Het is weekend en de eerste Stoere Vrouwen Sporten week zit erop. Wat een fantastische week en wat zijn er veel stoere vrouwen die net als wij houden van sporten en genieten van lekker lezen.
De 30 dagen training op Facebook was hilarisch en ook enorm motiverend. De groep telt nu meer dan 100 leden.
En de reacties op onze stukjes hier op de site waren hartverwarmend. Dankjewel!

Nu we twee dagen vrij hebben, kunnen we lekker sporten en na het sporten met een kopje thee op de bank en de iPad even chillen. Mocht je deze week geen tijd hebben gehad om al onze stukjes te lezen dan is het weekend het moment. Daarom zetten wij wat voor je op een rijtje.

Stoere Vrouwen Sporten weekend leestips:
Koffieleuten voor sporties, een interview met Tanja over het plezier dat ze heeft op haar mountainbike. tanja reed ooit wedstrijden, maar nu zit ze op de fiets om een leuke dag met haar vriendinnen te hebben.
Tao van training, Rose heeft geleerd van haar fouten en ontdekte dat te hard trainen echt niet werkt. Het is soms moeilijk om yte weten wanneer je het beste kan rusten en wanneer je even door moet bijten. Een aantal ervaringstips van Rose
Thuisgemaakte Bodyscrub, naast sporten en gezond eten is ook voor jezelf zorgen en genieten een onderdeel van een gezond leven. Wij maakten zelf een lekkere scrub van natuurlijke producten uit de keuken.

 

Populaire artikelen:
Help! Ik heb geen zin, trainings- en sportmotivatie is niet constant. Bij niemand niet. Ben je lui of is er iets anders? Wij vertellen hoe we onze sport zo leuk maken dat we altijd wel gaan.
Hoe zwaar?  BMI voor sporters, het lichaam van een sporter is niet te vergelijken met het lichaam van een niet sporter. Spieren wegen zwaarder dan vet, dus wat vertelt ons gewicht nu eigenlijk over ons?  En hoe weten we of we goed zitten?
Hardlopen: welke schoen, niet elke schoen is hetzelfde en lopers verschillen ook. Rose vertelt over haar schoenkeuze en het voordeel van de voorvoetlanding ten opzichte van de haklanding.

 

Lekker lachen
Leuke sportfoto’s gemaakt op het juiste moment
– Sportbloopers
 Lachen om fitness fails

 

Volgende week kan je meer van ons verwachten, zoals het interview met Jeanine die terwijl ze aan het herstellen was van haar eetstoornis een racefiets kocht. Inmiddels rijdt ze wedstrijden en doet ze dingen die ze nooit had kunnen bedenken toen haar leven nog door die rottige eetstoornis beheerst werd.
Sanne vertelt over haar sport: Rugby. Toen ze een aantal jaar geleden naar een vreemde stad verhuisde en daar weinig mensen kende besloot ze voor een teamsport te gaan. Nu tackelt ze wekelijks vrouwen en gaat zelf ook regelmatig op haar plaat in de modder.
Onze voedingscoach Maira reageert weer op een ontbijt en geeft daarbij advies of complimenten. En we hebben het over testosteron, want ook vrouwen hebben daarmee te maken.

Misschien had je graag ergens over willen lezen en zag je dat niet of misschien wil je zelf een verhaal vertellen aan Stoere Vrouwen Sporten of heb je een vraag die je aan één van onze specialisten wilt stellen neem dan contact met ons op. We horen graag van je.

[contact-form][contact-field label=’Name’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Comment’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.