Onze huis-nerd en mtb-vrouw Tanja is vandaag jarig!
En naast heel veel fietstechnische cadeautjes kreeg je ook deze mok met een afbeelding van haar op haar downhillfiets erop. Dat is echt een leuk idee!

Voor Stoere Vrouwen Sporten is Tanja onmisbaar, want ze weet alles van websites, tandwielen en single-tracks. Dus zonder Tanja, geen Stoere Vrouwen Sporten. Of in ieder geval een stuk langzamer op een simpelere site.

Dus als je wil, feliciteer haar hieronder even? Vind ze enig!

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

10 Comments
  1. Lieve lieve jarige Tanja, dankjewel dat je bij de site bent en gefeliciteerd! Ik ga een glutenvrij taart receptje zoeken voor je 🙂

  2. Van Harte gefeliciteerd aan deze meer dan stoere vrouw! Helpen met de website en nog eens een goeie fietser zijn?! Daar kan ik zeker wat van leren 🙂 Ben namelijk een verschrikkelijk fietser 😛 Hiep Hiep Hoera!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.