Niets zo lekker als op vakantie zijn en de tijd hebben om een keer wat anders te doen. Yoga op het strand of in het bos bijvoorbeeld. Speciaal voor de zomervakantie deelt Kirsten elke week een yogafilmpje wat je op vakantie kan doen. Deze week ontspanning door yoga, een handige manier om je drukke jaar achter je te laten.

Dit filmpje is van mijn favoriete yogajuf Adriene. Let er maar eens op hoe grappig en nuchter zij eigenlijk is. Alleen al hoe ze eruit ziet, gewoon lekker in haar joggingbroekje met een shirtje. Echt, ik ben fan van haar juist omdat haar filmpjes niet zo gelikt en perfect zijn. Adriene houdt het lekker simpel en laagdrempelig, en dat maakt haar filmpjes perfect om te delen met de stoere vrouwen.

De les van deze week duurt ongeveer een halfuur en je ligt vrijwel meteen in allerlei gekke kronkels Maak je borst maar nat. Mij lukte het niet om niet te lachen. Adriene is gewoon erg komisch en als ik me inbeeld hoe ik er zelf bij lig, is dat ook gewoon grappig.

Dat lachen maakt het misschien wel het meest ontspannend. Geniet er van thuis op je matje, op de camping, in je prachtige hotel of waar je ook bent. Misschien kan je het samen met een paar vriendinnen doen in het park met het filmpje op je telefoon. Slurpt wel data maar ach, het is vakantie dus hoeven we onze mail toch niet te checken toch? Alle tijd voor ontspanning, dan kunnen we dit filmpje misschien zelfs wel twee of drie keer doen deze week…

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.