Monique Rotteveel – bekend van de prachtige tights waar wij in sporten – komt vandaag met haar nieuwe collectie. Ontworpen onder haar eigen naam, met drie prachtige prints geïnspireerd op haar laatste reis naar Costa Rica. De nieuwe collectie komt in oktober uit, maar zijn sinds vandaag te bestellen in onze voorverkoop. Wees er snel bij en reserveer jouw tight.

De nieuwe tights hebben dezelfde mooie kwaliteit, pasvorm en hoge taille. Ze zakken niet af en zijn zo leuk dat je ze liever niet uit trekt. De prints zijn heel anders, maar toch komen er leuke designdetails terug in de broeken die je uit de vorige collectie kunt herkennen.

hiphardlopen tightDe grafische palmleaves laat grote palmbladen zien. Zwart wit met mintachtig blauw. De print is stevig en zo ontworpen dat hij mooi afkleedt. Schijnt niet door en ziet er krachtig uit. Mooi met een zwart hardloopjasje, maar ook een blauwe of felgekleurde longsleeve.

hardlooptight monique rotteveel

Dan de lichtblauwe Blue Ocean, die oogt als de zee op een zonnige dag. De tight met de details. Van een afstand lijkt het gewoon een broek met lichte kleurtjes. Wie echt even kijkt, ziet dat elke centimeter broek anders is. Het rechterbeen verschilt van de linker en er zitten veel meer kleuren in dan blauw alleen. Mooi op je bruine lijf van afgelopen zomer, maar ook echt prachtig op een stille winterdag. Met een witte hoodie bijvoorbeeld of toch ook een zwart jasje. Maar combineer hem met een fluoroze hardloopshirt en knal schoenen en niemand kan meer om je heen.

gave hardloopkleding hip hardlopen met prints

Onze favoriet: de Tropical, totaal over the top en daarom juist zo mooi. Als je iets opvallends aantrekt, doe het dan goed. Zoom even in op deze print en zie hoe spannend en energiek hij is. Het groene stuk bij de knie trekt het oog daarheen en neemt je automatisch mee naar de spannende pijp net boven je enkel. Wij zijn weg van deze broek omdat hij te gek is om in te hardlopen, om voorbij te rennen en je trots te laten zien. Maar na een training met een zwart leren jasje doet hij het ook erg goed.

De voorverkoop begint vandaag, je kan nu dus bestellen. Als de kleding rond 1 oktober binnenkomt sturen we je die meteen op. We weten nu al dat het storm loopt, dus op is op. Tenminste tot half november, dan komt de tweede shipment binnen.

Oh ja: er is ook een nieuwe maat, voorheen ging het tot large, nu tot extra large!

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.