De Papendallers

De Hokjesman gaat vanavond naar Papendal, het epicentrum van de Nederlandse topsport, waar  jonge sporters mentaal en fysiek voorbereid op het hoog houden van ‘s lands eer. Een absolute kijktip voor iedereen die van sport én De Hokjesman houdt.

Kennen jullie het programma van Michael Schaap al? De Hokjesman heet het en in elke aflevering wordt een bepaalde groep Nederlanders onder de loep genomen. En niet op een saaie manier, maar meer zoals de inleiding van de Snorkels. De groep Nederlanders wordt echt als een apart volkje neergezet. Geniaal programma en wij zijn fan!

In de uitzending van vanavond gaat De Hokjesman op bezoek bij de Papendallers, ofwel de topsporters die zich op Papendal voorbereiden op hun doel. Papendal heeft de beste faciliteiten voor sporters en is helemaal ingericht om hen de mogelijkheid te geven om zich maar op één ding te richten: hun sport.

Maar wat beweegt deze Papendallers, waar doen ze het voor en hoe ziet hun leven er nu echt uit? De hokjesman zoekt het voor ons uit. Hij begeeft zich tussen de Papendallers en observeert, maar gaat ook met ze in gesprek. Wij zien er nu al naar uit.

Vanavond om 21.00 op NPO (voorheen Nederland) 2 www.vpro.nl

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.