Altijd yoga?!

Weet je het nog, die uitdaging waar Kirsten vorige week mee op de proppen kwam? Elke dag yoga, als een soort vast ritueel. Zijn er al mensen die verslaafd zijn? En zijn jullie ook zo benieuwd hoe het ons eigen yogameisje vergaat?

Tot afgelopen week was ik er echt van overtuigd dat je áltijd yoga kunt doen. Ook al ben je nog zo geblesseerd, er is altijd wel iets wat je kunt doen. Dat geloofde ik, en het is natuurlijk ook wel zo als je zelf je yoga workout samenstelt. Maar geloof me, met een ontstoken kies en pijnlijke kaak is yoga echt niet iets wat je voor je lol doet! Want die kreeg ik deze week zomaar en dat gooide al mijn plannen door elkaar. In plaats van ontspannen op een yogamatje lag ik met een wortelbehandeling op de stoel van de tandarts.

En dus schiet het niet op met de 30 dagen yoga van mijn favoriete online yoga-juf Adriëne. In plaats van mijn ervaringen te delen, ben ik nu vooral nieuwsgierig hoe het jullie vergaat. Lukt het jullie om yoga in je dagelijkse beslommeringen in te passen? En doe je het dan als onderdeel van je totale workout of juist apart?

Voor de fanatiekelingen onder ons deel ik deze week de lessen 6 tot en met 10. En ik troost mezelf ondertussen met de gedachte dat ik aan het einde van het jaar ruimschoots aan mijn trekken kom tijdens m’n net geboekte yogavakantie op de Canarische Eilanden via Happy Soul Travel. Daarover binnenkort meer…

X
Kirsten

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.