Stoere Vrouwen Sporten geeft weg… een paar wandelschoenen van The North Face! Gemaakt om je kilometers op te maken. Omdat we jou als trouwe lezer willen bedanken voor alle keren dat je onze blogs geliked of gedeeld hebt. En omdat we jou veel fijne uren in de natuur gunnen.

Het is zo makkelijk om rond kerst een standaard lijstje met leuke cadeautjes op je site te zetten. Dat hebben wij de afgelopen jaren gedaan. Niets mis mee. Maar dit jaar wilden we iets beters. We willen iets weggeven. Iets waar een iemand ontzettend veel aan heeft. Waarmee we jou een fijne ervaring geven. Een ervaring die bijdraagt aan je gezondheid en fitte leven. Zoals vandaag een paar prachtig wandelschoenen van The North Face. Gemaakt om dwars door de bossen te gaan. Met voldoende stevigheid en grip om alle omstandigheden aan te kunnen, maar dan wel met behoud van looks. En, niet onbelangrijk, licht in gewicht. (lees verder onder afbeelding)

The Northface Hedgehog Fastpack wandelschoen

Deze makkelijk aan te trekken wandelschoen is stabiel en geeft goede ondersteuning. Vooral onder de voetholte voel je dat waardoor je langer goed kunt wandelen. Bij de hak fixeert deze schoen van The Northface goed waardoor je een stevig gevoel hebt, maar het is geen overdreven rigide schoen. Je hebt nog het idee van bewegingsvrijheid.

Aan de binnenkant is de schoen lekker zacht, wat ‘m comfortabel maakt. Waterdicht, zonder dat je gaat zweten. De schoen ademt.
De zool heeft grip. Het profiel is erg open gemaakt, waardoor je geen steentjes aan je schoenen krijgt. Een goede gemiddelde schoen voor wandelingen in de Nederlandse bossen, maar ook voor het wat ruigere terrein tijdens de vakantie. (lees verder onder afbeelding)

Hoe win je die wandelschoenen van The North Face?

Heel simpel, door ons facebookbericht te liken (en natuurlijk te delen als je wilt, want daar help je ons weer onwijs mee) en door onder het facebookbericht te vertellen waarom we jou deze schoenen moeten geven. Wat is je maat en wat wil je er mee gaan doen? Heb je een bijzonder doel, houd je heel veel van wandelen of ken je misschien wel iemand aan wie je deze schoenen geven wilt? En waarom dan wel? Verleid ons met je verhaal. Wij kiezen dit weekend de winnaar.

Nog even in de herhaling: waarom wil jij ze winnen, wat is je maat en dat op onze Facebook en ja delen mag, graag zelfs!

Liefs Rose, Astrid, Kirsten en de rest

Kirsten Vogd
Kirsten Vogd

Sporten doe je volgens Kirsten niet alleen tijdens dat ene uurtje op zaterdagochtend. Voor haar maakt het deel uit van haar hele leven. Ze begon als blogger voor onze site toen ze nog niets eens zo gek veel sportte. Tegenwoordig maken hardlopen, fietsen, zwemmen en krachttraining standaard deel uit van haar week. Kirsten doet de eindredactie en haar grootste passie is prachtige portretten van stoere vrouwen op papier zetten.

8 Comments
 1. Wat een geweldig leuke actie en ik zie dat ik als eerste mag reageren. Wij wandelen heel graag met ons gezin, in het weekend in de bossen hier in midden Nederland en in de vakantie’s in Duitsland dus deze wandelschoenen van The North Face zouden mij heel erg van pas komen. Ik draag maat 39.

 2. Ja, ik wil ze graag winnen! Ik wandel veel als ik op vakantie ben en kan dus zeker wel een paar goede wandelschoenen gebruiken! Deze zien er ook nog eens leuk uit! In maat 39 graag, als ik ze win!!

 3. Ik zou dolgraag deze wandelschoenen willen hebben. Ben hard aan nieuwe toe. De mijne zijn al vele jaren oud en hebben er al heel wat kilometers op zitten. Onze laatste wandelvakantie was afgelopen herfst. Een week in de Ardennen geweest en wandelingen gemaakt tot aan 6 uur toe. Zou helemaal te gek zijn en een geweldig kerstcadeau! Maat 39,5

 4. Nou hier mijn verhaal waarom ik deze warme, stoere, sportieve en stevige wandelschoenen zou willen winnen.
  Ik ben 10 jaar geleden geopereerd aan een rughernia. Nu heb ik al jaren last van littekenweefsel door die operatie. Het is blijvend en de artsen kunnen er niets aandoen daar is het risico te groot voor. Erg balen maar ik ga door. Nu loop ik met een pijnlijke been en vermoeiende rug de hele dag. Dus goede schoenen is een pré. Ik merk het ook als ik ook schoenen loop die niet stevig genoeg zijn. Wij hebben een hond sinds een jaar en wandelen met hem doet mij goed.

  Nu hoop ik kans te maken deze stoere schoenen te winnen. Ik wil er natuurlijk wel een beetje hip uit blijven zien..hihi!!
  Ik heb maat 38.

  Groetjes,
  Karin van der Lee

 5. We gaan ook dit jaar weer naar Zweden op vakantie; ik zou deze schoenen graag winnen om daar mooie, lange wandelingen door de bossen te maken! Mijn maat is 38 🙂

 6. Jammer, ik doe niet aan Facebook maar wel aan wandelen. Wel gedeeld met G+ misschien mag ik dan toch een kansje maken. Mijn wandelschoenen die ik nu draag zijn zo langzamerhand aan vervanging toe, en deze zien er ook nog leuk uit. Maat 40

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.