welke hartslag frequentie past bij mij? Zodat ik nog sneller en explosiever word en ik mijn tijd op de 10 km kan verbeteren.
  Ik ben een sportfanaat, en ben net een spons. Ik wil altijd van alles weten en ik word zo blij van sporten! Deze combinatie zie ik terug in dit horloge. Ik leer meer over trainingsleer en ik kan het direct bij mijn eigen sportprestaties toepassen. Een super uitdaging om hier actief mee aan de slag te gaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.