Ik word regelmatig gevraagd als spreker en vertel dan mijn verhaal over sport. Ik zie sport als een prachtige metafoor voor het leven en merk dat de lessen die ik uit mijn sport leer ook goed kan gebruiken in het dagelijks leven. Maar als ik dan voor zo’n groep sportievelingen sta, vind ik het soms moeilijk uit te leggen welke gebeurtenissen uit de sport zo toepasbaar zijn op mijn leven. Natuurlijk gebruik ik voorbeelden als afzien, doorzetten, rust nemen en persoonlijke groei door het behalen van resultaten en aan de knikkende koppies van de vol interesse luisterende groep zie ik dat ze het begrijpen. En achteraf hoor ik vaak dat ze er veel aan hebben gehad.

Ik praat graag voor een groep en weet dat ik een goed verhaal vertel, maar zo goed als dit filmpje zullen mijn woorden niet zijn. Wat is ze ster zeg. Stel je nu eens voor wat er was gebeurd als ze was blijven liggen. Dan had ze gebaald, misschien was ze boos op zichzelf geweest. Maar ze is niet blijven liggen en kijk wat er gebeurd. Als dit geen krachtige metafoor voor het leven is…

Als je valt? Dan sta je op!

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

1 Comment
  1. Wow!
    Echt geweldig dit, maar ook haar gezicht op het eind. Ze lijkt te denken “kijk, zo doe je dat…. ” 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.