Met de nog steeds groeiende groep vrouwen die op een racefiets stapt, of door de modder rijdt, zijn er ook steeds betere fiets-hebbedingen te vinden. Zoals coole T-shirts voor fietsers, fietssieraden en hele gave fietsshirts voor tijdens het fietsen zelf. Wij hebben de dingen die wij heel graag willen hebben voor je op een rijtje gezet.

 

Creatief met binnenbanden

Via Instagram kwamen we de cactussen van Bink Deco tegen. Cactussen gemaakt van gebruikte binnenbanden! Sommige zelfs met gewoon het ventiel of nog een plakker van een lekke band er op. Wij vinden dit een leuke manier om te laten zien dat je een fietsvrouw bent, maar ook het gerecyclede materiaal bevalt ons wel.

Bink Deco is overigens niet alleen in het creatief zijn met oude binnenbanden. Zo koop je bij Velo Culture riemen, portemonnees, etuis en toilettassen die gemaakt zijn van gerecyclede binnenbanden. Hoe tof is dat!

portemonnee van gerecyclede fietsband

Fiets T-shirts

Laat zien dat je een fietsvrouw bent door op je jeans een mooi shirt te dragen. Die uit de Velo Shop bijvoorbeeld. Dat zijn echt hele mooie T-shirts met allemaal verschillende leuke prints voor fietsers. Deze shirts laten zien dat fietsen meer is dan in lycra rondkarren met je helm op: fietsen is een levensstijl en met een mooi T-shirt maak je dat af. Overigens maakt dit merk ook hele gave shirts voor op de fiets, dus met vakjes.

Vrolijke fietskleding

Het favoriete merk van Rose: Maloja. Dit is fietskleding in fijne kleuren, mooie printjes en vrolijk designs. Maloja was het eerste merk wat brak met de standaard binnen het fietsen. Het werd eerst vooral door mountainbikers gedragen, maar nu ook steeds meer door triatletes en wegwielrensters. Het leuke aan de kleding van Maloja is dat de gehele collectie goed met elkaar combineert. En het shirt van vorig jaar staat ook gaaf bij de broek van dit jaar.

>> Lees ook: Marloes startte Ingeklikt: hippe fietskleding voor vrouwen

Inmiddels is het 2019 en is er ontzettend veel leuke fietskleding voor vrouwen te koop. Zo zijn we inmiddels ook weg van de kleding van Stolen Goat. En de nieuwe collectie van Castelli? Wow, wat gaaf!

 

 

Zilveren fietssieraden

Tot slot de sieraden van Karin van Sportsieraad. Zij is zilversmid, was fietskoerier en maakt hele stoere sieraden die haar liefde voor de fiets uitdragen. Heel bekend is haar Alpe d’huZes ontwerp. Dat is een fietsje met het logo van het goede doel in het achterwiel. Wij vinden de fietskettingarmband mooi. Die is van massief zilver en handgemaakt. Ondanks dat het een fietsketting ontwerp is, valt de armband niet heel zwaar en is hij vrouwelijk en stoer tegelijk. Karin maakt ook sieraden voor andere sporten, zoals hardlopers en schaatsers.

Liefs, Rose

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt bijvoorbeeld voor de linkjes naar Futurumshop, Wiggle en Decathlon.  Maar bijvoorbeeld ook voor Bol.comDille & Kamille,  Holland & BarrettfonQ en CoolBlue. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.
Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.