Van alle merken die we in onze webshop verkopen, doet eentje het opvallend goed: Monique Rotteveel. Die broeken wil je als je ze hebt aangetrokken niet meer uit doen. Niet alleen zitten ze lekker, ze zorgen er ook voor dat elke vrouw er prachtig uitziet. Dik, dun, jong, oud: deze broeken doen iets met je figuur.

Hoe vaak is het wel niet dat kleding er op het plaatje veel toffer is dan bij jezelf? Of dat een sportlegging met een printje in de praktijk helemaal niet van een mooie kwaliteit is. Lang hebben wij gedacht dat je maat 36 en lange benen moest hebben om een gave tight te dragen. Totdat we de broeken van Monique Rotteveel Sportswear leerden kennen. Sinds die dag sporten we in de gaafste prints en zien we er ontzettend goed uit. Maat 38, maat 40, maar ook vriendinnen die 42, 44 en zelfs 46 dragen.

Vaak is het zo dat als je een hardlooptight of fitnesslegging koopt met een printje, dat de stof van magere kwaliteit is. De print wordt uitgerekt en bleker. Ze schijnen door of, erger nog, ze benadrukken je putjes en vetjes. Voor veel vrouwen is dat de reden ze niet te kopen. Dat soort broeken doet het goed bij meisjes van 20, maar tien jaar later staan ze al een stuk minder. En helemaal als je van jezelf niet het strakste lichaam hebt. (lees verder onder afbeelding)

Monique Rotteveel Activewear – Blue Ocean – hardlooptight yogapants

De broeken van Monique Rotteveel doen dat allemaal niet. Die doen iets waardoor je juist mooier lijkt. Putjes verdwijnen, billen worden gelift en buikjes zitten mooi onder de hoge tailleband. Of de ontwerpster het zo bedacht heeft denk ik niet. Het is toeval.
Deze broeken zijn gemaakt om in te surfen. Daarom zitten ze strak, dan blijven ze zitten als je in de golven ligt. De taille is extra hoog en de stof rekt mee, maar blijft ook zitten waar hij zit. Bij jonge surfmeiden heel praktisch. Bij vrouwen die iets ouder zijn, die niet meer zo’n meisjeslijf hebben, kinderen gekregen hebben, een maatje groter dragen met hier en daar een putje of vetje doet die broek iets heel anders: hij maakt ons strak. Hij zit als een soort tweede huid om je heen en maakt dat je er prachtig uitziet. (lees verder onder afbeelding)

Monique Rotteveel Activewear – Tropical – hardlooptight yogapants

De tights van Monique Rotteveel zijn gemaakt om in te shinen. Ze laten van buiten zien hoe krachtig, prachtig en sterk je van binnen voelt. Dit is wat sommige draagsters van haar broeken aan ons vertelden:

Christa: “Wat mij opvalt is dat deze broek zo’n hoge taille heeft, daardoor kleedt hij beter af. Niet alleen voor de spiegel, maar ook als ik al een uur aan het sporten ben. Hij zakt niet af en benadrukt ook niet dat mijn taille tegenwoordig minder strak is als voorheen.”

Annelies: “Twee nadelen, deze broek heeft twee nadelen. De eerste, hij is te mooi, ik blijf ze maar kopen. De tweede is dat er geen vakje in zit, maar daarvoor gebruik ik tegenwoordig een belt. Dat vind ik wel fijn. Maar echt, wat ben ik blij met mijn broek, ik voel me er echt mooi in, ondanks dat ik een maatje meer heb. Ik heb zojuist mijn tweede besteld.”

Saskia: “Ik was bang dat ik dikker zou lijken door de print, maar wat er gebeurde toen ik in de spiegel keek was heel anders. De print lijkt de lengte van mijn benen te benadrukken in plaats van de breedte van mijn heupen. Ik voel me er een lekker ding in.”

Francine: “Ik heb een kleine maat en kleding kopen is voor mij vaak niet heel lastig. Toch ben ik erg blij met mijn broek omdat hij geen touwtje heeft maar ook echt niet afzakt. Dan loop ik niet zo te hijsen tijdens mijn training.”

Monique Rotteveel Activewear – Palm Leaves – hardlooptight yogalegging

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.