We zijn twee ontzettend leuke zussen tegengekomen. Chantal en Romy. Met deze twee zussen uit het Zuiden van het land leerden we ook een hele gaaf kledingmerk kennen: La Rocha. Prachtige hardloopbroeken met mooie prints in een hoge kwaliteit.  En wij gaan deze mooie broeken van La Rocha verkopen in onze shop!

Zelf sporten ze al hun hele leven, sport is wat ze doen om zich goed te voelen. Samen met anderen en vooral met veel energie. In de sportschool, buiten, hardlopend, bootcampend en op surfvakanties. Ergens moeten ze hebben gebaald van standaard sportkleding of wilden ze hun eigen plezier laten zien in wat ze aan hadden, want de twee eigenwijze zussen bedachten dat ze wel een eigen sportlegging wilden. Eentje met een print die zij mooi vinden en waar ze voortaan al hun sportieve dingen in wilden doen.

Ze gingen aan de slag. Voelden stoffen, bedachten ontwerpen, gingen samen naar producenten, ontwierpen een logo, mooie tasjes, maakten foto’s, bouwden hun site en hadden zo hun eigen merk.

En wat voor merk? Zo leuk, zo mooi!

De broeken hebben allemaal mooie, uitdagende prints. Niet alleen gaaf om aan te trekken, maar ook om eens uitgebreid naar te kijken. Naar de details van de patronen en de lagen. De langer je ernaar kijkt, de meer je ziet.

Maar ook de stof en de rest van het ontwerp laten zien dat ze aan alles hebben gedacht. De stof is lekker glad en zit als een tweede huid. Tegelijkertijd ook heel stevig met een goede rek erin. Je hebt absolute bewegingsvrijheid en hoeft niet bang te zijn dat je broek afzakt. Daarbij is de taille mooi hoog, op de navel ongeveer, en heb je geen last van flubjes en vetjes.

Het vakje aan de achterkant is groot genoeg voor een gemiddelde smartphone. Het ritsje is er zo ingezet dat je er ook grondtrainingen mee kan doen en hem dus niet voelt als je op je rug ligt. En het gaatje voor het kabeltje van je koptelefoon zit keurig aan de zijkant.

De lengte van de broeken is precies goed, niet te lang, niet te kort. Dus geen extra stof voor mij en geen hoogwater voor Astrid.

We vinden La Rocha zo leuk, dat we er echt heel trots op zijn dat we dit merk gaan verkopen. We beginnen met twee prints om het uit te proberen en om te kijken wat jullie er van vinden. En vanaf de nieuwe collectie wordt dat vast wel meer.

La Rocha – Flower Blocks black/white hardlooplegging yogapants

La Rocha – Flower Blocks blue/green hardlooplegging yogapants

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.