Wie is Nederlands beste sporter? Nederlands Ruigste? Triathleten, bootcampers, cross fitters, obstacle runners, survival runners, fitnessers, extreme sporters, klimmers, vechtsporters én een groep met (ex-)topsporters zullen het in het RTL-programma Nederlands Ruigste met elkaar uitvechten om dát te bepalen.

Uit elke discipline staan er 2 april vijftig mannen en vijftig vrouwen aan de start van een obstacle run bij FlevonIce in Biddinghuizen. De tien beste atleten uit elke discipline gaan door naar de finale die op 16 april in het Olympisch Stadion in Amsterdam gehouden zal worden. Daar zullen ze getest worden op snelheid, kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen. En de beste dame en heer? Die mogen zich Nederlands Ruigste noemen!

Jij kunt meedoen! Aanmelding en selectie gebeurt per sportdiscipline. Triathleten kunnen terecht op de website van de Triathlon Bond. De eerste vijftig mannen en vrouwen mogen dan direct meedoen. Hoe het voor de andere sportdisciplines in z’n werk gaat, vind je op de site van Nederlands Ruigste. Zo zullen de obstacle runners eerst een selectie door moeten. Deel je het in onze groep als jij wel meer info hebt ontdekt? Enne, meld ook even als je je hebt aangemeld hè, dan gaan we met z’n allen kijken!

 

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.