Ronde van Vedett, tweede paasdag in Deventer

Heb je je altijd al eens in een echt Vlaamse koers willen wanen? Schrijf je dan in voor de Ronde van Vedett op tweede paasdag in Deventer. Want… dan is het koers!

Het hele paasweekend is Deventer in Vlaamse wielersferen, met als hoogtepunt de Ronde van Vedett op maandag 17 april. De ronde is zo’n 2km lang. Over de kasseien van de Bergstraat, door de smalle steegjes van het monumentale Bergkwartier, met een rondje om de kerk, dwars door café de Hip heen en natuurlijk over de Brink. De Brink die vol zal staan met enthousiast publiek achter dranghekken, zodat je je een echte coureur waant. En publiek dat met Vlaamse frieten, wafels en het echte Belgische Vedett bier meevieren met dit fietsfeest.

De Ronde van Vedett wordt verreden in heats van 15 minuten en Astrid doet mee in de race heat voor vrouwen. Wil je ook meedoen? Er is nog plek, dus schrijf je snel in, dit is leuk! En plek is er ook in andere heats nog, dus neem je fietsende man, vrouw, kinderen, vrienden en vriendinnen vooral mee!

Voor fietsliefhebbers is het hele weekend een aanrader. Vrijdag- en zaterdagavond worden prachtige documentaires en films over wielrennen vertoond in filmhuis De Keizer. Zaterdag is Bureau Sport met Frank Evenblij. Zondag wordt in café de Hip de Amstel Gold Race gekeken en ‘s avonds is er een grote wielerquiz. En maandag… dan is het dus koers!

Voor meer informatie ga je naar de site van de Ronde van Vedett. Wil je alvast een mooie sfeerimpressie? Check dit filmpje!

 

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.