Natuurlijk is elke dag een goede dag voor een mooi cadeautje voor een fietsvrouw. Dat willen we hun vriendjes, vriendinnen, mannen, vrouwen en kinderen wel vertellen. Nu de kerst op komst is, is er extra veel reden om iets leuks te kopen. Daarom hebben wij een paar hele leuke armbandjes in onze shop gezet. Check ze snel, want ze zijn populair.

Fietsvrouwen, je herkent ze door hun kracht en doorzettingsvermogen, lange benen en ronde billen. Ze hebben energie en draaien voor een klusje met inbussleutels of kettingsmeer hun hand niet om. Maar dat is niet het enige. Je herkent ze ook aan shirtjes met een fietsprint, sokken met een regenboog of fietsgerelateerde sierraden.
Wat dat betreft zijn wij fietsers als keverrijders, we herkennen elkaar en vinden dat leuk. We zijn er trots op om tot de fietsers te horen. We zijn gelukkig met onze fiets, de mooie uren die we daarop maken en dat laten we zien.

Astrid en ik zijn als een blok gevallen voor armbandjes die zelfs als we niet op de fiets zitten laten zien dat we fietsvrouwen zijn. En alles waar we zelf voor vallen, zetten we ook in onze shop voor jullie. Dus…. we hebben een hele rits aan armbandjes!

Fietsarmbandje brons – simpel gesoigneerd, met een bronzen fietsje dat met een wax touwtje om je pols zit. We hebben drie kleuren. Een bruin bandje, een zwart bandje en een paarse.
Polsomtrek 16 tot 21 cm
Prijs 8,95

Fietsarmbandje met suède – het fietsje met een zacht suède bandje. Valt iets soepeler dan het waxtouwtje.

Polsomtrek 16 tot 21 cm
Prijs 8,95

Love Cycling fietsarmbandje – onze absolute favoriet door de combinatie van materialen en om hoe hij om je pols valt. De ene keer zit het fietsje voorop en de andere keer het woord love. Mintgroen suède, bronzen bedels en een gevlochten leren bandje. De sluiting is met een slotje.

Polsomtrek 16 tot 21 cm
Prijs 11,95

Love Cycling Forever – dit armbandje zit zo mooi en ziet er sierlijk uit. Het infinity symbool vertelt samen met het fietsje en de love dat je voor altijd verknocht bent aan je sport. Sluiting met slotje. We hebben hem in verschillende kleuren.

Polsomtrek 16 tot 21 cm
Prijs 9,95

MTB armbandje – dit armbandje laat de vrijheid zien van het offroad fietsen. Het fietsje is wat stoerder, en de twee bandjes zijn gemaakt van leer en stof met een zuid amerikaans printje. Wij zien ons nu al met onze bus, warme hoodies en mountainbikes naar Winterberg rijden.

Polsomtrek 16 tot 21 cm
Prijs 9,95

Welke is jouw favoriet?

We hebben in de webshop ook armbandjes en andere leuke sieraden voor hardloopsters en andere sportvrouwen. Kijk maar snel!

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.