In welk merk kleding loop jij hard? Rhodé draagt veel van Asics en ik draag meestal Mizuno of Adidas, maar we dragen net zo lief iets van de HM. Als we loopkleding kopen letten we op een paar dingen, allereerst moet het goed zitten. De frustratie van afzakkende of wapperende kleding tijdens het lopen vermijden we liever. Maar na functionaliteit zijn de looks ook erg belangrijk voor ons. En als het om de looks gaat is Bjorn Borg een grote naam op mijn wensenlijstje.

Door de trainingen die ik geef zie ik erg veel loopsters en meestal zien we het van elkaar als we wat nieuws aan hebben. Heel vaak worden er aankooptips uitgewisseld en bespreken we de beste adresjes om hardloopkleren te kopen. Meestal ben ik wel de gene met de nieuwste broeken en schoenen, niet zo gek want sporten is een onderdeel zowel mijn werk als mijn dagelijks leven. De laatste tijd heb ik alleen wel concurrentie als het op mooie hardloopkleding aankomt en die concurrentie komt uit de hoek van Bjorn Borg. Steeds vaker zie ik leuke items van dit merk bij mijn loopvrouwen terug.

Ik wist eerst nog niet dat dit merk hardloopkleding maakte en even dacht ik dat kleding van Bjorn Borg voor mij niet weggelegd zou zijn, ik ging er namelijk van uit dat dit merk heel duur zou zijn, maar toen ik er toch maar eens op googlede ontdekte ik dat het ongeveer even veel kost als alle andere merken en daarmee staat ook Bjorn nu op mijn verlanglijstje. En omdat het toch fashionweek is op Stoere Vrouwen Sporten heb ik voor jullie wat items op een rijtje gezet. De tights heb ik gevonden op hardloopaanbiedingen.nl daar staan veel gave tights op en ze hebben van de Bjorn Borg meerdere items uit de collectie. De jasjes vond ik op de site van Bjorn Borg zelf, ze hebben een online shop dus daar kan je alles ook kopen. Maar op hardloopaanbiedingen.nl is de kleding steeds net een paar euro goedkoper. Qua maatvoering weet ik nog niet hoe het merk valt, maar ik ga er van uit dat het – omdat het een Zweeds merk is – redelijk gelijk is aan de maten van Adidas en Nike.

oh ja…. de robot van Star Wars? Die heb ik er zelf bij gezet omdat Amber en ik Star Wars fan zijn, maar op de site van Bjorn Borg staat hij ook, hoe cool is dat?

10726728_10152474489621687_554310776_n

 

 

bjorn borg jasje

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

1 Comment
  1. WOW! Zeg dat wel. Zo mooi deze kleding!! Ik heb een hardloopjasje van Bjorn Borg en qua maat is het inderdaad gelijk aan Nike. Maar deze items staan vanaf nu ook op mijn wishlist..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.