Eindelijk is het zo ver, we hebben een online winkeltje met Stoere Vrouwen Sporten truien en running en fitnessshirts. Met deze shirts en truien laten wij met trots zien wat voor vrouwen we zijn: vrouwen die sporten, die hun grenzen opzoeken, die puur en alleen omdat ze het proberen hartstikke stoer zijn.

Sinds onze site online is, genieten wij al van de vrouwen die we leren kennen. Jullie verschillen zo enorm, maar zijn ergens ook allemaal hetzelfde. De Stoere Vrouwen Sporten tribe bestaat uit moedige, mooie, lieve en sterke vrouwen. Het valt ons op dat jullie het niet nodig hebben de ander naar beneden te halen, liever delen jullie je plezier en passie. Wij zijn er trots op om jullie te kennen en we zijn blij dat jullie onze stukjes met zoveel plezier lezen.

Voor ons zijn de Stoere trui en de Stoere hardloopshirts een manier om te laten zien wie we zijn en waar we voor staan, maar het is ook een manier om ons herkenbaar te maken. We zien er onwijs naar uit om binnenkort op een sportevent te komen en daar ineens iemand tegen te komen in een Stoere Vrouwen shirt. We proberen soms al wel af te spreken met lezeressen en gaan steeds vaker samen met vrouwen die we kennen via de site meedoen aan een wedstrijd, maar ook voor jullie onderling is het leuk elkaar tegen te komen. We worden maandelijks door zo’n 45.000 vrouwen gelezen, dus grote kans dat er bij jou in de buurt nog een Stoere vrouw woont.

Ons winkeltje ging vlak voor het weekend online en je kan er verschillende items kopen. Vandaag – 15 juli – is de laatste dag waarop je kleding kunt bestellen voor de speciale introductie prijs. Vanaf morgen kost elk item net ietsje meer. Daarom laten we je snel even een paar leuke shirtjes zien:

 

Stoere Vrouwen Sporten Shirt

Gemaakt van van speciaal sportmateriaal wat er voor zorgt dat je tijdens je training droog blijft en zodoende niet afkoelt, maar het ook niet bloedheet krijgt. Het shirtje heeft een atletische snit, ofwel hij geeft bewegingsvrijheid en kleedt goed af. Verkrijgbaar in zwart en knalroze. Vandaag nog voor 22,50

image

 

 

Stoere Vrouwen Sporten Hardloopshirt

Een fijn hardloopshirt met mouwen, gemaakt van een lekker zittende zachte stof die speciaal voor sporten is. Ofwel hij houdt je warm/koel/droog/etc. Dit shirt is erg fijn als je liever niet hebt dat je kleding heel stark zit, maar wel vrouwelijk staat. Hij zit net wat loser om de buik, zonder als een tent om de rest van je lijf te zitten.

Verkrijgbaar in navyblauw met roze letters. Vandaag nog voor 25 euro

image

Let op dat we in ons winkeltje bewust geen voorraad hebben. Als je een shirt bestelt gaan we het dan pas maken, daarom leveren we iets minder snel dan andere online winkels.

www.stoerevrouwensportenshop.nl

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.