Een aantal weken geleden schreven we een stukje over de Garmin Vivofit, de activitrytracker van Garmin waarmee je precies kunt meten hoeveel je zit, loopt, rent en slaapt en die een hele handige tool is om inzicht te krijgen in je beweegpatroon. Wij zijn zo enthousiast over deze stappentellerarmband omdat hij motiveert tot bewegen en laat zien waar nog wat extra beweging te winnen valt. Wij zien liever dat mensen wat meer wandelen dan dat ze zichzelf uithongeren met diëten. Want beweging maakt je lichaam gezond en je koppie blij…. zijn we dol op.

 

Zelf lopen we allemaal met activitytrackers, zo zien we hoeveel we sporten, dat we wat rust mogen nemen, maar ook hoe inactief we kunnen zijn op de dagen waarop we niet sporten. Door deze armbanden zijn we meer gaan wandelen.

 

Je kan gerust stellen dat we fan zijn van het dragen van een activitytracker, dat we dat graag willen delen. Precies daarom hebben we de winactie met de Garmin Vivofit bedacht en aan de sportieve webwinkel Futurumshop gevraagd of ze ons daarmee wilden helpen.

En ook daarom vroegen we jullie om aan ons te vertellen waarom jullie de Garmin Vivofit willen hebben.

 

Nou en toen kwamen jullie reacties, eerst een paar en toen wat meer. En meer en nog meer. 122 reacties hebben we binnen gekregen en iedere keer als we ze lazen waren we diep geraakt. Wat een prachtige reacties! Wat een fantastische stoere vrouwen zijn jullie. Wat een moed, wat een eerlijkheid!

Wat fantastisch hoe jullie je best doen, voor jezelf zorgen en in sommige gevallen hard werken om je leven te veranderen. Wat zijn jullie een cadeau voor ons!

 

Dankjewel!

 

Helaas kunnen we maar één winnaar kiezen en hebben we aan Futurumshop gevraagd dat voor ons te doen. Want inmiddels leren we dor de online trainingsgroep en jullie replies op Twitter en Facebook, steeds meer lezeressen kennen en willen we niet daardoor beïnvloed worden bij een prijsvraag.

 

Futurumshop koos deze reactie als de winnende:

 

Na bijna 2 jaar niet sporten/bewegen en daar mijn tweeling van twee de schuld van geven is het genoeg geweest. Er mogen kilo’s af, er mag wat energie bij, ik mag wat minder hijgen. Conclusie: bewegen!
Ik ben competitief ingesteld… Dat motiveert me enorm. Maar met een drukke baan, twee drukke peuters en gezinsleven en daarnaast ook nog af en toe een sociaal leven… is een teamsport voor mij bijna niet in te plannen. Ik ga dus fietsen, en proberen elk stukje beweging te pakken óf te zoeken die ik kan vinden! En daar zou deze activity tracker mer wel bij helpen… Laat dat rode lampje me maar in de benen krijgen!

 

Deze reactie van Tee is voor veel vrouwen zo herkenbaar. Jonge vrouwen moeten vaak erg veel bordjes omhoog houden. Ze zijn inderdaad erg druk en hebben weinig tijd om te sporten. Dat zagen we in heel veel reacties terug, maar het plan wat Tee heeft maakte dat haar reactie eruit sprong. We willen erg graag weten hoe je plan verloopt en misschien over een maand of wat horen hoe het voor je werkt.

 

Tee we sturen je een mailtje.

Maar niet alleen naar jou, want we zijn achter de schermen druk bezig met een verrassing voor iedereen die gereageerd heeft. We wilden eigenlijk vandaag al vertellen wat we voor jullie bedacht hadden, maar jullie moeten nog even wachten. We kunnen niet wachten tot we jullie kunnen vertellen wat we aan het regelen zijn.

 

Dank jullie wel lieve vrouwen, bedankt dat jullie ons lezen, onze stukjes delen en liken, maar vooral bedankt dat jullie met ons meedoen in deze actieve en positieve levensstijl. Dat motiveert ons ook weer.

 

Liefs De Stoere Sportende Vrouwen en Futurumshop

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

13 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.