Hebben jullie mijn trui al gezien? Ik ben er dol op, het is de gepersonaliseerde Snelle Trui van Snelle Jelle en één van de deelneemsters van onze Stoere Vrouwen Sporten groep krijgt hem ook.

“Oh die wil ik ook hebben!” is één van de vele reacties op mijn trui. Ik heb net een paar foto’s van mijn middag fietsen op Facebook gezet en op eentje draag ik een witte hoodie met het logo van Snelle Jelle erop. Maar in plaats van Jelle staat er Rose op de trui. Snelle Rose dus en ik vind dat echt humor. Ik ben niet de enige, want uit de reacties blijkt dat iedereen wel zo’n trui wil hebben.

Ik ben niet de enige Stoere Vrouw die met de Snelle Trui mag pronken. We geven er namelijk eentje weg aan één van de deelneemsters van onze #31dagenfit actie op Facebook. Dat was onze januari actie waarbij we jullie vroegen om samen met ons een actief begin aan het nieuwe jaar te maken en ons daar op Facebook van op de hoogte te houden.
Er was één deelneemster die zo grappig en leuk om te volgen was dat we elke dag benieuwd waren naar wat ze nu weer had gedaan. Wij noemden haar gekscherend het Duracell konijntje, want ze ging maar door en deed dat als een speer. Ze bleef maar berichtjes en updates plaatsten over hoe lekker het ging, hoe ze sterker en fitter werd en kilometers maakte.

Wij willen heel graag dat Esther – want zo heet ze – doorgaat met haar training en berichtjes en willen haar net even extra stimuleren met een Snelle Esther trui. En we willen haar vragen – ja jou dus Esther – of ze haar verhaal wilt doen op stoerevrouwensporten.nl. Want we willen wel eens weten hoe lang je al loopt en hoe het komt dat je nu zo lekker gaat.

Voor alle andere Stoere vrouwen… natuurlijk kan ook jij in een Snelle Trui gaan lopen. Ik raad het je zelfs aan, het is een fijn ding voor na het sporten. Je kan de trui gewoon bestellen. De Snelle Trui is een actie van Snelle Jelle. Hij kost 19,95, maar met twee actie codes die bij de Snelle Jelle’s zitten kost hij maar 9,95. Dus als je toch al Snelle Jelle’s eet tijdens het sporten kan je de trui gewoon bestellen. De actie loopt nog zeker twee maanden. Tot en met 1 mei namelijk. www.snellejelle.nl

Liefs Rose

Rose

Editor in chief en founder van Stoere Vrouwen Sporten. Rose schreef voor bladen als Fiets magazine, Grinta!, Fietssport en de Flair, Ze merkte dat ze het aanbod voor actieve vrouwen matig vond. Meestal gaat dat over slank zijn en afvallen. Voor Rose is een actief leven zoveel meer. Daarom begon ze deze site. Samen met haar team is het haar missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen vreugde, balans en activiteit in hun leven te brengen. Rose fietst, rent, kookt, schrijft en geniet.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.