Wist je dat de meeste sportieve cadeaus online gekocht worden? Vooral die voor Sinterklaas. Vooral de cadeaus die op het laatste moment gekocht worden, zoals die voor Maryvonne. Haar verlanglijstje met sportieve cadeaus voor triatleten is een last-minute lijst. Ze is wat laat met haar lijstje voor Sinterklaas, maar sportieve cadeaus kun je goed op het laatste moment shoppen hoor. Sportwinkels zijn die familie van sporties wel gewend. En anders… is er toch nog altijd kerst?

 

Paddles van Speedo

Buiten de clichés van gezond zijn enzo…heb ik natuurlijk wensen op sportief gebied! Zoals voor het zwemmen. Ik zoek altijd naar manieren om mezelf te verbeteren en heb daarvoor al aardig wat hulpmiddelen. Maar nog niet deze paddles van Speedo die ik graag voor het komende voorjaar wil gebruiken. Het zijn de Biofuse Finger Paddles die ervoor ontworpen zijn je bovenlichaam extra te trainen én de catch fase tijdens het zwemmen te oefenen. Zo word ik én sterker én verbeter ik mijn techniek.

 

Mooi zwempak

zwempak in vrolijke kleuren met kittens

Ik ben dol op leuke sportkleren. Als triatleet maak ik heel wat trainingsuren per week en dan is het wel zo leuk om iets leuks aan te hebben. In het zwembad bijvoorbeeld. Als je zoveel zwemt als ik, slijten je badpakken ook snel. Daarom kies ik altijd voor een zwempak van een wat slijtvaster materiaal wat langer meegaat. En ik kies voor een leuk ontwerp. En dat vindt je meestal niet in de standaard winkels. Ik heb een aantal Dolphin Uglies zwempakken. Die hebben leuke kleuren en printjes en vallen goed op. Net als bijvoorbeeld de zwempakken van Zeaulous en Funkita (het merk van het grappige kitten zwempak).

 

Warm fietsjasje

Om de komende winter goed door te komen op de fiets zou ik nog heel graag een warme fietswinterjas willen hebben. En iedereen die mij een beetje kent weet dat ik op zoek ben naar een roze. Ik zag deze mooie roze jas van Shimano. Voor een warm fietsjasje is het belangrijk dat het jasje geen wind doorlaat, maar in de winter is een extra warm tussenlaagje ook fijn. Je kunt kiezen voor een dikker jasje of een extra laagje, in het laatste geval zou ik van Sinterklaas dan ook wel een warm shirt willen 😉

 

Reflecterend hardloophesje

Voor het zwemmen en het fietsen heb ik nu al iets op mijn lijstje, met een reflecterend hesje om mee te lopen is mijn sport – triathlon – compleet. Het is nu vroeg donker en omdat ik met het lopen goed wil blijven trainen is het een must om goed zichtbaar te zijn. Ik ben lang en dun. De meeste reflecterende hesjes zwabberen om mij heen. Dit is het Gato LED vest (€24,95 bij All4Running), die in maat te verstellen is. Perfect voor mij!

Wist je trouwens dat we veel partners hebben? Dat betekent dat als je via de linkjes op onze site koopt iets bij hen koopt, wij een klein percentage van het aankoopbedrag krijgen. Daar houden wij de site van draaiende. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, alle kleine beetje helpen ons echt!


Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en Youtube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.