Hoewel de deelnemerslimiet van 4000 lopers voor de HM van Zwolle al bereikt was, heeft de organisatie van de veertiende editie van de Halve Marathon van Zwolle besloten de inschrijving te heropenen. Er blijken door het terugtrekken van bedrijventeams toch nog startbewijzen te zijn en daarom kan je je morgen (zaterdag) vanaf 10 uur weer inschrijven. Deze marathon is een super leuk evenement. Het parcours gaat dwars door het centrum van de stad. Echt iets waar je een keer aan deel wilt nemen. Het maximaal aantal deelnemers voor inschrijving was ook niet zomaar binnen anderhalve maand bereikt. Rhodé gaat daar haar eerste halve marathon lopen.

Naast dat je je vanaf zaterdag weer voor de halve marathon in kan schrijven heb je ook nog altijd de mogelijkheid om een kortere afstand te rennen. De afstand van 4 mijl oftewel 6,4 km heeft nog niet zijn maximaal aantal inschrijvingen behaald. Wil je jezelf dus een keer iets meer dan 5km uitdagen dan is de 4 mijl een perfecte afstand om dit op uit te proberen. Dit terwijl je loopt over een parcours vol met supporters en door het mooie centrum van Zwolle.

Dus grijp je kans als je op 14 juni ook in Zwolle wil starten. Welke afstand ga jij aan?!

Inschrijven Halve Marathon Zwolle

1 Comment
  1. Jaaaa Zwolle, mijn stad…! (Nou ja, ik woon er nu vlak bij maar heb er jaaaaren gewoond)
    De HM en 4EM in Zwolle is een echt festijn. Sterker nog, het schijnt het leukste hardloop festival van NL te zijn! Onderweg is er muziek en het publiek staat vrijwel de gehele route hun longen uit hun lijf te schreeuwen. Zelfs als je niemand kent, word je aangemoedigd.
    Ik zelf heb de 4EM al een paar keer gelopen en vind het fantastisch! Als mijn scheenbeen het toelaat, doe ik dit jaar weer mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.