niki terpstra in de tour de france

De Avondetappe, Vive le Velo, Tour du Jour en natuurlijk Niki Terpstra en Eric Corton. Want via Instagram van Eric Corton kan je de Tour van Niki Terpstra volgen en dat niet alleen. Je kan ook vragen stellen.

Ken je dat gevoel. Dat je een Nederlandse renner ziet schitteren in de Tour. Rijdend over bergen waar je zelf tijdens je vakantie ook gereden hebt? Of dat moment waarop je je eigen trainingsrondje rijdt en ingehaald wordt door een prof. Die je even groet en met een lichte tred weer verder rijdt. Jouw hartslag een paar slagen hoger, want OMG dat was die en diehie! Geef het toe jij hebt dat ook, ik kan niet de enige zijn.

Toen ik begon met fietsen was ik zo onder de indruk van wielrenners dat ik niets liever wilde dan ze spreken. Het zweetshirt van het lijf vragen en middels hun antwoorden een blik te werpen in het leven van de koers.

>>Hallo ik ben Fietsmevrouw Rose

 

Vraag het aan Niki

Gelukkig ging ik schrijven voor bladen als Fiets, Fietssport en Grinta!. Ik schreef mijn boek over de Tour waarvoor ik zelfs Joop Zoetemelk op zijn mobieltje bellen kon. Ik heb zodoende heel veel informatie en ervaringen uit de verhalen van renners weten te halen. Maar een ding heb ik nooit kunnen doen: tijdens de Tour praten met de mannen die hem rijden. Jammer. Een gemiste kans wellicht. Maar ik heb sinds gisteren goede hoop. Want op Instagram was Niki Terpstra live in gesprek met Eric Corton. En als volger kon je vragen stellen!

>>Vrouwenfietsgroepen in Nederland – een totaal overzicht

 

Stel je eigen vragen aan Niki Terpstra

Een super ontspannen gesprek tussen twee mannen die van fietsen houden, met de vragen van wielervolgers uit Nederland. En omdat Eric de vragen een beetje filtert, komen er echt leuke onderwerpen aan bod. Vanaf vanavond kan je het elke avond volgen vanaf 21.30 en gelukkig kan je het daarna nog 24 uur terug zien bij het IGTV (Instagram TV) kanaal van Eric. Dat is het kleine ronde icoontje op zijn Insta-profiel.
Ik zal er vanavond weer klaar voor zitten en ik weet zeker dat jullie dat ook wel doen. Zullen we nu alvast werken aan een paar goede vragen om te stellen? Je kan ze stellen door je vragen te mailen naar: [email protected]

En nee lieve vrouwen een huwelijksaanzoek kan niet meer. Niki is niet alleen bezet, maar ook al lang en breed vader!

Vraag het aan Niki | @Ericcorton | 21.30 | [email protected]

-X- Rose

T-shirt Mannenwielrennen- in verschillende kleuren

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.