portret schets astrid geerts - redactielid stoere vrouwen sporten

Beenstukken opgetrokken, schoenen aan, helm en bril op, handschoenen aan en m’n eten, fietspompje, reserveband, slot en telefoon in de rugzakjes van m’n shirt. Bidons onder m’n arm en tijd om te gaan! Ik trek de deur achter me dicht en nog voor ik überhaupt bij de schuur ben heb je het al… IK MOET PLASSEN!

Dus vis ik de huissleutel uit het achtervakje van m’n fietsshirt en ga ik weer snel naar binnen. Helm en bril af, ik trek m’n shirt over m’n hoofd uit – waar natuurlijk eerst de helft nog uit komt vallen – en leg het allemaal snel weg. Broek naar beneden en ik kan plassen.

Drie hele druppels welteverstaan…

Broek omhoog, beenstukken rechttrekken, m’n zweetshirt weer goed wegstoppen, m’n fietsshirt dan toch eerst maar leeghalen voor ik het aantrek, fietspomp, reserveband, slot, reepje en telefoon er weer in, helm en bril op (met de pootjes onder het bandje van m’n helm zoals een echte Velominata doet) en dan kan ik nu echt op pad.

TIJD OM TE FIETSEN, maar wel eerst nog wat toiletpapier in m’n fietsshirt stoppen… Zonder het nodig gehad te hebben trouwens. Moet je tijdens het fietsen toch plassen? Marijn de Vries legt uit hoe dat zonder al teveel gedoe kan

Helaas ontdekte ik dat blog pas nadat ik al jaren fietste. Hoe vaak ik wel niet in de berm heb gestaan. Helm en bril af, ik trek m’n shirt over m’n hoofd uit – waar natuurlijk eerst de helft nog uit komt vallen – en leg het allemaal snel weg. Broek naar beneden en ik kan plassen.

En dan … broek omhoog, beenstukken rechttrekken, m’n zweetshirt weer goed wegstoppen, m’n fietsshirt dan toch eerst maar leeghalen voor ik het aantrek, fietspomp, reserveband, slot, reepje en telefoon er weer in, helm en bril … ach je kent het verhaal.

x Astrid

 

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt bijvoorbeeld voor de linkjes naar de Body & Fit shopFuturumshopWiggle en Decathlon.  Maar bijvoorbeeld ook voor Bol.comDille & Kamille,  Holland & BarrettfonQ en CoolBlue. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.
Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.