Je kunt natuurlijk de rest van oktober met kruidnootjes op de bank zitten, maar sportief gezien is er ook een heleboel te beleven. Hanneke heeft weer super leuke evenementen voor ons uitgezocht!

 

 

17 oktober: One Live – Les Mills Event (Amsterdam)

Liever niet te veel mensen tijdens  je wekelijkse Bodypump les?  Dan zal dit evenement misschien niets voor jou zijn. One Live is namelijk een internationale tour van Les Mills. In Nederland bezetten ze voor een dag de Ziggo Dome in Amsterdam.  Zodat je met duizenden fitness fans kunt meedoen aan Bodypump, Gritt of andere Les Mills series.

 

17 oktober: Gezond met Hond

Met een hond ontkom je er niet aan om regelmatig te wandelen, het beestje moet er per slot van rekening een paar keer op een dag uit. Maar wil je eens een hele dag sportief zijn met je hond? Kom dan 17 oktober naar de Gezond met Hond Sportdag in Zwolle.

 

31 oktober: Diepe Hel Loop (Holten en Nijverdal)

Klinkt leuk hè, de Diepe Hel. Dit stuk van de Holterberg is een venijnig steil stukje. De zogenaamde kuitenbijter dus. Je kunt hem uitproberen tijdens de 10 kilometer van de Diepe Hel Loop.  De 5 kilometer blijft in de buurt van Holten. Wees gerust, ook hier zitten best wat hoogtemeters in. De echte “diehards” gaan voor de 20 kilometer met hierin, hoe kan het ook anders, nog meer hoogtemeters.

 

12003931_10153195017511687_7547883668743515017_n

Spelen in de modder

Zet je lampen op de fiets en gáán: 24 oktober in Bergen op Zoom en een week later op de 31e in Nijverdal.

De Saturday Night Ride in Bergen op Zoom op 24 oktober is zo’n avondtocht. Starten kan tussen 19:00 en 21:00 uur van de plaatselijke Stay Okay. Na afloop is er een disco. Wil je meedoen? Ga dan even naar de website van de Mellowbikers om je in te schrijven.

De Mountainbikemania is een weekje later, op 31 oktober in Hellendoorn. De organisatie belooft een nachttocht ‘vol fun, angst en beven maar vooral veel plezier’. Klinkt goed toch? Starten kan vanaf 19:00 uur bij ‘de Lantaarn’. Het parcours sluit om 22:00 uur.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.