“Ja, hoe is het nu met die vrouwentriathlon gegaan?” vragen jullie je wellicht af. En niet zo gek, want we kondigden het groots aan dat ons vriendinnetje Margriet voor de eerste keer mee zou den en dat Maryvonne, Rose én Rhodé mee zouden gaan om te supporteren. Die vrouwentriathlon was zondag en het is nu al donderdag…. Dus Waar Blijft Het Verslag?!

 

Wel, dit weekend is wat anders verlopen dan gepland. Het idee was dat Stoere Vrouwen Sporten mee zou doen, dat Margriet het voor de eerste keer ging proberen en dat wij achter haar aan zouden zwemmen, fietsen en rennen om haar te steunen. Voor Maryvonne wel zo fijn want die deed zaterdag de triathlon van Didam en zou de vrouwentriathlon als hersteltraining doen. Rhodé deed de dag ervoor mee met de triathlon van Holten, maar voor de gezelligheid wilde ze graag mee. En Rose – met haar blessure – zou een rustige vrouwentriathlon ook wel aankunnen.
In werkelijkheid lag Rose in bed met een enorme verkoudheid en had ze last van haar astma, was Rhodé nog helemaal gaar van haar triathlon in Holten en draaide Maryvonne het gas open en werd tweede op de vrouwentriathlon. En Margriet? Eigenlijk is zij de enige die dit weekend heeft gedaan wat ze zou doen. Ze had de dag van haar leven. Ze dacht als laatste aan te komen maar liet nog behoorlijk wat vrouwen achter zich. Ze werd 37e! We kunnen niet wachten tot ze terug is van vakantie en kan vertellen hoe het was.

 

Inmiddels is Rose weer beter en heeft zelfs gisteren de hele middag gefietst en is Rhodé ook weer bekomen van haar triathlon ervaring in Holten. Maryvonne schreef op haar site een blogje over haar triathlon weekend van uitersten en Margriet? Die is lekker op vakantie!
En on ze gezamelijke deelname aan de vrouwentriathlon? Die stellen we nog maar even uit…

 

vrouwentriathlon 2014

 

foto’s: Nienke Willemsen en vrouwentriathlon

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.