Het is nu een week geleden dat we begonnen met de 30 day squat challenge en we zitten inmiddels al op 100 squats. Op de facebookpagina worden er door vrouwen die meedoen dagelijks leuke foto’s en filmpjes geplaatst en dat werkt enorm motiverend. Het helpt ook dat er wel meer dan 200 vrouwen met ons meedoen.

Dit weekend deden wij onze squats samen op straat, in de regen… nadat Rhodé net 16 km gelopen had.

Het is onvoorstelbaar gaaf om te zien hoeveel vrouwen met ons mee squatten al kon niet iedereen meedoen, want een aantal hardloopsters wilden dit weekend fris aan de start van We Own The Night in Amsterdam staan. Maar gelukkig is Gymrat.nl blogster Carina ook begonnen met de 30 dagen squat uitdaging. En kan je ook nog met haar meedoen.

Carina is een 23-jarige studente die niets liever wil dan in de beste vorm van haar leven komen. Ze heeft al jaren last van overgewicht en zocht de oplossing altijd in te weinig eten totdat ze erachter kwam dat dat niet voor haar werkt. Ze is gaan sporten en ontdekte dat het leuk is om te doen. Inmiddels is ze een Fitgirl in the Making en blogt ze over haar weg. Haar motto: Het gaat er om een gezond, gelukkig en gebalanceerd leven te lijden en van jezelf te houden!

Wij zijn fan van Carina en lezen haar maar al te graag. Op haar blog kan je haar fitgirl journey volgen en nu dus meedoen met de 30 dagen uitdaging.
Carina’s instagram is ook leuk, volgen dus!

Oh ja, check even de filmpjes die we dit weekend tijdens het squatten van elkaar maakten, ze staan in de Facebookgroep: Stoere Vrouwen Trainen

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.