bidonhouder in de vorm van een zwaluw op een zwarte racefiets

Steeds meer fietsmerken maken fietsen die minder druk zijn. In neutrale kleuren en een stoere look. En dus s het feest voor de fietspimpers begonnen. Denk maar eens aan een volledig zwarte fiets met een knalroze stuurlint. Of een fiets met custom kleuren zoals je bij Ridley en Fons Bikes kunt bestellen. Met de juiste toffe spulletjes kun je jouw racefiets of mountainbike helemaal eigen maken.

De leukste bidonhouder allertijden ziet er niet alleen lief uit, maar door hem te kopen doe jij ook goed. Want deze bidonhouders in de vorm van een hond zijn een manier om geld in te zamelen voor honden die een baas zoeken.

Het is de ultieme bidonhouder voor fietsers die van honden houden. Misschien kan je lieve viervoeter niet mee, maar is hij zo toch een soort van bij je. Maar vooral denken we bij deze bidonhouder aan mijn zesjarige neef. Hij heeft al wel een MTB en gaat graag met ons mee, maar een bidonhouder zit er nog niet op zijn fiets. Hoe leuk zou het zijn om zijn stoere bike te pimpen met dit hondje van Ride PDW?

Heb je niet veel met honden? Geen paniek, een kattenbidonhouder maken ze ook. In de vorm van een Japanse Maneki-neko. Ofwel een kat die geluk brengt.

 

witte bidonhouder in de vorm van een vogel op een blauwe racefiets

Gelukkig heeft dit bedrijf ook andere mooie bidonhouders. Die beter passen bij een meer volwassen bike. Ik ga dit jaar misschien een volledig zwarte racefiets van Fons Bikes kopen. En daar past de sparrow bidonhouder denk ik wel heel erg mooi op. Heb je een witte racefiets? Dan is de witte variant misschien wel heel strak. Zo’n bidonhouder valt niet meteen op, maar maakt je fiets toch net even anders.

Kopen kun je deze gave bidonhouders het beste online doen. Voor ons Nederlanders is Londen of Dusseldorf het meest in de buurt. We zijn benieuwd welke ondernemer de eerste is die ze in Nederland gaat verkopen.

Liefs, Rose

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt bijvoorbeeld voor de linkjes naar de Body & Fit shopFuturumshop, Wiggle en Decathlon.  Maar bijvoorbeeld ook voor Bol.comDille & Kamille,  Holland & BarrettfonQ en CoolBlue. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.
Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.