Leuke en inspirerende sportieve blogs en ervaringen, dat is waar wij op Stoere vrouwen Sporten voor gaan. Met onze verhalen willen we laten zien dat sport meer dan afvallen en afzien is en dat je er ontzettend van kan genieten. We zijn nu bijna een jaar online en met succes, Stoere Vrouwen Sporten is een beweging geworden en veel vrouwen sporten met ons mee. Voor 2015 hebben we een paar mooie nieuwe plannen, met meer aandacht voor sommige sporten, een paar nieuwe categorieën op de site én een nieuwe blogger… of misschien zelfs twee.

Voor die nieuwe blogger hebben we een maand geleden een oproep geplaatst en organiseerden we de afgelopen weken onze Blog-a-long. In deze blogger wedstrijd waren jullie – onze lezeressen – de jury. We hebben de blogs van de deelneemsters online gezet en jullie mochten door het bericht te delen stemmen op jouw favoriete blog. De deelneemsters deden aan allemaal verschillende sporten en obstaclerun, traithlon en bootcamp kwamen zoal voorbij. Stuk voor stuk prachtige verhalen van inspirerende sportieve vrouwen. Het blog van Astrid bijvoorbeeld over fietsen voor water of de halve marathon van Veerle. Wij hebben er onwijs van genoten de verhalen van deze energieke vrouwen te lezen. En gezien het aantal stemmen jullie duidelijk ook.

We hebben een uitslag en hoewel alle bloggers het goed deden bij jullie, sprongen twee er toch echt wel uit: Berber met haar chocolade en Marianne met haar obstaclerun. Zij hadden 234 en 222 stemmen. Goed gedaan vrouwen! En gefeliciteerd Berber, wat leuk dat je één van de Stoere Sportende Vrouwen wordt. We kunnen haast niet wachten tot we je volgende blog kunnen lezen.

Hiermee is de blog-a-long klaar zou je zo zeggen hè? Ware het niet dat wij nu ook wel benieuwd zijn geworden naar meer obstacleruns en we in ons broek piesten van het lachen om de bijdrage van Marianne. En eigenlijk willen we met haar en Andrea van Runandrearun.nl wel een mooi item maken over obstaclerun en misschien een keer een workshop organiseren. Dus eigenlijk zouden we Marianne ook moeten vragen voor onze site, toch?

Precies!

En daarom hebben we besloten om zowel Berber als Marianne te verwelkomen op onze mooie site en met deze twee bloggers heb je meteen het tipje van de sluier voor het komende jaar: triathlon met Berber en onze Maryvonne en obstaclerun met Marianne en Runandrearun.nl zullen in 2015 veel aandacht krijgen op onze mooie site.

En wat de andere deelneemsters betreft, alsjeblieft alsjeblieft houd ons op de hoogte van jullie sportieve doelen en alsjeblieft doe af en toe verslag van een mooi evenement of avontuur, want jullie knallen, inspireren en zijn stoer. Wij wene niet hoe het met de rest van de sportende vrouwen in Nederland is, maar toen wij jullie blogs voor het eerst lazen en online zetten, genoten we echt van jullie verhalen!

Liefs De Stoere Sportende Vrouwen…

Amber, Maryvonne, Rose, Rhodé en de rest

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.