detailfoto racefietswielen met gekleurde spaken

Hoe ziet jouw droomfiets er uit? Als je hem helemaal mocht maken zoals je wilt? Zou je dan alleen nadenken over de kleur van het frame of wil je ook racefietswielen met spaken in de kleur van je frame? Met de wielen van Industry Nine is dat zowel op je racefiets, MTB als je gravelracer gewoon mogelijk.

De les die aan fietser meegegeven wordt is dat als je je fiets echt beter wilt maken, je moet kijken naar een nieuw setje wielen. Goede wielen zijn een upgrade die je meteen voelt.

>> Lees ook: Dit merk heeft supergave bidonhouders!

 

Wielen maken de fiets

Vooral als je een middenklasser fiets bij je fietsenmaker koopt. Veel merken bezuinigen een beetje op de wielen. Want fietsers willen allemaal een zo mooi mogelijke groep op een fiets voor zo weinig mogelijk geld.

En het zijn juist de wielen die een fiets kunnen maken. Qua rijervaring én looks. Bij goede wielen zijn alle onderdelen waar een racefietswiel uit bestaat kwalitatief in orde. Dus de naaf met de lagers die daar in zitten, de spaken en de velg die een fijne combinatie van stijfheid en een beetje vering mag hebben. Over de kwaliteit van wielen moeten we echt een keer een artikel schrijven, zodat je weet welke racefiets wielen echt heel goed zijn. Maar voor nu gaan we voor de looks. Want de wielen die wij van Industry Nine tegenkwamen zijn echt heel gaaf. Denk aan zwarte velgen met gekleurde spaken bijvoorbeeld. Die je allemaal in dezelfde kleur kunt nemen, maar ook inde kleuren van de regenboog!

>> Lees ook: Deze fietsshirts wil je niet missen!
>> Lees ook: Een stalen racefiets met MTB banden én schijfremmen

Fietsonderdelen in toffe kleuren

Dit Amerikaanse bedrijf maakt fietsonderdelen in toffe kleurtjes. Zoals stuurpennen voor mountainbikes, naven en volledige wielsets. Die laatste maken ze zowel voor mountainbikes, gravelbikes als racefietsen. En je kunt ze er custom laten maken. Meer informatie over de wielen van Industry Nine vindt je bij de Europese distribiteur in België.

Liefs, Rose

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt bijvoorbeeld voor de linkjes naar de Body & Fit shopFuturumshop, Wiggle en Decathlon.  Maar bijvoorbeeld ook voor Bol.comDille & Kamille,  Holland & BarrettfonQ en CoolBlue. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.

 

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.