vrouwen hardloop broek met zomerse print

Hier hebben we op gewacht! De nieuwe print en de driekwart sportlegging van La Rocha! En hij is zo mooi en zo kleurrijk, maar niet te schreeuwerig. We zijn in één klap verliefd! Dit is de broek waar we de hele zomer in willen hardlopen.

Jullie kennen het merk La Rocha toch wel? Wij verkopen het sinds vorig jaar. La Rocha is van de sportieve zussen Romy en Chantal. Zij wilden een leukere en beter zittende sportlegging. Konden deze niet vinden en besloten zelf te gaan designen. Een lokaal Nederlands merk werd geboren.

Wij leerden ze kennen via Instagram en nodigden ze bij ons uit. Meteen hadden we een klik. Romy en Chantal lijken in alles op ons en in no time voelde het alsof we elkaar al langer kenden. Praten over onze sport, over de toffe dingen die we doen en natuurlijk de hardloopbroeken van La Rocha.

 

Hardloopkleding voor in de zomer

We hebben ze meteen gepast en voor onszelf een paar broeken gekocht. Een week later besloten we: deze broeken zitten zo goed en zijn zo mooi, die gaan we verkopen. Naast de broeken van Dkoko en Monique Rotteveel in onze Stoere Vrouwen Sporten Shop.

Nu, hoe fijn zijn de broeken van La Rocha dan wel? Heel simpel: ze zakken niet af, ze staan mooi bij alle vrouwen en het materiaal is zo stretchy maar tegelijkertijd stevig dat je er heel vrij in kunt bewegen én heel afgekleed in uitziet. Om het simpel te zeggen: deze broeken liften je billen, strakken je benen op, houden je buik op zijn plek en zien er tof uit. Om die reden zijn ze ook zo populair bij vrouwen die wel sportief zijn en flink trainen, maar niet meer het figuur van een twintiger hebben. En tegelijkertijd zijn ze net zo populair bij vrouwen die wel weer dat figuur hebben.

Wat we zeggen. La Rocha staat bij elke vrouw! (lees verder onder afbeelding)

 

hardloop vrouw in zomerse hardloopkleding

Sportlegging voor alle vrouwen en maten

De nieuwe broek, de Tropical is een driekwart tight die tot net onder de knie doorloopt. De tailleband zit hoog. En hij heeft een vakje op de achterkant met rits. Er past een smartphone in en voor het kabeltje van je koptelefoon is er een speciaal gaatje.
De stof geeft bewegingsvrijheid, ademt en is sneldrogend. Het ritsje op de achterkant is er zo in gezet, dat je er geen last van hebt als je op de yogamat ligt.

Oh en nog iets over de stof: wij suppen in deze broeken. Iedere keer als we in het water vallen of duiken en daarna weer verder suppen, zijn we verbaasd om te zien hoe snel een La Rocha  broek droog is.

Ben je benieuwd naar de nieuwe broek? Check ‘m in onze shop. En kijk ook meteen even naar de andere prints. Heb je vragen, mail ons dan even. En sla vooral je slag, wij merken dat het nu al storm loopt op deze gave broek.

verschillende hardloopbroeken van la Rocha

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.