sportvrouwen tijdens trainingsweekend van stoere vrouwen sporten

Zet het weekend van 24 juni maar in je agenda. Wij gaan dan het allergaafste sportweekend ooit organiseren. Met veel verschillende sporten en leuke ervaringen dat je je haast niet bedenkt dat allemaal in één weekend te proppen. Maar wij doen dat wel. Doe mee met het Stoere Vrouwen Sporten Weekend met hardlopen, fietsen, suppen, yoga, obstakel, krachttraining, muurklimmen en meer.

We moeten je iets vertellen. Want wij van Stoere Vrouwen Sporten hebben iets wat je echt moet weten….

 

Onze favoriete plek in de natuur

Een te gek idee! Dat kregen Astrid en ik toen we in ons favoriete bos aan het sporten waren. We waren al een uur onderweg en voelden ons zalig. Dat bos – ons bos – is zo afwisselend. Zo groot, zo mooi, maar eigenlijk ook klein en heel gezellig.

Astrid en ik wandelen hier, we suppen er graag, maken er fietstochten, lopen er hard en werken er sinds kort ook wandelroutes af, maar dan op de step. Het is het bos waar we onze weekenden organiseren en waar we zelf in onze vrije tijd ook tot rust komen.

Het is in dat bos waar we in het weekend van 24 juni iets willen doen: Het Grote Stoere Vrouwen Sporten Weekend. Zo tof dat we het met hoofdletters schrijven.

 

Alle sporten die we leuk vinden

We willen al een tijdje niets liever dan een heel weekend sporten met die vrouwen die in de loop van de jaren via onze site hebben leren kennen. En dan willen we de sporten doen die we zelf al kunnen of een keer willen proberen. Daarom organiseren we een compleet weekend met: hardlopen, fietsen, krachttraining, yoga, muurklimmen, suppen, obstacles, steppen en natuurlijk wandelen. (lees verder onder afbeelding)

training tijdens sportweekend voor vrouwen

 

Dat zijn wel veel sporten hè?

Weten we, maar we hebben iets bedacht. Ons Grote Stoere Vrouwen Sporten Weekend organiseren we namelijk op zo’n manier dat de vrouwen die met ons meedoen, per dagdeel kunnen kiezen uit een sport. Op vrijdagavond gaan we allemaal wandelen in de bossen. Na het eten, zodat we de zon onder zien gaan en in het donker terugkomen. De volgende ochtend begint het sporten echt. We gaan allemaal de hoogte in. Je kan kiezen uit twee clinics: muurklimmen of een obstacletraining.

Na de lunch wordt het helemaal sportief want dan geeft Astrid een fietstraining of kan je bij mij een hardloopclinic krijgen. Een stevige dag waarbij iedereen flink aan de bak moet. Daarom hebben we voor al die vermoeide spieren een paar masseurs klaarstaan die je flink onder handen nemen en er voor zorgen dat je de volgende dag weer lekker kunt sporten. (lees verder onder afbeelding)

 

Inspanning, training en plezier

Op zondag gaan we eerst lekker ontbijten. Daarna begint het sporten weer. We hebben een stevige krachttraining, die geen spier ongemoeid laat, of steppen op het menu staan. Vooral dat steppen kan wel eens verrassend zijn. Wij dachten dat het een totale mutsensport was, maar momenteel doen we niets anders. Het is een stevige workout voor je benen, core, armen en natuurlijk algehele conditie. Perfect voor hardlopers en fietsvrouwen.

Na de lunch sluiten we het weekend in beweging af. Je kan kiezen uit yoga en suppen. Een mooie manier om zo’n weekend af te sluiten. Even tot jezelf komen, de stilte vinden en je bewust zijn van wie, wat en waar je bent. Waar anders doe je dat op de yogamat of op een supboard?

 

Is dit gaaf of is dit gaaf?

Het weekend inclusief overnachtingen, ontbijt, lunch, diner, materiaal, trainers en masseurs kost 325 euro.

Wil je met ons mee? Vertel het ons dan even door ons een mailtje te sturen o.v.v. Het Grote SVS weekend. Onze email is [email protected] Je krijgt als je dat mailtje stuurt als eerste de mogelijkheid je in te schrijven. We mailen je dan vanzelf hoe je dat doet. En zien je dan hopelijk snel in de bossen van Salland op de step, yogamat, hardloopschoenen of supboard.

Sallandse heuvelrug training

4 Comments
  1. Waar vind je meer informatie over de accommodatie waar je verblijft dit weekend.
    Zou graag willen weten of dit erbij zit en je per stel een kamer hebt of met meerdere mensen in een accommodatie zit?!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.