De pepernoten en chocoladeletters lachen ons alweer een paar weken toe. Maar vind jij het maken van een verlanglijstje ook zo’n gedoe? Onze Astrid niet, die heeft al heel wat op haar wensenlijst. Ze zat een halfuurtje op de site van onze partner Futurumshop en kwam met deze aanbevelingen. Zit er wat voor jou tussen?

Hardlooplamp (€14,95)

We schreven al eerder over hét perfecte hardloperslampje. Rose en ik hebben hem allebei. Niet alleen perfect voor hardlopen in het donker, maar voor alles in het donker; wandelen, fietsen, bootcampen… Ik doe hem om mijn bovenarm en kan veilig op pad. En toen Gina kwam logeren krijg zij ‘m om haar nek. Da’s trouwens het hondje van Rose.

Multifunctioneel dus en verkrijgbaar in het rood, roze, blauw, groen en oranje. Voor ieder wat wils!

adres armbandje sporters

ICE-tag SOS armband (€19.95)

Ik ga regelmatig alleen op pad zonder iets van identificatie bij me te hebben. Dat er iets kan gebeuren sta ik nooit bij stil, maar mocht het wel zo zijn dan wil ik toch wel graag dat ze snel weten wie ik ben. Gelukkig zijn er makkelijke en simpele oplossing voor, zoals deze I.C.E. (In Case of Emergency) – tag armband: verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog met een plaatje erop waar je gegevens in gegraveerd worden. Ook verkrijgbaar in een versie voor op je schoen.

 

fietsgereedschap onderweg

Topeak multitool (€29,95)

Ik heb hem zelf al jaren, heb hem met het fietsen altijd bij me en heb er al menig “fietsoperatie” succesvol mee uitgevoerd. Er zitten twintig mogelijke functies op, waaronder de onmisbare imbussleutels, schroevendraaiers en bandenlichters, maar komt ook met een kettingpons. Wat mij betreft een onmisbaar hulpje voor elke fietser!

Het beste sporthorloge volgens Rose

Rose heeft al veel sporthorloges mogen testen, en de Polar A300 is degene waar ze voor gaat. Multisporthorloge, bewegingstracker (stappen, maar ook slaap) en hartslagmeter, en hij ziet er nog goed uit. Dat is ook waarom ik haar er natuurlijk altijd mee zie lopen. Het is dat ik al een sporthorloge heb, anders had ik zo haar voorbeeld gevolgd.

Verademing (€15,-)

Eén van de belangrijkste, maar zo vanzelfsprekende dingen die ik doe is ademen. Ik sta er echter nooit bij stil, tenzij ik keihard aan het rennen ben en als een hijgend paard bij moet komen. Hoe vaak adem ik eigenlijk in- en uit in een minuut? Wat voor invloed heeft mijn ademhaling op mijn hartslag en sporten?

Dit boek neemt je mee in dit soort vragen en je zult het als ik vast in één adem uit lezen. Al  raden de schrijvers van het boek de aankoop er van af, omdat het allemaal om slechts drie woorden gaat: adem langer uit.

Van dezelfde schrijvers en net zo fijn om te lezen de boeken Ik, hardloper (€15,-) en Ik, wielrenner (€15,-).

Surprise box dames run (€49,95)

Kom ik ineens dit tegen bij Futurumshop! Geen idee natuurlijk wat er in de box zit, precies de bedoeling, maar oooo… ik ben nieuwsgierig!

Arena badmuts headphone wit-500x500

Badmuts met koptelefoon print (€9,95)

Van het zomer gingen Rose en ik geregeld zwemmen en al voordat ze deze badmuts had was ze er dolenthousiast over. Nou, ik snap dat wel! Wil je nog meer moois aan in het zwembad, kijk dan ook eens naar de zwempakken van X-eau of Funkita.

 

image

T-shirt van IdiotDay

Een vriendin van ons is een t-shirtlijn begonnen en sindsdien zit ze me al de hele tijd lekker te maken met mooie printjes. Ik ben fan van het shirtje met de mountainbike logo’s, maar vind het het speciale shirtje wat IdiotDay maakte voor de Cycle4Girls actie van Marijn de Vries ook erg gaaf. En dan is er nog die ene met die hardloopschoen….
In één keer winterklaar!

Astrid

SVS is voor Astrid de kans om over de dingen die zij belangrijk vindt te vertellen. De sportieve computer nerd ervaart de natuur als haar thuishaven, haar rustpunt. Fietsend door Kenia, zwemmend in een Fjord in Noorwegen. Maar ze staat met haar werk in de IT ook midden in de moderne wereld. Midden in de drukte van deze tijd, het luide roepen van mensen op social media en het uitputten van de aarde door de mens, probeert Astrid haar weg te vinden. Balans te bewaren en kleine manieren te ontdekken om zo mooi mogelijk te leven. Schrijven voor onze site doet ze niet vaak, maar zodra ze het doet is het altijd raak

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.