Met Sinterklaas en kerst voor de deur is dit het perfecte moment om nieuwe sportkleding te scoren. Die van Stoere Vrouwen Sporten bijvoorbeeld. Of één van onze nieuwe items. En weet je wat? Ook voor je sportman/vriendje/zoon/broer hebben we deze keer wat leuks: een tof shirt om in te sporten.

Misschien heb je ze al wel gezien, sportende vrouwen op events in een Stoere Vrouwen Sporten shirt. Sinds deze zomer lopen ze rond. Wij hebben deze shirts en truien laten maken zodat je kunt laten zien tot welke tribe je hoort. Zodat iedereen kan lezen wat je bent: een stoere vrouw die sport. Want dat is iets om trots op te zijn. Het valt ons namelijk op dat de Stoere Vrouwen Sporten vrouwen die we inmiddels hebben leren kennen allemaal hele vriendelijke, krachtige ne positieve vrouwen zijn. Jullie zijn een mooi uithangbord voor de sportvrouw, vinden wij.

12170331_881239201967555_128762651_n

De verkoop van onze truien ging heel hard en die van de sportshirts ook. Daarom hebben we voor het komende seizoen een paar nieuwe items gemaakt. Natuurlijk zit daar het klassieke SVS shirt bij maar dan met lange mouwen. Maar er is meer. Zo komt volgende week de proef van een hardloopjasje binnen. Eentje met capuchon en reflecterende stukken zodat je goed gezien wordt. En we hebben twee fietspakjes bedacht, eentje met bloemen en de ander – op verzooek van onze lezeressen – met stippen.

Maar dat is nog niet alles, we gaan een stapje verder en maken nu naast de klassieke SVS shirts ook kleding met leuke slogans. En voor nu hebben we er twee – namelijk ‘REST IS FOR TOMORROW’ en ‘LIFE IS BETTER WHEN YOU’RE RUNNING’ – die zowel in de vrouwen als mannen uitvoering te verkrijgen zijn. Gaaf hè? Zo kan je jouw sportieve man een gaaf shirt cadeau doen.

We zijn achter de schermen druk bezig om alles klaar te zetten zodat je kunt bestellen. We gaan werken met voorverkoop. Dat houdt in dat je nu bestelt en dat we alle orders op 15 november gaan verwerken. We gaan ze dan maken – waarschijnlijk een nacht flink doorwerken – en zorgen ervoor dat je je shirt voor Sinterklaas in huis hebt.

Deze voorverkoop zal na het weekend online staan, maar mocht je zeker willen zijn dat je als eerste te horen krijgt dat de voorverkoop begint kan je ons het beste even een berichtje sturen naar ridewithrose apenstaartje hotmail punt com. Geef als onderwerp aan dat het om de svs shirts gaat, dan sturen we je dit weekend alles wat je weten moet.

En om je lekker te maken hier alvast wat foto’s van de nieuwe shirts….

DE VOORVERKOOP IS INMIDDELS BEGONNEN, KIJK HIER VOOR MEER INFO

12106744_10153239519936687_1994086502098216743_n

12105823_10153239546396687_9012988773978101991_n

 

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

4 Comments
  1. Hoi allemaal
    Ik wil graag twee t shirts bestellen. Waar kan ik de bestelling plaatsen en naar welk rekeningnummer moet ik het geld overmaken?
    Graag even een mailtje terug.
    Alvast bedankt!

    Groetjes Caroline

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.