Niets zo lekker als op vakantie zijn en de tijd hebben om een keer wat anders te doen. Yoga op het strand of in het bos bijvoorbeeld. Of zelfs helemaal niets. Speciaal voor de zomervakantie deelt Kirsten elke week een yogafilmpje wat je op vakantie kan doen. Bijvoorbeeld om je stramme bil- en beenspieren na een lange reisdag weer nieuw leven in te blazen.

Zo divers als wij stoere sportvrouwen zijn, een ding hebben we gemeenschappelijk: we bewegen graag. Ik beweeg trouwens zelf ook heel graag niet, op voorwaarde dat ik er zelf voor kies 😉 Uren kan ik doorbrengen op m’n bank. Dom een spelletje spelend, Homeland kijkend, aan het werk voor Stoere Vrouwen Sporten of ik doe helemaal niks. Heerlijk op z’n tijd! Tot het moment aanbreekt dat je moet opstaan…

Vanmiddag had ik dus zo’n moment. Alsof ik een paar uur dubbelgevouwen in een vliegtuigstoel had gezeten, zo voelde ik me. Op de radio hoorde ik ondertussen een bericht over de honderden kilometers vakantiefile in Europa. Het inspireerde me tot een yogafilmpje voor de billen en benen, twee gebieden die behoorlijk wat te lijden hebben op een reisdag. Of, in mijn geval, een extreme luie middag.

Helaas stond ik niet in zo’n mooi park maar gewoon in mijn eigen woonkamer. Nog steeds geen vakantie voor mij maar deze les was meer dan welkom na mijn bankmarathon! Ben je net terug van vakantie of ga je nog? Sla dit filmpje dan zeker op en doe ‘m zodra je op de plek van bestemming bent. Gegarandeerd dat je lijf snel is hersteld van de lange reisdag!

Veel plezier!
Kirsten

 

image

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.