Deze winter word je sterker dan ooit. In het weekend lekker sporten zoals je altijd doet. Lekkere lange duurtrainingen bijvoorbeeld en door de week werken aan je kracht. Deze week beginnen we met onze online sportschool. Met op woensdag de krachttraining van trainer Ilse van Asperdt.

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ga niet voor de lol naar de sportschool. Liever rommel ik thuis wat met gewichtjes. Dan heb ik mijn eigen muziek, minder drukte en ook niet van dat gedoe voor die spiegels.

Na jaren sporten weet ik wel wat ik zoal kan doen. Ik ken genoeg oefeningen, maar toch kan ook ik wel wat inspiratie gebruiken. In je woonkamer sporten is leuk om te doen. Voor veel vrouwen is het fijner omdat ze dan geen oppas hoeven te regelen of omdat ze zich thuis wat vrijer voelen. Andere vrouwen hebben niet de tijd om een paar keer in de week naar de gym te gaan. Hoe dan ook, een training van een trainer terwijl je thuis bent is wel iets.

Daarom hebben we onze online sportschool bedacht. Met op maandag een Tacx training voor fietsers, woensdag dus deze krachttraining en op donderdag een spinningles van Chrisje. De krachttraining is trouwens echt niet alleen voor fietsers, iedereen kan en mag meedoen.

Ilse geeft de krachttraining op woensdag. Haar trainingen zijn reuze leuk om te doen. Ze weet je uit te dagen zonder dat je te veel van jezelf vraagt. Met weinig middelen train je je spieren en krijg je tips over hoe dat te doen. Begin je net of ben je niet zo heel sterk? Bij haar uitleg houdt ze daar rekening mee. Maar kan je wel wat hebben? Doe dan maar gewoon met haar mee.

Ze begint met trainingen van 20 minuten die je live met haar mee kan doen, maar de kans is aanwezig dat je aan het einde van de winter veel langere trainingen met haar doet.

Elke woensdag om acht uur ‘s avonds is de training. Het enige wat je hoeft te doen is op facebook zijn en je sportkleren aan te hebben. Ilse gaat dan live op onze facebookpagina. Kan je niet om acht uur? We slaan de training op en je kan hem later, op een ander moment nog eens doen.

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

1 Comment
  1. Ilse,
    Dankjewel voor je training vanavond, erg leuk. Mag van mij volgende week wat langer en zwaarder.
    Met gewichten en arm/schouder training vind ik erg leuk.
    Groet Ans

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.