Niets zo lekker als op vakantie zijn en de tijd hebben om een keer wat anders te doen. Yoga op het strand of in het bos bijvoorbeeld. Of zelfs helemaal niets. Speciaal voor de zomervakantie deelt Kirsten elke week een yogafilmpje wat je op vakantie kan doen. Deze week draait het om balans!

Ben jij wel echt echt echt uitgerust en zen in je vakantie? Veel mensen denken van wel maar ergens diep van binnen blijft er een soort van onrust knagen. Je wilt wel helemaal wegkruipen in je boek maar het lukt je maar niet om de aandacht erbij te houden. Voor velen een bekend fenomeen maar irritant is het wel!

Yoga an sich is natuurlijk al een prima manier om in de ultieme ontspanmodus te komen. Maar de eenvoud van de oefeningen maakt dan ook weer dat je snel afgeleid raakt. Tijd voor wat uitdaging dus! Hoe kun je beter je innerlijke balans checken door letterlijk op één been te gaan staan? Houd jij dan de focus?

In deze yogasessie gaan we dus balanceren. Het klinkt ingewikkelder dan het is, want zoals we gewend zijn van Adriene geeft ze ook nu weer vele opties waardoor het voor elk niveau goed is te doen. Met een beetje focus en concentratie heb je in een kwartier de ontspanmodus te pakken. De workout is trouwens ook een prima opwarmertje voor een rondje hardlopen of fietsen. Doen dus!

Liefs,
Kirsten

 

image

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.