HELP!!!!!!!

We hebben ons een beetje in de nesten gewerkt. En zonder jullie komen we er niet uit. Kijk het zit zo, we zijn uitgedaagd om het tegen Andrea van Run Andrea Run op te nemen tijdens de Mudmasters dit weekend. En zonder na te denken, zei onze Rose meteen: JA!

Maar met Astrid die op vakantie is, Rhode die een blessure heeft, Myra die traint voor de marathon, Kirsten die nog maar net een paar kilometer rennen kan, Berber die traint voor het komende triathlon seizoen, Martine die geen oppas voor de kinderen kon regelen en Rose die liever niet verder dan 100 meter rent…. hadden we natuurlijk best wel een probleem.

De hele dag heeft Rose zitten bellen, appen en mailen. Stad en land zocht ze af voor een geschikte kandidaat. Crossfitters, oud-Olympiërs, bergbeklimsters, downhillsters en zelfs een kickbokster heeft ze gevraagd maar niemand kon op 6 maart voor de MudMasters. Of misschien durfde geen van hen het tegen Andrea op te nemen.

Met haar speciale modderschoenen ging Rose richting haar weiland. Dan moest ze zelf maar gaan trainen in de modder. Ze deed dat toch zo graag? En wat zijn nou eigenlijk een paar obstakels?

Toen ging haar telefoon, het was Marianne, die reageerde op een voicemail bericht van Rose eerder die dag. En wat bleek? Marianne wilde maar al te graag meedoen met de MudMasters. Alleen het opnemen tegen Andrea? Dat vond ze mischien wel een beetje lastig.

mudmasters battle

Andrea is de minste niet. Tot twee keer toe deed ze mee aan het wereldkampioenschap obstaclerun. En voor de komende MudMasters is ze al een tijdje in training. Het is dat Andrea een vriendin van ons is, anders waren we voor haar wel een beetje bang geweest.

Maar er is hoop…

We maken kans…

Want jij, onze trouwe lezeres en enorm stoere vrouw, kan ons helpen. Als jij en zoveel mogelijk anderen onze facebookupdate over deze race liken, kunnen wij minuten voorsprong winnen. Dus met voldoende likes, kunnen wij Andrea eens even een poepie laten ruiken.

Wat moet je doen? Ga naar onze Stoere Vrouwen Sporten pagina op facebook. Like de update over de MudMasters en vraag iedereen die je kent hetzelfde te doen. Want niet alleen help je ons om Andrea te verslaan ook maak je kans op kaarten voor de volgende editie van de MudMasters. En onze Marianne verloot ook nog eens zelfgebakken koekjes onder alle stemmers.

Dus eh…. stemmen maar!

p.s. het betreft deze post op onze pagina

wij doen de mudmasters

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.