Hardloopspel.nl geeft een extra dimensie aan je trainingsrondje. Het maakt van ons land een levend bordspel wat je door te trainen kunt veroveren. Met een beetje inzet en km’s neem je zo je stad over.

Nederland is in het hardloopspel verdeelt in 4000 zeshoekige tegels van ongeveer 5 bij 5 kilometer. Elke keer als je tijdens je training over zo’n tegel loopt – al is het maar een hoekje – verdien je een punt. Bij elkaar opgeteld geven die punten je een positie in het klassement en als je goed je best doet is de tegel van jou. Je mag jezelf dan tegelkoningin noemen.

“Wie is die Hanny eigenlijk? En hoe vaak loopt ze wel niet?” denk ik als ik de tegels in mijn buurt aanklik. Ik zie haar nooit lopen. En ik begrijp ook niet waarom ze steeds in de buurt van mijn huis loopt. Ik wil het spel gaan spelen en ben aan het uitvinden hoe dat kan. Deelname aan het hardloopspel is simpel. Als je looptijden.nl gebruikt doe je automatisch mee. Dan hoef je niets in te stellen. Het enige wat je doet is trainen en zo langzaam aan het land veroveren. Het lijkt me leuk om te doen. Het enige wat ik nodig heb is een account op looptijden. Mijn trainingen kan ik via de Garmin of Polar p de site zetten. Ik kan de app gebruiken of de losse bestanden vanuit mijn computer uploaden. Dus hoe dan ook – als ik met gps loop – kan ik mee doen met dit spel.

Tijd om het land te veroveren!!

foto: runningronald.nl

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.