Een eigen gepersonaliseerd hardloopshirt, dat wilden wij wel hebben. Een hardloopshirt met ‘Kirsten Loopt’ of ‘Rose Rent’ er op. Of een fitnessshirt met ‘Rhode Traint’. Dat leek ons wel wat. En meestal als wij iets tof vinden, zijn jullie er ook niet vies van. Daarom hebben we het plan uitgewerkt en kan jij nu ook met je eigen naam op je shirt sporten.

Lezers die ons al langer kennen, weten inmiddels dat wij eens in de zoveel tijd een verkoop van Stoere Vrouwen Sporten kleding organiseren. We hebben truien, hardloopshirts en sindskort zelfs een sporttas. Voor december maakten we twee nieuwe nieuwe shirts. Eentje met ‘Life is better when you’re running‘ erop en het stoere ‘Rest is for Tomorrow’ shirt. En sinds een week of wat hebben we zelfs een eigen winkeltje. Hoef je dus niet meer te wachten op de verkoopmomenten.

 

imageHardloopshirt met je eigen naam

Met die shirts zijn we nog helemaal niet klaar hoor, we hebben nog genoeg idee├źn. Zoals dat shirt met je eigen naam dus. De gedachte hierachter is dat mensen toch wel wat roepen als we voorbij rennen. Als we meedoen met een loopje, staat er vaak een naam op het startnummer. Wij merken dat het echt leuk is als iemand langs de kant je aanmoedigt met je naam. Zelfs al is het een volslagen vreemde. Het geeft net dat beetje extra energie om nog door te gaan. Met een gepersonaliseerd hardloopshirt is de kans nog veel groter dat mensen je aanmoedigen, en dan niet alleen tijdens een evenement. Daarbij is het gewoon heel gaaf om een loopshirt te hebben dat een beetje opvalt. Om het zo persoonlijk mogelijk te maken, hebben we een aantal verschillende kleuren, modellen en opties voor de tekst bedacht. Namelijk: [jouw naam] rent, [jouw naam] loopt en [jouw naam] traint.

 

 

imageVoorverkoop hardloopshirts

Astrid en Rose zijn hard aan het werk geweest om ons online winkeltje te bouwen. Daarin hebben we de persoonlijke shirts, onze standaard SVS shirts in nieuwe kleuren (ja paars, blauw, groen en nog meer), de truien, de kleurrijke hardlooptights van Spirit of Mo, de gave shirts van IdiotDay en boeken over sport. Wat dat betreft durven we je wel te vertellen dat ons winkeltje de moeite waard is om te bezoeken. We zijn nog steeds bezig met nieuwe producten te plaatsen en leuke merken te regelen. Je zal de komende tijd daarom wel vaker blogjes voorbij zien komen met toffe merken die we hebben ontdekt.

Omdat we net met ons winkeltje begonnen zijn, hebben we nog niet echt een voorraad liggen. We werken daarom voor sommige items met een voorverkoop. Elke maand bepalen we een datum tot wanneer de voorverkoop loopt. Bestellingen en betalingen die voor die tijd binnen zijn, worden dan besteld en binnen een bepaalde tijd naar je toe gestuurd. De voorverkoop van de shirt met je naam er op loopt tot 15 maart. Snel kijken dus!

Liefs Stoere Vrouwen Sporten

p.s. Van Spirit of Mo hebben we nu een kleine voorraad. Dus wil je nu nog zo’n gave tight of sporttop? Wees daar dan snel bij!

Unknown-4

Hardloopshirt, meerdere kleuren en bedrukkingen, zowel ronde als v-hals

 

svs hardloopshirt zwart

Stoere Vrouwen Sporten kleding, t-shirts en tops nu in meerdere kleuren

svs sporttas rood

Sporttas en gave nieuwe Stoere Vrouwen Sporten kleding

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.