Hebben wij viavia even een leuk meisje ontdekt op youtube!

Ze heet Marloes en is samen te vatten in: Guilty Pleasure Lover – Lippenstiftjes – Hardlopen – Amsterdam – Haar Donuts – Onesies – Amsterdam Fringe Festival – Fashion – Vlechtfanatic – Badderen – Mascara – Rotterdam – Ironman Vriendje – Eyeliner – Sporten – Zon – Rooie – Pizza – Kleur – Pluishaar – Chips – Trash Tv – Crazy Cat Lady – Nagellakjes – Oss – Theater – Disney en nog veel en veel meer!

Maar voor ons is ze het schattige wielerjargonmeisje, want op haar youtubekanaal legt ze in verschillende afleveringen op een leuke manier uit wat bepaalde wielertermen inhouden. Zoals de mongolenwaaier en met het hol open rijden. Niet alleen vertelt ze wat ze denkt wat de term betekent, maar ook zegt ze wat ze er van vindt. Het is een soort buitenspel, maar dan voor wielerfans en fietsmeisjes. Wij zijn fan.

Daarom hier een paar van haar filmpjes

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.