2 halen 1 betalen. Jawel het is heus waar, wij hebben een te gekke actie voor je. Om te vieren dat de temperaturen stijgen, het langer licht blijft en de lente zodoende onderweg is. Het fietsseizoen gaat beginnen! De lange dagen van uren en uren trappen door de polder zijn weer onderweg. Daarom 2 fietsen voor de prijs van 1 in onze webshop met onze nieuwste fietsarmbandjes.

Geel, Bianchi groen, roze, blauw en zelfs stoer antraciet. We hebben fietsen in alle kleuren en als je er dit voorjaar eentje koopt krijg je er een tweede bij, zodat je deze kan wisselen om aan te passen aan je look.

 

Cadeautjes voor sportieve vrouwen

Toen ik Stoere Vrouwen Sporten begon, deed ik dat met een droom. Ik wilde vrouwen die al sporten, net beginnen met sporten of misschien wel willen gaan sporten voorzien van inspirerende, kloppende en sportieve informatie. Dus ben ik gaan schrijven en bloggen. En groeide mijn site in een korte tijd uit tot een grote community van sportvrouwen. Onze Astrid heeft een zelfde missie. Zij wil dat als je denkt aan een sportief cadeautje voor jezelf of iemand anders, dat je bijna altijd wel zeker weet dat je in de Stoere Vrouwen Sporten Shop iets vinden kan. Goede sportkleding die al een cadeau zijn om te dragen, inspirerende boeken, toffe kleding, sportsieraden en meer. Daarom is ze net als ik met mijn artikelen dag en nacht bezig om haar missie te doen slagen. En ik help haar die droom te verwezenlijken. Ze laat me schetsen, prints ontwerpen en vraagt me om haar mening voor nieuwe idee. En ik kan je vertellen dat ze toffe plannen heeft. Zoals een aantal mooie damesfietspakjes die ze in het najaar gaat lanceren. Maar ook hele mooie toffe t-shirts die je kan dragen als je een keer niet op de racefiets zit. (lees verder onder afbeelding)

armbandje met roze fiets bedel

 

Fietssieraden

Ik vind het altijd superleuk om andere sporters te herkennen terwijl ze in gewone kleding lopen. Dit gebeurd doordat ik zie dat ze een polar dragen of omdat ze streepjes op hun benen hebben, maar ook steeds vaker herken je fietsers aan hun kleding of sieraden die verwijzen naar hun sport. Astrid en ik dragen bijvoorbeeld een zwarte ketting met daar aan een gekleurde fiets. Ziet er heel leuk uit en is af en toe ook een conversationstarter. “Fiets jij?”, vragen mensen ons en in no time zit je met een vreemde te praten over de mooiste beklimmingen. Daar geniet ik van. Met dat in ons achterhoofd zijn we druk bezig de leukste en mooiste fietssieraden voor jullie te vinden. En inmiddels hebben we er al flink wat in onze shop. (lees verder onder afbeelding)

armbandje met mintgroene bedel fiets

Fietsarmbandjes

Die 2 fietsen voor de prijs van 1 zijn eigenlijk een grapje. Ik vond het wel lekker catchie staan. Maar het is niet onwaar. We hebben een speciaal armbandje gemaakt met een gekleurd bandje, een gekleurde fiets en een bijgeleverde zilverkleurige fietsbedel. Zo kan je hem wisselen wanneer je maar wilt. Ik heb de mooiste combinaties bedacht. Zoals het donkergroene koord met de mintgroene fiets of het knalrode koord met de blauwe fiets. Van sommige hebben we er heel veel, van anderen weer wat minder. En ze zijn er zolang de voorraad strekt. Op de foto’s in dit blog kan je al een paar kleuren zien, de rest staat in onze shop. Ik ben onwijs benieuwd naar welke kleur jij het mooiste vindt!

En, ik wil je bedanken, want iedere keer als jij wat koopt in onze shop of gebruik maakt van de andere opties om onze site te steunen, help je Stoere Vrouwen Sporten weer een stapje verder. Dan kunnen wij door met mooie artikelen en inspirerende blogs voor fietsvrouwen en andere sporters te schrijven. Zoals dit interview met fietsvrouwen Wendy en Linde. Oh en wil je meer leuke fietsspullen kopen? Check dan dit blog met de mooiste fietsshirtjes voor dit seizoen.

Vrolijk gekleurde fietsarmbandjes

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.