Please select a featured image for your post

Zo nu en dan kom je leuke filmpjes tegen op het internet. Dit filmpje over hardlopen met muziek vinden wij erg grappig. Het laat een beetje zien hoe wij denken. En grapjes bedenken in ons hoofd. Hardlopen zonder iPod.

Ken je dat? Ben je aan het hardlopen en heb je een heerlijk liedje aanstaan, zie je de wereld als een videoclip. Het liedje van de film Rocky doet dat goed. Dan lopen wij hier in onze lycra hardlooppakjes door de Hollandse Polder, maar wanen ons even Rocky Balboa die door de straten van zijn stad rent en naar iedereen zwaait.

Muziek geeft een leuke extra aan je training. Rose vertelde dat ze tijdens het mountainbiken het liefst klassieke muziek draait. Ze heeft dan – terwijl ze behendig over heuveltjes en slingerpaadjes rijdt – het gevoel te dansen op haar fiets. Wist je dat je door de juiste muziek te luisteren sneller kunt lopen? De muziek lijdt je af en geeft je een ritme.┬áHet is ook niet zomaar dat de helft van de hardlopers een iPod of telefoon bij zich heeft en lekker luistert naar goede beats. Maar hoe hadden we dat gedaan als er geen iPods bestonden?

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.