Ik moet jullie vertellen dat ik een beetje verdrietig ben, want één van onze waardevolle bloggers gaat vanaf nu verder op haar eigen site. Toen ze zo’n anderhalf jaar geleden bij Stoere Vrouwen Sporten begon, had ze die site al. Als gastblogger leverde ze een keer een bijdrage en daar van uit kwam een tweede en derde blog.

Binnen no time werd ze een vaste blogger voor de site en deelde op een open en kwetsbare manier hoe haar leven als triatleet is. Ze liet ons een kijkje nemen in het parc fermee en de buitenlandse wedstrijden, maar vooral liet ze zichzelf zien. Op een moedige en inspirerende manier, want ze blogde niet alleen over haar successen. Ook haar tegenslagen deelde ze met ons. Haar twijfel en zo nu en dan haar onzekerheid.

Die kwetsbare menselijkheid maakte Maryvonne tot het perfecte voorbeeld voor veel van onze lezeressen. Het is namelijk heel makkelijk om alleen maar successen te laten horen. Maar veel inspirerender is het om echt te laten zien wat het leven van een sportvrouw inhoudt. Wat Maryvonne daar eigenlijk mee vertelde was dat het geen bal uitmaakt of je snel bent en of je ver gaat, zolang je sport en je inzet, zolang je het probeert en er van leert is wat je doet heel gaaf. Of stoer misschien.

Een sportvrouw weet wanneer ze wat moet doen en wanneer niet. De laatste tijd was het bloggen voor SVS een beetje een plicht in plaats van een plezier. Daarom stopt ze. Maar niet getreurd, haar avonturen en mooie verhalen kunnen jullie nog steeds volgen. Op haar eigen site, zoals haar blog over de Damloop en haar hele triathlon in Almere. Waarschijnlijk zal ze jullie ook nog steeds op de hoogte houden met haar updates in de Stoere Vrouwen Sporten Facebookgroep.

Voor mezelf, voor Maryvonne en voor jullie heb ik een aantal hoogtepunten op een rij gezet. Maryvonne, dankjewel.

x Rose

Oh en als je op de foto’s klikt, kom je vanzelf bij haar blogs!

IMG_20140610_122751

IMG_20140409_134910

foto_1-2

IMG_20140710_125014

IMG_20140807_172614

maryvonne

IMG_20140813_110647

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.