Benut je eigen capaciteiten voor een gelukkig leven

Betrap je jezelf er ook op? Dat je probeert te voldoen aan verwachtingen van anderen en zodoende leeft op een manier die je sterke kanten en talenten niet voldoende benutten? We verlangen allemaal naar een fijn leven, een harmonieus leven. Waarin we kunnen doen wat we willen en niet steeds het gevoel hebben dat we van alles moeten.

Volgens Remy Largo kunnen we alleen gelukkig worden als we luisteren naar onze persoonlijke behoeften en vaardigheden. Largo studeerde medicijnen aan de Universiteit van Zurich en daarna kindergeneeskunde in Californië. Gespecialiseerd in de ontwikkeling van het kind, leidt hij de afdeling Groei en Ontwikkeling van het academisch kinderziekenhuis in Zürich.
Deze afdeling deed een onderzoek van veertig jaar naar de ontwikkeling van kind naar volwassenheid.

Individu – Remy Largo

In Individu brengt Largo al zijn inzichten over ontwikkeling bij elkaar. Denk aan groei, cognitie, spraak, slaappatronen en motoriek. Dit resulteert in een inspirerende theorie over de mens. Beschreven in een praktisch boek met een optimistische toon, wat je eigen capaciteiten laat zien, maar ook een positieve beïnvloeding op ons samenleven biedt.

Individu – Remo Largo | De Bezige Bij | €29,99 bij Bol.com

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor sportieve vrouwen wat matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is sport zoveel meer, dat ze besloot haar eigen magazine te beginnen. Online met de naam Stoere Vrouwen Sporten. Rose fietst, rent en traint momenteel voor de 100 meter sprint.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.