vrouwen met racefietsen

Fietsvrouwen pak je agenda en die van je fietsvriendinnen, fietsman of fietsvrouw. Wij hebben van 29 september t/m 1 oktober een ontzettend leuk weekend voor je. Waar je samen aan mee kan doen. De mooie routes van de Veluwe terwijl de bomen al langzaam verkleuren. Een weekend lang Indian Summer op de racefiets met overnachtingen in lekkere hotels en 3 gangen diners.

Voor hardlopers organiseren we al een tijdje Running Retreats, dan zitten we een heel weekend op een en dezelfde plek en doen we allemaal trainingen. Werken we aan techniek en skills en dat soort dingen. Supergaaf, het zijn echt bijzondere weekenden die helemaal in het teken van samen sporten staan. Voor fietsers hebben we dit najaar ook een tof weekend, maar dan wel heel anders. Want fietsers willen gewoon lekker fietsen. En dat is precies wat we gaan doen…

Drie dagen lang, van plaats naar plaats, over mooie routes, inclusief overnachting, diner, ontbijt en natuurlijk het vervoer van je bagage. Het enige wat jij hoeft te doen is…. FIETSEN!

 

Fietsvakantie voor de racefiets

We beginnen in een stadje op de Veluwe. Vanaf daar fiets je naar een dorp in de bossen en doe je onderweg de mooiste weggetjes aan. Dan kom je aan in het hotel waar je tas al op je kamer staat te wachten. Even bijkomen, omkleden, wat tijd voor jezelf en dan om etenstijd aanschuiven en lekker samen eten.
De volgende dag stap je na het ontbijt op de fiets en rijd je naar het volgende hotel voor de tweede nacht. Natuurlijk weer over een te gekke route. Hier is het weer hetzelfde. Douchen, chillen, eten, slapen, ontbijt en fietsen weer. Alleen hebben we dan ook masseurs om je benen los te masseren voor de volgende dag. Je eindigt op de derde dag op de plek waar je gestart bent.

groep vrouwen met racefiets deventer skyline

Samen een weekend fietsen

Dit weekend is perfect om samen met een vriendin te doen, met je partner of misschien wel met het groepje waarmee je altijd fietst. Want we gaan niet als groep rijden. Het is meer zoals bij een toertocht. Daarom is het ook zo leuk om samen mee te doen. Je kent elkaars tempo en weet welke afstanden je samen graag aflegt. Natuurlijk vragen wij vooraf wie ongeveer hoe ver en hoe hard rijdt, zodat je gedurende het weekend ook een groepje kan vormen.

We hebben per dag drieĀ opties voor je: de lange, de medium en de korte. Ofwel meer dan 100 km, rond de 80 en die van 60 km. Je kiest per dag welke route je wilt en rijdt die.

 

Meerdaagse toertocht

Wij zijn nu al bezig de mooiste routes voor je te zoeken en we hebben de hotels al geboekt. Je slaapt dit weekend – tenzij je aangeeft iets anders te willen – in twee persoon kamers in echte hotels. Dus geen sportherberg. Je wordt daar goed verzorgd met s avonds ene 3 gangen diner en in de ochtend natuurlijk een goed ontbijt. Voor onderweg geven wij je krentenbollen mee en we laten de routes natuurlijk lopen langs een mooie plek om te lunchen of een appelaartje te doen.

 

Fietsvakantie met fijne hotels

Het hele weekend inclusief 2 overnachtingen, 2 x ontbijt, 2 x 3 gangen diner, 3 x snelle jelles en krentenbollen voor onderweg, 1 x masseurs, mooie routes, aanwezigheid van gereedschap op de locaties, misschien misschien misschien een mechanieker onderweg en vervoer van bagage kost 335,-

Inschrijven doe je in onze webshop: shop.stoerevrouwensporten.nl

Fietssokken fluorroze – Champion System

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.