Volgende week zondag ga ik mee doen met een crossloopje bij mij in de buurt. En wel de Leestencross bij Uchelen. Dat ligt in de buurt van Apeldoorn. De route is niet al te heftig, geen moddervelden of enorme plassen, maar wel volledig onverhard.

Ik vind het meestal een beetje spannend om met zulke loopjes mee te doen. Vooraf slaat de twijfel toe en op de ochtend van het evenement voel ik me altijd ziek, zwak en misselijk. Uit ervaring weet ik dat ik dan gewon moet starten en dat er niets aan de hand is. En ik weet dat het me helpt om met anderen af te spreken, want samen is the way to go, weet je nog.

Daarom had ik bedacht om dan maar met zijn allen mee te doen. Een soort van overvloed aan Stoere Vrouwen Sporten vrouwen die mee doen met dit evenement. Hoe leuk is dat?

Daarom roep ik je op: doe met me mee! En schrijf je in voor de 5km. Langer kan vast ook wel maar met 5 weten we zeker dat iedereen het kan. Inschrijven kan hier: Leestencross.

Ik zou het echt fantastisch vinden als je ook komt!

Liefs, Rose

p.s. lees hier hoe ik het er vanaf heb gebracht heb

Volg Stoere Vrouwen Sporten ook op InstagramFacebook en YouTube voor meer sport updates, recepten en leuke work-outs.

Wist je trouwens dat je het SVS platform heel gemakkelijk kunt supporten. Dat doe je door via onze site te kopen bij onze partners. Dan krijgen wij namelijk een kleine vergoeding. Dat geldt bijvoorbeeld voor de linkjes naar Futurumshop, Wiggle en Decathlon.  Maar bijvoorbeeld ook voor Bol.comDille & Kamille,  Holland & BarrettfonQ en CoolBlue. Meer hierover lees je op de pagina Support Onze Site. Dankjewel alvast, want van al die kleine beetjes die we zo ontvangen, kunnen wij de site en servers draaiende houden.

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.