Naar aanleiding van ons artikel over het wassen van sportkleding kregen we een Facebook berichtje van een lezeres. Ze had zelf net nieuw wasmiddel van Persil gekocht. En vertelde ons dat je met dit vloeibare wasmiddel op 20 graden al fris en schoon wast.

 

En dat is natuurlijk superhandig voor al onze mooie sportkleren!

 

Omdat we er meer over wilden weten, zijn we meteen naar de supermarkt gegaan en hebben een fles gekocht. Dit nieuwe wasmiddel van Persil wast dus op 20 graden en weet je was schoon en fris te krijgen. Het is niet de zoveelste fles die je kopen moet, het gaat om het oude vertrouwde Persil, maar dan met een nieuwe formule die ColdZyme heet. Hiermee krijg je je witte wielersokken, zweetshirtjes en sportbh’s schoon, fris én ze blijven wit. Niet geheel onbelangrijk want niets is zo armoedig als met grauw verwassen sportkleding aan de start staan. Vooral in het wielrennen kan dat niet. Wielrenners houden nu eenmaal van soigneren.

 

sportkleding koud wassenMet dit koude wasmiddel van Persil was je niet alleen schoon, je bespaart ook geld en energie. Het schijnt zelfs dat het voor een gemiddeld gezin zo’n 30 euro op jaarbasis uitmaakt. Teruggerekend kan je dan 75 meer wasjes draaien per jaar!

Vijf-en-zeventig! Moet je nagaan hoeveel het bespaart voor een wielerploeg of hockeyteam. Eigenlijk zouden alle deelnemers aan Alpe d’huZes ermee moeten gaan wassen, dan kunnen ze het geld wat ze besparen mooi aan het goede doel geven.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.