De nieuwe Grinta! ligt in de winkel. Dit Belgische fietsmagazine staat boordevol leuke artikelen. Onze Rose schrijft soms voor dit blad. En je begrijpt… wij lezen het graag.
Naast de vaste onderdelen als columns en dergelijke staan er deze keer een paar artikelen in die we even met jullie moeten delen:

10 wielertoeristen en hun fiets

De komende weken en maanden verkneukelen we ons weer aan een nieuw en (hopelijk) boeiend wielervoorjaar. En dan vergapen we ons aan die dure profkarretjes van Tom, Fabian en Peter. Maar ook de wielertoeristen moeten weer aan de bak. Wij tonen tien wielertoeristen uit Vlaanderen en Nederland én hun racefietsen. We nemen mens en materiaal onder de loep, zeggen ons gedacht en geven materiaaltips.

 

In een groep rijden

Fietsen in een groepje: zo lang je weet hoe het moet is het helemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt. Zijn er bepaalde technieken? Hoe pak je het best aan? Grinta! wijdt er een artikel aan.

 

Voorjaarskalender

De fietskalender met de mooiste en belangrijkste tochten van de komende maanden. Hartstikke leuk voor als je een keer met de fiets buiten Nederland wilt. Je kan bijvoorbeeld meedoen met de toertochten van de Coppa Grinta!

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.