Wij vroegen onze bloggers wat zij op hun verlanglijstje hebben staan dit jaar. Want wij sportende vrouwen hebben natuurlijk allemaal wel iets sportiefs te wensen. Een nieuwe outfit, verzorgingsproducten of een mooi boek ter inspiratie… Martine deelt haar lijstje met ons.

December, het is vroeg donker en laat licht. Het is koud (meestal dan) en nat, soms ook nog glad. Eigenlijk zo’n maand om binnen te blijven, kaarsjes aan, lekker muziekje aan, glaasje wijn erbij en op de bank hangen met een boekje. En het is de maand van de gezelligheid, Sinterklaas net achter de rug en de kerstdagen op komst. De maand van delen, geven en krijgen.

Terwijl ik dit schrijf, ruikt de kamer naar home made gevulde speculaas (ik kan het echt niet beter opschrijven) en zit ik bij te komen van een pittige hardlooptraining. Je weet wel zo’n training dat je meteen na afloop al voelt hoeveel spierpijn je de dag erna kunt hebben. Naast mijn laptop een grote kop thee, en een bordje met zo’n stuk speculaas (jummie jum, wel verdiend). Ik neem nog een hapje.

December is ook de maand van de wensenlijstjes en de liedjes van verlangen. Ik roep altijd dat ik alles al heb, en tuurlijk dat is ook zo. Maar stiekem heb ik toch nog best wel wat wensen, alleen ze op een lijstje zetten om te krijgen, dat doe ik dan toch maar niet. Meestal passen ze niet in het sint-budget, of lijkt het zo raar om te vragen.

Hier een greep uit mijn wel en niet opgeschreven wensen:
Te beginnen wil ik hardloopsokken zonder naden, lekker warm en nooit blaren mee. Je denkt misschien dat gewone sokken goed genoeg zijn, maar zodra je je eerste hardloopsokken aan hebt, weet je beter.
Ten tweede de Magic Touch van Rituals, een verwennerij voor mijn huid na het douchen. Ik denk dat Rituals het meest gekochte cadeau is in deze maanden. Ik laat me er graag mee verwennen.

9200000030698510
Renspiratie, lijkt me gewoon een leuk boek. De schrijfster is naast loper ook trainer en coach. Voor haar werk rent ze met mensen door de duinen.In haar boek benadert ze hardlopen niet vanuit prestatie of doelen, maar vanuit genieten. Een mooi visueel boek met korte stukjes die ervoor zorgen dat je zin krijgt in net even een extra stukje rennen.

running-like-a-girl
Running like a girl, nog zo’n leuk boek wat sinds het uitkomen door sportende vrouwen gelezen wordt. De schrijfster neemt je aan de hand van haar eigen ervaringen mee op hardloopavontuur. Een hilarisch herkenbaar boek van een beginnend loopster die dacht een atletische kont te krijgen en zo snel als een gazelle te gaan lopen. Maar die het ook voor elkaar krijgt meerdere marathons te lopen.

7048651253959_001
En wat ik echt heel graag wil is een baselayershirt van Kari Traa oh zo mooi en net even anders dan anders.

1

Een activity tracker lijkt me een mooie gadget-aanvulling. Vooral om te zien hoe weinig of veel ik buiten het sporten om beweeg. De afgelopen maand wel weer gemerkt dat daar nog wel wat verbeterruimte zit. Activitytrackers zijn er in alle soorten en maten en wist je dat je vanaf een euro of 50 al eentje kan kopen? Dat is die van Sigma en net als alle anderen meet hij keurig wat je doet.

 

Maar het allerfijnste cadeautje is toch wel een mooie vrieskoude droge dag, lekker hardlopen en daarna…. Thee met home made gevuld speculaas. Zo’n dag kan je niet onder de kerstboom leggen, maar hopelijk hebben we in de dagen rond de kerst wel zulk weer 😉

Jullie horen nog wel wat ik heb gekregen!

X
Martine

p.s. lees ook even Astrid’s lijstje met hele gave fietsspullen

Hardloopaanbiedingen.nl | hardloopkleding

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.